Bunu alacagima ucuz 600gr ezine paket peynir alirdim
Doları baskılamak için gece saatlerinde kamu bankaları birbirine Dolar-TL al sat yapıyorlar. Her şeyleri suç, her şeyleri sahte. Şimdi benzer bir hareketi borsada da görüyoruz.
Belli aracı kurumlar üzerinden bazı şirketlerin değerini bilerek şişiriyorlar. Farkında değiller ama Bay Kemal onları izliyor. Bu işledikleri suçların hesabı sorulacak. Sonra “emir geldi, yaptım” demek yok. Benden söylemesi.
Küçük yatırımcıyı da uyarıyorum. Tasarrufunuz enflasyona ezilmesin diye borsaya giriyorsunuz ama asıl yem, bu gördüğünüz şişirilmiş değerlerde. Maalesef avlanan siz olacaksınız.
Sizlere şişirilmiş fiyatlarla hisse satılıyor, yabancılar da bu fiyatlardan sürekli hisse satıp payını azaltarak kaçıyor. Uyarıyorum, küçük yatırımcı büyük zarar görecek. Küçük yatırımcıyı soymaya hazırlanıyorlar.
SPK ve Borsa yönetimi olup biteni görmüyor mu peki? Görüyor. Zamanı gelince onlar da hesap verecekler, bilerek müdahale etmedikleri için… İzliyorum, biliyorum.
Bay Kemal Reyiz
Şimdi elinde hektaş veya sasa olan biri hisseleri paraya çeviremiyormu?
Ne oldu öyle kitlenip kaldı hisseler.
Ya ilelebet çözülmezse bu kilit ne olacak bu iş.
Sasa yi bilmem de hektas in -10 u daha var , agresiflwsdigi nokta
Hisseler gapli açılabilir mi yani hergun max -10 mu olur?
İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran:
2023 Ü SEÇİMİ İŞARET EDEREK İKİYE AYIRDI
Bankacılık sektörüne ilişkin 2023 beklentilerini de paylaşan Aran, İlk 6 ay ve ikinci 6 ay olarak ayırmak lazım. Çünkü seçim var. Dolayısıyla seçimlere kadar olan bölüme kadar politikalarda bir değişiklik beklemiyoruzdedi.
Bu nedenle ilk 6 ayın 2022ye paralel gerçekleşeceğini düşündüğünü belirten Aran,İkinci 6 ayı öngörmek çok zor, o nedenle bir öngörüm bulunmuyor dedi.[/B]
Borsa ile tanışmam 90 ların başı öğrencilik yıllarına dayanıyor , fk sı 100 -2000 arası çok fazla hisse oluştu, Hangi hisseyi ne zaman gömecekleri belli olmaz...Bu arada yükselişe hiç ayak uydurmayıp fk sı 10 altında kalan şirket sayısıda oldukça falz...
Bu borsa seçim yaklaştıkça pimi çekilmiş el bombası gibi olacağını düşünüyorum...Bakalım ilerleyen zamanda ne olacak...Şahsi görüşüm 2023 ikinci yarısında AB başta olmak üzere ciddi resesyon riski taşıyor...
Pandemide rtlab'a yapılan şimdi de hektaş ve sasa'ya yapıldı.
O dönem de rtlab 1 liralık hisse 26 liraya çıkmıştı.
Sonra taban taban
5,90'a kadar düştü.
Şu anda 10 lira.
Aslında sasa'da hektaş'ta çok başarılı şirketler, ama demekki balon oluşmuş.
Kuslu sitede matrixler havada ucucuyor
Halen dudu nun viyanada ne okudugunu ogrenemedik[emoji6][emoji39]
Robotlar seans biter bitmez tabana milyon lot satış emri giriyor bizim ky panikle o da tabana satış yazıyor. Velakin tabandaki milyon milyon lotların hepsi satılmadığı için gün bu şekilde bitiyor. Ertesi gün yine aynı hikaye. Ne zamanki ağalar paşaların satışı bitiyor o zaman durum stabilleşiyor. Ky ye satış fırsatı anca herkes sattıktan sonra geliyor.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dudunun zarari neyse oderiz .yeterki bisey olmasin filan[emoji39]
Bu şekerbank grafiği 9-10 gün tabandan satış yedi.
çok mağdur yarattı.
fazla değil daha yeni 1.5 ay oldu olmadı.
https://invst.ly/zm9a1
Tereyağ 200 kağıt olmuş
Evet Cumhuriyet tarihinde ilk kez peynir fiyatı et fiyatını geçti , üstüne bide peynirlerin tadıda çok bozulmaya başladı...
Ucuz peynir olarak bu var. Kilosu 44 lira.
Daha ucuzunu bulamadım.
https://www.trendyol.com/lezzetfesti...teleme&v=1.7.6
peyniri internetten sadece kışın en soğuk zamanlarında sipariş verirdim 5 kilo falan alırdım baya hesaplı olurdu ancak şimdi bir anlamı kalmadı marketlerle aynı fiyata geldi üstelik bir de kargonun gelme stresini çek değmez tarım kredi peynirlerine dadandım bu ara fena değil
Buz aküsü ve dondurulmuş jel işe gönderiyor çoğu yer termos çanta ile .
Yazın sıcakta buz aküsü de işe yaramıyor yazın terayağı siparişi vermiştim buz aküsü olduğu halde geldiğinde erimişti kargo arabasında teslim edilene kadar çok vakit geçiyor
Genel olarak eskiden yapıyorlardı artık bedavadan bir tık pahalıya gelmediği için almıyorum şahsen en son geçen senede bıraktım bu işleri
Pandemi ile birlikte gıdacıları dötü kalktı...Birde fişkırtma olayı eklenince internetten alışverişi kestim...Kahvaltıda stoklar bitince peyniri de bırakacam..Stoktaki kavurmalarla idare ederiz a.q ..Etten pahalı her türlü hilenin yapıldığı peynir mi olur ...Neyse benim strateji bu....
Bazen iyi kart kampanyası çıkıyor mesela bugün bir banka 250 ye 95 market kampanyası vermiş yarın kullanacağım .
Süt ve peynir üretiminde azalma var diye yaziyordu gazete....
Dövize faiz oranları ne durumda acaba?
Enparadaki oranlar çok düşürüldü. Başka bankalarda durum nedir?