acılan hesap sayısı doğrudur ama o hesapların mıktarı çerez bıle değil :) 1 mılyon tl uzerın hesap sayısı 36 ııd gecen hafta sanırım :)
Printable View
Birleşim mühendislikte bedelsiz açıkladı bu gsdho denen kadar hemde hareketlere bakın tepki nasıl olurmuş kaç gün tavan tavan gidilirmis bu günde bile tavana yapıştı bozdu geri yapıştı. Bu dangoz ne yaptı bir kere tavan oluyormuş gibi yapıp yüzde 3,9 dan kapattı. Sonra dün yüzde 5 bugün yüzde 6.5 en çok düşen holding bozunsudur kendileri. Satıp çıkmakta da ne kadar haklı olduğumu da göstermiş oldu.
Bizimkinde hikaye de yok o şirketi tanımıyorum ama hikaye önemli bizde kasada para hikayesi var ins mutlu sonla biter [emoji4]
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli hemşerim,
.
Hemşerim diyorum sanırım plakan 38.Öyleyse bizim burda bir deyim ve ticaret rütüeli vardır.Bir malı alırken kazanacaksın.Meali de 10 TL lik malı ne edip edip pazarlık vs 9 TL ye alacaksın ki zaten 9.9 a satıyorum desen sıraya girerler ve elini öpene satarsın.Bu mal ki gerçekten adı üstünde mal şirketimiz sessiz ve derinden gidiyor.Ha ne bedelsizi ne de gelecek projeksiyonlarını ve potansiyelinin hiçbirini (daha önce bu sayfalarda bahsedilen 5-6 potansiyel.) fiyatlandırmadı.Yine bizim burda ''Altının değerini sarraf,kalasın değerini dülger,mobilya ustası bilir.'' derler.Sattıysan sen bir alan var ve alıyor,senin de işin gücün rast gitsin.Kendini de yorma bizi de.Bir de bizim burda bir deyim daha var.'' malın maliyeti kaç TL diye tüccara-esnafa sormuşlar da ''duyarsan ağlarsın canım kardeşim'' demiş o hesap dünya yansa bir daha gelmeyecek fiyatlarda ben ve benim gibi maliyeti olanlar var.Sana diğer hisselerde hayırlı işler dilerim.
.
Haydi rastgele kardeşim.
Zeynoyu gördüm boğazdan karadenize açılıyordu yarısı suyun altında belliki yüklü arkadından Mila yük boşaltmış belliki
hocam eğer nakış gibi işlenseydi salı sonrası çarşamba günü o işlemler olmazdı ve peşine perşembe yaşanmazdı . ve gunluk 9 ortalama altına kapatmazdı .
arkadaşlar temkinli olun hisse 9 ortalama olan 2.99 altı kapatmıştır . perşmebe gunu 9 ve 21 ortalamayı delip 50 ortalamaya temas etmiştir .
sadece temkinli olun diyorum . 9 ortalama nazıktır , narindir ve çabuk kırılır ama 21 ortalamanın kırılması iyi bir işaret değildir .
ve cuma günü de 9 ortalamayı kırmak istemiş ama en fazla gsdho yayını yapan info satışları ıle karşılaşılmıştır . ( aracı kurumun bır onemı yok ınfı olmazda minfo olurdu )
yabancı alıyor geyıklerıne de aldanmayın . borsa da yabancı payı hergecen gun dusuyor maalesef yuzde 29 sevıyesıne kadar ınmıştır . yabancı bıst 30 hadı 50 yı bırakcak da gsdho alacak hıkaye bunlar
bu sadece durum tespitidir . ortalama ve fiyatların resmidir . nicelik değerlendirmedir
ptesi sabah bir haber akışı ile nicelik değerlendirmede değişir . beklentıler bellı
varlık alımı
silopi halka arzı
yabancı ortak ihitmal vermiyorum .
Geminin yarısı suyun altında diyince korkuttun valla batmasın bizi de batırır [emoji1] yolu açık olsun birşey danışmak istiyorum arkadaşlar Silopi 2024 sonuna kadar halka arz olmazsa bizdeki paylarını 30 m dolar a devredecekmişiz sizce halka arzı mi kazançlı olur yoksa devri mi ne düşünüyorsunuz bir de Silopi neden yarım kapasite çalışıyor mevzusu nedir şimdiden çok teşekkürler bol kazançlar hepimize...
