sayın yetkili ayı hakları ne olacak peki ayıyız diye gelen vuruyo giden vuruyo
Printable View
sayın yetkili ayı hakları ne olacak peki ayıyız diye gelen vuruyo giden vuruyo
İsc bedelsiz hazirligi gibi sanki. Kayıtlı sermaye tavanı basvurusu
bende onu soruyorum arada kaynadı gitti, çarşamba günü iptali hangi kanuna göre yapıldı, yarın yüksek açılırsa kısada olanların zararlarını kim karşılayacak, yarın yukarı gap yaparsa ben zararımın karşılanması için spk ya yazacağım bakalım ne cevap verecekler. bence
siz o sayın yetkili misiniz cevabınız için teşekkür ederim kış uykusuna yatayım madem diyelim ki bazı ayıcıklarım endeks düşüyor diye salı short açtı çarşamba iptal oldu yarın yüksek açacak o ayıcıklar ne olacak beni boşverin ben kış uykusuna alışkınım zaten batağım battı balık yan gider
1)programı kapatın 2) bilgisayar ile dış dünyaya bağlantınız olan internet hattını kapatın, 3) bilgisayarı yeniden başlat yapın 4) interneti açın 5) bilgisayardan internete bağlanın ,6) sonra programı tekrar açın. eski matriks ise , grafik verilerini güncelleyi çalıştırın. Eğer olmadı ise sırayla tekrar dediklerimi yapın yalnız bu sefer 2 no ile 3 no arasında evin komple şalterini de kapatıp açın....
eğer gene olmadı ise şalteri kapadıktan sonra binanın trafosu olacak aşağıda. onu bir elektirikçiye söktürüp taktırın. gene olmazsa elektirik idaresini arayın , bulunduğunuz bölgeye elektirik bağlantısı yapan ana trafoyu kapatıp açsın.
Hahha ne yabancı çıkması yahu malda olan babalar malı yıkacaklar alıcılarına
Silerler illaki
Belki yarın
BilmiyorumSM-G991B cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Matriks Veri Terminali kullanýcýlarýmýzýn dikkatine;
BÃST tarafýndan 8 Ãubat 2023 tarihinde iptal edilen iþlemler nedeniyle grafik verilerinde güncellemeler yapýldý.
Grafik verilerinin doðru görünmesi ve çalýþan stratejilerinizin iptal edilen iþlemler nedeniyle hatalý sonuçlara yol açmamasý için aþaðýdaki adýmlarýn uygulanmasýný öneriyoruz.
Sistem yüklü grafiklerinizdeki verilerinizi tamamlayýnýz. (Veri tamamlama iþlemi grafiðin sað alt köþesinde yer alan butondan yapýlabilmektedir.)
Sistem yüklü grafiklerdeki simülasyonlarýn yeniden hesaplanmasýný saðlayýnýz. ('Kahin' menüsü altýndaki 'Sistem Ayarlarý' bölümünde yer alan 'Simülasyonu Yeniden Hesapla' seçeneðinden bu iþlem yapýlabilmektedir.)
BÃST Pay Senedi Pazarý'ndaki sözleþmeler ve VÃOP'ta iþlem gören pay ve endeks vadeli-opsiyon sözleþmeleri için son grafik barýnýn 07 Ãubat 2023 gün sonuna ait olduðunu kontrol ediniz.
Sistemlerdeki pozisyonlar ile portföyünüzdeki pozisyonlarýn eþit olup olmadýðýný kontrol ederek, pozisyonlar eþit deðil ise, seans açýldýðýnda manuel iþlemler yaparak eþitleyiniz.
birde ..
sistemler robota bağlı ise. o robotları kaldırın grafiği yenileyin sonra düzecektir.
Cogu alim hikayeden.. bikac gun biraz alir birakir cogu..
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 Nisan 2016.
Türk Havayolları Yönetiminin sunduğu hisse geri alım programı Genel Kurulda onayladı. Buna göre şirket hisse geri alımı için 500 milyon TL tutarında bir fon ayracak ve hisse başına 0-20 TL aralığında alım yapacak.
4.5 Liraya geldiğinde bile almadılar.
Sıfır Ne muhabbetide zamanında forumda çok yapılmıştı.
https://www.fortuneturkey.com/thy-hi...onayladi-31284
Hisse geri alımı yaptımı peki ? Yok.
