En doğru yorum bu olmuş bakalım haftaya nasıl girecek takipteyiz
Printable View
Kısacası buralarda malı dağıtıyormu topluyormu bilinmez ha buradan aşağı vurur yada yukarı vurur adamın her hissedeki taktiği farklı ne dense boş kendileri bilir bizler figüranız
hem ben şirketin sahibi değilim, bugün hisse alırım yarin satarım çıkarım, sadece incelerim bakarım kendi capimda, gördüğümü de ortaklarla paylaşırım, işine gelir veya gelmez...kimseye gelin mal alin demem, karar herkesin kendisin. Ben isterimki bir iki kişi dahi olsa faydam olsun, isteniyorki hic olumlu birşey yazmayalım, hisse düşünce sevinip ben dememismiydim diyorlar, tek yorumları hisse hakkında bu, teknik yok temel yok hisse ile ilgili, düşer bilinmez almayın, ya sana ne kardeşim sen düşünceni yaz, yazarken de neye gore yazıyorsun onu soyle sonra isteyen alır isteyen almaz...
Hala mi pazarlama.Yuh
Kardeşim buraya gelip birilerinin ağzına bakipta mal alan benim gözümde ky değil mydir yani mal yatirimcidir herkes kendi riskini alır isterse kaybeder çıkar isterse cikmasini bekler satar bu tarz hisselerde zaten dip noktasını kestirmek mümkün değil gun gelir 10 bin lira kazanirsin gun gelir 10 gun elinde beklersin beklemeyide bilmeyen gitsin las vegasta kumar masasında pink atsın
Haydi coştur avtur :)
Zurnanın zırt dediği yere geldi acaba buradan aşağımı yoksa yukarımı emirler iyice azalmış korku tüneli gibi
29 Mayıs 2 Haziran haftası net para çıkışı olan hisseler :
https://i.hizliresim.com/ZE2XLz.jpg
Şahsi görüşüm;zurna 3 tl civarında zurt der...
ARKADAŞLAR ALMAK İSTEYENLER BİZİM HALİMİZE DÜŞMESİN -20% +20 ARALIK VAR BUNU VE GALİP KABUL ETMESİ LAZIM.KİMSE KÖTÜLEMİYOR ÇOK DİKKATLİ OLUNMALI BİRAZDAN BAKMIŞSIN ASAĞIDA KİMSE BİLEMEZ.
yazılarım yatırım tavsiyesi içermemektedir
Alımlar nasıl bakabilen varmı
Psilosopher in yorumlarına güveniyorum. Katılıyorum
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Paxarlamaci milletin zararinda payin var 3.4 ustu pazarladin. Rahat uyuyo musun?
galip fonet'te taşeronlar üzerinden satışta gibi geldi bana
belki inceden buralara uğrar , kim bilir...
pasta var mı?
millete b hisseden umudu kestirmeye başladılar galiba amaçlarına ulaşıyorlar
Bu başlığı şu anda 31 kişi okumaktadır. (4 üye ve 27 ziyaretçi)
burda galipin çakacak çok lotu kaldımı acaba
nedir son durum ?
Alış:442.747 Satış:686.149
ASAĞIYA GÖZÜKÜYOR.
yazılarım yatırım tavsiyesi içermemektedir
Metro fonette sanırım bu gün yatay gerirtcekler. En iyimser yorumum bu. Kötüyü soylemicem bilen biliyor
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buralarda malı dağıtmaya devam ediyorsa bir basma hareketi daha gelebilir sanırım 2,40-2,50 bandı olur
Yok topluyorsa 2,70-2,80 bandı olur
Bir türlü al sat için giremedim anca izliyorum.ytd
alım-satımı kim yapıyor tablo paylaşabilecek var mı acaba.
hiç kimseye güvenmeyin kendiniz den başka güvenilecek adam yok bu piyasada
burada yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir sadece beni bağlar
Gardaş kim hayalcilerin peşinden gidiyor benim sitemim her topicte ben demişcilerden olmak zorundamı geçenlerde bu kağıt 2.80 den dip görüp 3.5 la kapatmadimi yine aynı hareketi görme ihtimali varmı var önemli olan senin benim gibi adamların ne konuşması değil spknin ne dediği varmı tepki gardaş varmı bu pezevengi ayakta tutanlar ta kendileri
daha 2 gün önce akp nin en kuvvetli ismi anayasa komisyonu başkanı burhan kuzu ile iftarda birlikte yemek yediler. fotoğrafını kendisi sosyal hesabında paylaşmış. haklısın devlet arkasında bu adamın. devlet zalimlerin hırsızların arkasında olduğunda o ülkede ne istikrar ne güven ne adalet kalır. çok yanlış yapıyorlar.
diyelimki 10 bin lotluk paran var, burdan 2,59 gibi 2000 bin lot al , sonra dediğin gibi 2,50 altına inerse bir iki bin daha alirsin, sonra bakarsın düşme durumuna göre, diğer taraftan çıkarsa diye düşünüyorsanda en azından elinde azda olsa 2 bin lotun olur yinede sen bilirsin...Ytd.
Maalesef bu durumdayız bizde bir anlık yanlış düşündük daldık hisseye cikincaya kadar mecbur beklicez hayatimda aldiktan sonra ikinci pisman olduğum hisse
inşallah aniden yine %20 taban göstermez. Allah yardımcınız olsun. benim şahsi düşüncem hislerim 2.200 altına inmez. kısa zamanda zararlarınız artıya dönüşür inşallah
Allah razi olsun cok teşekkür ederim insallah o seviyeleri görmeden elimizden cikartiriz
bu kağıt beni bitirdi zarar 50 bini geçti galip senin ben taaaaa....
Hissede yine baskı oluşturdular, birileri aşağıya bastırmak için var gücüyle çabalıyor, bir üst kademeyi hızla satışla dolduruyor...bugunki takas atacak arkadaş var mi acaba.
Foneti ucurdu bizi bitirdi
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fonet ne zaman patlayacak acaba,4,80 de elim gitti geldi hazırdı tek tustaydim almadım dahada uzaya gitsin bulaşmam, bulaşana karismam.ytd
Arkadaşlar lnotlarınızı zararlarınızı buraya yazmazsanız adamlar burayı okuyolar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2,56'dan 2,62'ye kadar güzel alımlar oldu
2,80'e kadar değdirse güzel olacak...
2,62 Alış: 152 bin, satış 254 bin
2,61 A : 324 bin, S: 234 bin
2,60 A: 197 bin, S:400 bin
2,59 A : 180 bin, S: 226 bin
2,58 A:181 bin, S: 250 bin
2,57 A:82 bin, S: 117 bin
2,56 A: 0, S: 35 bin