Beni hisseyle ilgili endiselendiren hususlar bir kasada durup duran enflasyona karşı eriyen para ikincisi kalabalık olmamız üçüncüsü de hissenin geçmişinde de hep ucuz olması hep ucuz olmasının bir faydası olmuyor ne yazik ki...
tabi halka arz olmsı . ilk satılacak pay gsdho payı olur . ve bu oran yetmez cinerınde payı yanı sıra sermaye artısı da yapılarak arz olur ve ıyı fıyat olur .
ama gel gör ki ciner ve ıktıdar o iş zor . gsdho burda 2015 de 125 verıp aldıgı sılopı payını 75 mılyon dolara gerı verıyor . kıytırık bı temettu alıyor o kadar . yuzde 3 2022 3. ceyrekte 60 milyon tl . ve yetmez mıs gıbı 66 mılyon degerleme azalısı oldu .
neden yarı kapasıte calılşıyor sorusu tamamen elektrik fıyatları ıle alakalı . gecenlerde yapılan tarıfe degısıklıgı nednıyle 200mw cıktı yoksa hepten kapanacaktı :)
kalabalık dıye bir duurm olmaz o iş en kolayı . cekersın fıyatı 7-9a kımse kalmaz . zaten cok fazla olsa bile . sorun yonetım . naktı olan sırket maalesef mevduat ve kkm beklıyor . enflasyon ayyuka çıkmış .20 yıldır bılırım bu hisseyi hiç operasyona izin vermedı . tekstıl bank oldugu donemlerde ab surecınde bankalara gelen alım ıle ıyı prım yaptı . bırde tekstıl bankı satıs surecınde . o donemde bıle hısse zorlanarak gıttı . ben 2004-05 donemınde alır satardım 1.15 dolar cıvarı ıdı :)))))))
ama holdıng artık o donemde kı holdıng degıl tekst yok ve gemıcılık var . belkı degısır dıye burdauım ama 9 ortalama altı fazla kalıcı olmam hissede .
haber akışı yok hissede .
Nerdeyse 1 sene once gecen sene aralikta 3.56 fiyatla karsanla ayni fiyattaydin.. Karsan suan 14 ve 4. Tavaninda.. bilancosu çöp ederi çöp borçları piyasa degeri kadar Fk100 PD7..
Yani sen bolunmemis halinle 6.70
Karsan 14..
Neden karsan ornegi verdim.. HerKes once patrona bakacaksin dedigi icin..
Karsanin patronuda piyasada iyi anilmadigi icin..
O bile senelik dibinden x5 yapmis.
Diyeceklerim bukadar..
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karsan da haber akışı var iyi veya kötü bir önemi yok piyasa yapicilarini sevdiği olaydır . Gadho haber aksi yok maalesef. .
Benimde Soyledigim bu.
Karsan patronu ketum denir begenilmez bu patronla bu hisse alinmaz derler yillardir.
Bizdeki lanetin laneti.. O sebeple kiyas yaptim.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
günü 9 ortalma üstünde kapattı . ne altına inerek sat konuma getirdi ne 3.20 gecerek yenı bır trend olusturdu .
Dostum en guvendigim Şey tahta yuzde yuz kontrolunde..
Yani ana takasta gorunenden cok daha fazlasi elinde.. Bir kac araci kuruma payetmis halde..
Uzun zamandir tahtayi izleyenler kagidin yeri geldiginde nasil asagi bastigini yeri geldigjnde nasil ralli yaptigini gordu.. en ii bilancolardan once bile asagilara basabildi fiyati..
10 yildan fazladir yapmis oldugu fiyatlama politikasiyla tahta oyunlariyla aldi bu lotlari..
Artik Gozu yukseklerde Sahibinin..
Bunca para bunca emek karsiligini fazlasiyla alacaktir.
Biz okadar dayanacak miyiz?
Zor ama gorecegiz..
Not: Ciddi hayal urunu dusuncelerimdir.
Yatirim Tavsiyesi Degildir.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili dostum,
.
Bahsettiğin operasyonu bölünmeden önce 45 milyon ve şu anda 100 milyon lot olan şirketin hisse geri alım işinden kalan lotlara rağmen yapıyor ise bu ne anlama geliyor.Güccük durgutcuğum ile el ele yürütülen bir operasyon bu.Zamanında çaycı metrocu Galip'in bile kuyruğuna teneke bağladılar bu tahtada.
.
Bir de bölünme öncesi 50-100 bin lot olan kademelerdeki lotlar şimdi 500-800 bin lerde.Bu durumun ne anlama geldiğini tecrübeli borsacılarımız iyi bilir ve açıklar.
.
Haydi rastgele.
Kendinide Bizide herkesten geri birakti hatta mahcup etti..
Kendinize bizide herkesin onune tasimasi dilegiyle..SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
su an tavan 3.31 bekleyen 900 k var bekleyen diğer kademelerı de neredeyse bu mıktara yakın . ilgınç kademeler var anlamak mumkun degıl her kademesı tavandakı gıbı pes :(
kapanışa doğru ıyıden zıvandan cıktı 1.2 mılyon lar 1.3 mılyonlar bvardı kademelerde
Yeni Cocugun Dogum Sancisi (:SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çocuk ters geliyor bence:)
Çocuklari bistten alalım [emoji4]
Halka arz olmassa Gsdho 50 milyon dolar zarar etmiş olacak. Bu 50 milyon dolar Turgut’un Kankisinin sahip olduğu Park Holdinge bağışlanmış olacak.
