253 lotu 106dan sattık da 3 5 lot yolumuzu bulalım, cin içeriz viski içeriz dedik... Borsa çöktü Sasa 106 altına düşmedi, gerçekten dik durdu... Bravo.
Printable View
253 lotu 106dan sattık da 3 5 lot yolumuzu bulalım, cin içeriz viski içeriz dedik... Borsa çöktü Sasa 106 altına düşmedi, gerçekten dik durdu... Bravo.
Bölündükten sonra 50 lira altına anca düşer, başka da zor 30lar falan... Düşerse çeker krediyi alırız, nedir yani... SASANİYİZ...
4 milyar borcu tahsisli yaparsa 2026 kadar sermaye 6.5 yapar kayıtlı 12 olsa borcu alan yüzde 30 larda söz sahibi olur dolaşım 50 lerde olur ama patron böyle istemiyorsa adam borcunun bir çoğunu almadan daha yüksek bedelsiz verir ve 30 milyar yapar sermayeyi adam 4 milyar lik aldığından yüzde on üzeri bir söz hakkı olur dolaşım 6.5 milyar olsa yüzde 20 küsurat olur patron hangi yolu seçer zaman gösterecek ytdegildir
Sasa da yabancı satar yerli alırsa bende alırım. Yabancı alıyorsa ben satarım. Takas bu hisse için özel düşünülmüş büyük bir tuzak. Yabancı takasını resim olarak paylaşanlar 140 dan 110 liraya geldiğini göremiyor.
Yine patlattılar
Flamanın sapı iyi girdi bugünde o değilde pandanın ekmeğine yağ sürdüler resmen
Borsa tarhinde daha önce eşi görülmemiş, adi ve kasıtlı açıklaması ile hissenin bu seviyelere gelmesine çanak tutan adama mı diyorsun? Çıkarken müdahel etme, düşüşte yangına körükle müdahale et.. bu mu adamlık... Ben hiç masum olduğunu düşünmüyorum kusura bakma... Zaten onca zamandır bu adamı adam sanıp, bu kağıda ondan daha fazla güveniyormuşuz meğerse...
Hissedar seçimi konsunda da, yatırımcısına verdiği bu zarar ile, bundan sonraki müstakbel hissedarlarını gayet iyi seçtiğini düşünüyorum. Ben 2 denedir bu kağıttayım. Herkese karşı da resmen canla başla sürekli savudum SASA'yı. Ama ciddi yatırımcının bu kağıtla işi olmaz artık.
Kağıdın kendi dinamikleri ile düşmesi, çıkması başka bişey... Şirket patronunun maniplasyon yaparak fiyata müdahil olması başka bişey... Bunun savunulacak bi tarafı yok. Bunun adı benim nazarımda resmen "Abidin DİNO"culuk.
İnşallah insanlara verdiği zararı fazlasıyla kendisi de bir şekilde öder.
arkadaşlar kendimi akşam yemeğinde 3 tabak kurufasulye yiyip bütün gece gazdan gebermek üzereymiş gibi hissediyorum :(
Patronun yaptığı doğru.
"80 lira üstü pahalıdır" deyip balonun büymesinin önünü aldı.
Bunu hektaş da, kontrolmatik de yapmalıydı bana göre.
Kontr tam tersine hisse geri alımı açıkladı. Kontr balonu şişmeye devam ediyor. Patladığında çok can yakacak.
Sasa'da ise olası düzeltmeler "patlama" şeklinde değil "sönme" şeklinde olacak
Umarım.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Herhalde en güzeli foruma da borsa ekranına da Nisan ayına kadar hiç bakmamak...
Ya atıcaz, ya batıcaz.... Kendi adıma 5 ay yokum... 5 ay sonra umarım geldiği seviyeleri yenmiş olur.
T.C.'den DEVLET TEŞVİĞİ almış bir yatırım planını nelerle kıyaslıyorsunuz ya hahaha:) Yok Sülün Osman...Neyse ya, 194 lot thy aldım, viski parası çıkartmam lâzım. H.sonu geliyor. Uçurması lâzım T.H.Y.'nin. Sasa Reğiz; %500 bedelsiz 2026'ya kadar cebinde rahat ol da dedi. Eylem yapmak gerekir, moraller yüksek.
En kaliteli vazelini almak lazım
Lot sayınız fazla sanırım Sayın Nikopoll, 2026'ya kadar elinizde tutarsanız en az beş katı olacak. Bu da iyi bir durum, PTA 'yı da göreceğiz 1 seneye... Lot satmaya şu an ihtiyacınız yoksa bozmayın moralinizi naçizane.
