Bu arada kuşlar bu TCMB mesajının fake olduğunu söylediler. Bilemiyorum artık herkes neye inanacaksa inansın, vebalini almayalım :)
https://twitter.com/e507/status/1638...TXIsyfEMA&s=19
Printable View
Bu arada kuşlar bu TCMB mesajının fake olduğunu söylediler. Bilemiyorum artık herkes neye inanacaksa inansın, vebalini almayalım :)
https://twitter.com/e507/status/1638...TXIsyfEMA&s=19
Güya içişleri bakanlığı verilecek adam gene bugün ortalığı kışkırtmış
güzel hareket :)
Valla o adamı hiç gözüm tutmamış ti neden derseniz, mevcut gorevdeki abimizin akp ye iltihaki öncesi bütün soyledikleri demokratik ve özgürlükçü idi meğerse kendi partisini silahlı adamlarla falan beklemişler, bir sürü sağlam maceraları varmış , Ağirabi de baktığımızda farklı değil .
0.25 artış yumuşak metin sarı gacıya graliçeye yumoşa can verdi
Fed : Kılıçdaroğlu aday olmasın
Bu yıl faiz indirimi yok dedi altın düştü
En düşük emekli maaşı 7.500 hayaldi gerçek oldu. Minnacık prim yatır 7.500 ü kap. Diğeri de 10000 prim ödesin. Ohhh ohhh ohhh
Erdoğan: En düşük emekli maaşı 7.500
Sırada asgari ücrete zam var, memurlarada bişey çıkabilü
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu 7500 alandan oy alırsın,geri kalan emekliler ne düşünür:))))))) Gerçi az maaş alan kesimde akp oyu daha çoktur,işlerine yarar totalde.
alım gücü kuşa çevrilmiş emekliler için ,
seçim arefesinde
hem maaşlarda hem de bayram harççıklarında
bir artırım gelebileceği şeklinde
söylemler pek inandırıcı değil...
https://www.ntv.com.tr/galeri/ekonom...bE2ygfAF1-jU4g
geri vites bakan olarak bilinen çalışma bakanı Bilgin'in açıklamaları okumasanızda olur..
yapılabilir ,edilebilir ,bla bla bla...
Bekarları da evlendirirlerse koltuk garanti.
Vay arkadaş 2500 TL maaş alacak amcam 7500 TL alacak. Sigara parası kadar prim ödedi. Benim üç asgari ücret prim güme gitti. MK böyle adaletin.
Erdoğan:17 bakan vekil adayı olacak.
Böyle giderse çiftçi bağkuru ile beyaz yakalılarin emekli maaşı eşitlenecek ileriki zamanlarda
Yüksek prim ödeyenler , anlaşıp dusurtsun , farkı cebine koysun
Emekli olacağınız son üç yıla kadar çiftçi bağkuru yatırıyorsunuz. Son 3,5 yıl da sigorta primi ödüyorsunuz emekli oluyorsunuz.
SGK 13 yıl sonra gözlük camı ve çerçevesine zam yapmış. Acelesi neymiş zam için 7 yıl daha bekleyebilirdi. Bende bu Medikalciler gözlükçüler eczaneler niye malzeme yada gözlüğün parasını hatta ilacın parasının tamamına yakınını bizden alıyorlar diye kızıyordum. Yani eskiden biz katkı payı öderdik şimdi devletin ödediği katkı payı kadar.
Ayhan başkan emekli olursa kahvede sorarlar. Nereden emeklisin. Mali denetçisiydim. Ne okudun. İşletme fakültesi. Ne kadar mayış alıyın. 12 bin. Niye o kadar okuyup çalıştın ki. Bende 3600 gün cigara parası kadar prim ödedim 7500 alıyorum diyecek. Başkan kahveye bile giremez.
Bolu'da, bir ilçeye bir kaymakam atanmış. Kaymakam, yanına başçavuşu alarak köylülerle tanışmak üzere köy köy dolaşmaya başlamış. Bakmışlar ki, yolda bir adam, kucağında bir eşek yavrusuyla gidiyor.
Kaymakam, başçavuşa demiş ki: "Ben, bu köylüye biraz sataşayım."
Başçavuş, kaymakamı uyarmış: "Aman efendim! Bunlar, lafta altta kalmazlar. Dikkat edin!"
Kaymakam: "Birşey olmaz. Ben, yillarca mektep okudum. Kültürlüyüm. Cahil bir köylü mü beni lafta yenecek?" demiş.
Arabayı durdurup köylüye yanaşmışlar.
Kaymakam, selam verip sormuş: "Nereye böyle kucağında yavrunuzla?"
Köylü, bir kaymakama bakmış, bir de başçavuşa... "Mektebe" demiş. "Mektebe yazdırmaya gidiyorum. Çok okursa kaymakam, az okursa başçavuş olsun diye
SGK muhtemelen 13 yıldır tedavi ve tahlil ücretlerine zam yapmıyordu ondan özel hastaneye gidince okkalı fark alıyordu özel hastane.
2018 de en düşük emekli maaşı 939 tl. İşci ise 1500 civarı. Kamudaki maaşlara göre iki kat daha fazla artış kaydetmiş. En düşük memur maaşı 2900 civarı. Şimdi en düşük memur maaşı 9105. Biri 8 kata yakın artmış biri 3.2 kat. Vay ....