Hiç bir şirket yönetimi 80 milyon dolara aldığı hisseleri 4 yıl sonra 30 milyon dolara iade etme olasılıklı hilkat garibesi bir anlaşma yapmaz.
Böyle hilkat garibesi bir anlaşma ile gsdho nun bu 50 milyon dolarını kimler kırışacak diye düşünülür elbette.
O 80 milyon dolar faize verilse idi, dört yıl sonra ne kadar okurdu!!
Ayrıca silopi elektrik halka açılsa dahi, gsdho elindeki hisseleri değeri ‘80 milyon dolar + 4 yıllık faizi’ kadar olmassa, gadho zarara uğratılmış olur..
bu arada kı 50 mılyon dolar farkı sabıt temettu ıle kapatıyor dıye açıklama yapıldı yatırımcı ılışıkılerı bolumunden :) komık acıklama ama yapacak bırsey yok . onlar kendı aralarında halka acık olmayan bı yola o parayı hatta fazlasını da alır ama olan halka acık gsdho yatıorımcılarına olur . maalesef ticari bir olay spk karısma durumu yok . sonra deriz neden buyuk oyuncular bu tahtaya gelmıyor :)
Eskiden sık yazan dostlar vardi.
Satip ciktilar mi
Bisuru ralli kagidi var bunlar ugrasilmaz diyip gittiler mi?
Yoksa ekrana bile bakmadan bekliyorlar mi?
.
Sevgili Memocan,
.
Benim kankim güccük durgutla katolik nikahım var ve en az 10.000 lot malım daima olacaktır.Sn meteor78,dipdip,HKN,acemi09 vs tüm arkadaşlar terkettilerse üzülürüm.Bazıları satsalar da çalı gerisinde esas duruşta alım için beklemedeler ve 3.26 lar kırılınca gelirler gibime geliyor.Yoksa başbaşa kalmış gibiyiz.
.
Haydi rastgele.
Bir Ruya Gordum Anlatayim
Tahtayi ileri geri yaptiran
Etinden Sütünden faydalanan arkadaslara karisan yoktu
Simdi bir Guc geldi ve siz alacaginizi aldiniz ben bi elinizdekileri alayim dedi..
Satisa mi gectiniz buyrun satin dusecekmis gibi olsun hepsini karsilayayim dedi...
Yillardir tahta izlerim
Bu yazdiklarimin teknik temel veya bilimsel bir aciklamasi yok
Sadece His Ve Ruya..
YTD.
Bu havada 3.26 yı kırıp geçti geçti yoksa ben soyağacının içinden geçeceğim züğürdün.
Bakalım bakalım dogan holding ile aynı fiyattaydi..dogan hol yine fatm farkı açtı
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fark acmayan kaldi mi bize..
Ama Ruyalarimi yazdim buraya..
Cektirdigi acilari unutturacak..
Oyle yada boyle..SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doğanda da kabuk degisimi var. Celha satışı mipaz arazi satışı Karel alımı . Bir aksiyon var .gsd ise. 125 milyon dolarin içine etme var maalesef . Silopi özelinde değer düşüklüğü bile yapıldı 66 milyon resmen.
Ama 3 ve 9 aylıklar bağımsız denetçi onayı yoktur .6 ve 12 aylıklar deneciden geçer o nedenle asıl degeri. 12 de göreceğiz . Supriz olabilir 12 aykikta . Ve kkm den tamamen çıkıldı en son 3 aylık açılmıştı o vadede doldu artık bir varlık alımı gerçekleşmesi yazık oldu paralara kkm ve mevzuatta veya dolarda .
Resmen cinere 50 milyon dolar kaynak aktarıldı .inanilor gibi değil. Geçen zaman da cabası :(
Hadi bakalım bu haftada kaneviçe gibi işleyin tahtayı takipteyim tahtanın ağaları sahipleri satışlarınızı karşılarım kabul edilebilir miktarlarda ytd
İcbt den gelen 1 milyon satış kafa karistiriyor . Geri alınan pay haberi düşmez umarım . 100 milyon geri alınan pay var
Çoğu popüler hissenin taban veya devre kestigo noktada dikkat çekici hareketlerde gsd . Varlık akimi veya Silopi haberi inanılmaz yerlere taşır hisseyi .parkme iki gündür agresif alımda .
Atraksiyonu seviyorum bu tahtada bu ara navlunlar artıda