Her gecen gün kan kaybı devam ediyor. Hala yabancı alışı ile insanları uyutuyorlar.
12000x190= 2,280,000
12000x103= 1,236,000
12000x 80 = 960,000
12000x 40 = 480,000
Nikopol Malasef bunu yaşatacaklar.
Mesela yabancı alışını tuzak görüyoruz, aynı şey satışı içinde geçerli. 2 ay sonra alıntı yapmak İçin size bir parite yazayım, anlık.
ENKA = 22,68
SASA = 104,60
2 ay sonra ENKA 35, sasa 75 gibi bir rakam görülebilir. Birinde yabancı alıyor, diğerinde satıyor.
Merak ettiğim için soruyorum: 31 den alınmış 12.000 lot 200 lere dayandığında satılmadığına göre hedef neydi? 30 Dan 200 çok karlı bir yatırım olarak neden görülmedi. Tabiki düşünce ve planlarınız size özeldir. Ben %600 karı çok iyi gördüm ve çıkardım diye düşündüm.
Sent from my iPhone using Tapatalk
%600 karla çıkmayan yatırımcının zerre sucu yok, piyasadaki 1 tık daha büyük küçük yatırımcılar 80 milyonluk portföy paylaştı, 180 olacak dediler. 3-5 bin lotu olan buna inandı. Sasanın piyasa değerinin ıpone değerinden fazla olacağına inandırıldı. Bizde diyoruz ki bu yalanan inanmaya bir son verin.
Bence bu sasa ileri de yine güzel yerlerde olacaktır. Çünkü güzel yatırımları var. Son olayları kaale almıyorum bilinçli bir şekilde yapıldı.
Bu günde Erdemoğlu'nun yüzü gülüyodur eminim.
Bişey merak ediyorum. Siz SASA için KY dostu söylemlerinize 16.11.2022 tarihinde, yani SASA nın en yüksek seviyeden işlem gördüğü günden başlamışsınız. Daha önce yine görebildiğim kadarı ile SASA forumunda mesajınızı göremedim. O günden bugüne kadar da her gün sistematik mesajlarınızla herkese elinizdeki SASA ları satın algısı oluşturuyosunuz.
Garip olan söylediklerinizde neredeyse bire bir tutuyor. Ve sanırım opearasyonu yapanlar (başta patron) yeterince lotu KY nin elinden alıncaya kadar da söyledikleriniz hep tutacak.
Keşke SASA için bu KY dostu söylemlerinize hissenin yükseldiği dönemde hisse değerinin piyasa değerini aştığı dönemde yapsaydınız.
2011-12 yılında buna benzer bir hissede o günün parası 220 bin dolar kaybettim. İnanın bana çok şey bire bir benziyor. Bir vazifem olsa Twitter de bu işi çok rahat yaparım. Tersine ben bilanço tabanlı teknik bilgisini geliştiren bir temettü yatırımcısıyım. Twitteri takip eden sasa yatırımcının milyonda biri burayı okumuyor bile.
16.11.22 tarihinden bir gün önceki tahsisli haberi, gece Twitter yayını derken çok şey benziyor. Sonrasında 160-140-110 rakamlarına gelirken yabancı takası tuzağı ise bire bir benzerlikle içeriyor. Twitter yayınında tahsisliyi doğru anlatsalardı ertesi gün tavan olduğunda bir çok ky kendisini kurtarır, güzel fiyattan satmış olurdu. Bu mecrada Malasef tek kazanan bir temettü hissesinde yatırım yaparak temettü alan kişidir. Bu sene en iyi temettü Tüpraş ve Odaş otodan gelebilir.
Mesela Tüpraş her gün mal satıyor, her gün ileri zaman İçin mal alım veya mal satım sözleşmesi düzenliyor, ama bunları her gün kap.gov.TR ye atmıyor. Ama sasa gesan smartg, kontrol hisseleri işçinin su içeceği sebilin alımını paylaşıyor. Bu adı sayılı senetler de ileride büyük vakalar açacak. Bu şekilde fiyatlama olmaz, şirket yönetilmez. Ard yazılım bunların küçük bir benzerini 2021 de yaptı.
30bin lot bugünün parasıyla 0,30 sent verse kâfi. Fazlasını verir, bu kara günlerde bana omuz verdin al şu 2 doları derse de zil takar oynarım. Olur mu olur... Olacak.