O zaman Ky nin THY de daha yoğun olduğu bir dönemdi.
Şimdi hisselerde kimler var acaba ?
Borsaya yeni gelmiş arkadaşlar, bu forumdaki yorumlar tamamen insanların pozisyonuna göredir, ona göre okuyun. Kim longda, kim shortta, kim düşsün de mal alayım diye bekliyor şıp diye anlaşılıyor zaten
Ali Koç da full longdaymis heralde bütün tuşlara basıyor. Şaka tabiki başkanım. Ama burayı okuyorsan feneri bırak artık lütfen
Bunca hengamede Salı günü pozisyonları aracı kurumlar tarafından haraç mezat kapatılan depremzedeler için bir önlem var mı?
Asıl mağdurlara yönelik ne gibi ciddi anlamda düzeltme var?
Anladığım hisse de olanlar tamam ama kredili ve viopcular için riski bilmiyormuydunuz durumu var.
Keşke asıl amacına yönelik birşeyler de olsaydı.
Yabancı olsa borsada tampon görevi görür (dü). Ama yoğun yerli işlem içindeyiz. Bizim ortalama mal tutma gün sayımız yirmi lerde idi bir ara okumuş olduğumu hatırlıyorum.
Demiştik..geçin onu..herkes kendi parasının derdinde..bir de depremzedeleri buna bulaştırdılar ya..
Çarşamba en diplerden 20 kont. longum vardı...iptal oldu..gıkım çıkmadı...
bakın yorumlara
''Bir saate hayvan gibi etkileşim beğeni alan tivitler artık almıyor. sadece benim değil diğer hesaplarda da gözlemlemim bu, msi%8 olunca demek çoğu kişi almak istediğini almış. yazık çok yazık gerçekten acımız olmasa çok şey var daha yazacağımda zamanı geldi mi konuşurum…
ÖS 9:25 · 14 Şub 2023
·
29 B
Görüntülenme
ideal için: İDEAL yazan yere basın(sol üstte)..orada versiyon yenile ye evet deyin...
şimdi sağlama yaparsak fonlardan 10 milyar giriş olacak 10 günde...
günlük 1 milyar alım demek...
pekala depremden önceki cumayı hatırlarsak yatırım finans 1,5 milyar mal aldıgında baba kagıtlar özellikle bankalar tavan olmuştu...
ve hiç bir tedbir ve geri alım yokken...
bu kadar tedbir ve destekte bunlar 10 milyarlık malı nerede bulacaklar...
bulamazlarsa ne yapacaklar...
yarın satış düşünen bir çok kişi satış tuşunu söktü bile...
5. günün şafağında doğuya bakın gundi gelecek ve demiştim diyecek... :)
sonra ıslak odunla kovalıcaz onu...
gundi gelene kadar rahat olun...
tepe orda işaretlenir benden söylemesi...
allah ıcın bır aydınlatsın yarın garantatı bankası kredılı alıs yapcm yasakmı degılmı kredılı ıslem
yasaksa tum hıserlredekı tedbırlerı nıye kaldırdılar
-Geri alıma konu edilebilecek azami pay sayısının 330 milyon adet olarak belirlenmesi,
-Geri alım için kullanılabilecek azami fon tutarının 3 milyar TL olarak belirlenmesi,
İş bankası hedefleri bunlar. Ya 330 m adet alırım ya en fazla 3 milyar tl alırım demiş. İkisini denk getirsek
9.09 yapıyor. Ama kağıt 9.52 de.
bu şirketlerin geri alım için açıklamasını tam okumak lazım.
belli şartlar sunmuşlar sanırım.
fiyat şu fiyatın altına inerse alırım gibisinden.
öyle fiyata bakmadan alırım yarın gibi birşey yok.
Yabancı 2.60-3.05 dolar arasında 1.5 milyar dolar sattı...10 milyar tl demek 550 milyon dolardır...LAFI MI OLUR?..hele 2.80 olursa var ya?
Şubatın 2. yarısında beklediğim küresel düzeltmeden önce ne güzel nimet diyorlardır.
Tepkinin zirvesi neresi olur?..şimdilik fikrim yok...
vıopta emır ıptalı yuzde 20 zamlandı
yahu arkadaş..viobda emir iptalinden kesinti olmuyordu ki?
Ben defalarca iptal ederdim..kademelerde pasife düşerdim.
Başka bir şeyden mi bahsediliyor?