şimşek çakacak, döt doksana düşecedi.
bir anda furmak mı iyidir?
gurbağa modeli mi?
bilen malın götürür, bilmeyen yayan galır.
emdi yürek tırtulur.
Printable View
şimşek çakacak, döt doksana düşecedi.
bir anda furmak mı iyidir?
gurbağa modeli mi?
bilen malın götürür, bilmeyen yayan galır.
emdi yürek tırtulur.
SPK'ya düzgün birisi gelmeli.
Olağan üstü faiz farkı deyip olaya el koymalı.
SPOT ve Vadeli arasındaki marj belirli bir oranı aşdığında olağan üstü durum denilip açıklama istenmeli.
Milleti enayi yerine koymayı bırakmaları lazım.
Merkez Bankasına gelecek kişinin eşi de aynı okuldanmış. Başka türlü zaten kadın kafayı yerdi.
Akıl mantık dışı konuşanı kapının önüne koyar bence.
Komşum ağzından kaçırdı kocasını boşamış, bir olur iki olur üçüncü de kapının önüne konur dedi.
Sohbet odasında söylenene göre yandaş medya beklemedeymiş, istedikleri gibi çıkmazlar ise topçu ateşine başlayacaklarmış.
Mantıksız hareketler.
şahap 22 sine kadar devam etmeliydi.
Hatta ireiz arada ekenomik bir açıklama da yapabilirdi.
rakamlar yerine oturduduğunda, o zaman merkez başkanı deniştirilmeliydi.
bence gereksiz cephane harcaması. :he:
Babam sürekli ilkokul hocam anlatırdı deyip söze başlardı. Sanırım hocalar köylere sürülmüş yoksa ücra köy ilkoıkulunda sıra dışı insanın işi olmaz. Benim de bir kulağımdan girdi öbür kulağımdan çıktı, ilkokul mezunu kişinin aklına ihtiyacım yok derdim.
Genelde Cübbelinin anlattıkları ile babamın anlattıklaı aynı, belki Of'lu hoca babamın köyüne gelmiştir.
Bankalara tekrar gelecek bir alımla yüzde 5 üstü kapatır mıyız günü ? Her yerden para yağıyor. Her şey bir atamayla düzeldi heee :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Akbank ne kıvrandırdın arkadaş hadi yahu 0,60 pd/dd bari diğerlerini yakala
Dünya çapında şirket olarak Arçelik ve Şişe'yi görüyorum. Bize pahalı ama yabancıya ucuz gelebilir.
Biradan anlamadığım için AEFES için bir şey diyemeyeceğim ama Cocacola özel bir şirket. Murat Ülker'e büyük ceza yazmışlar ve Cola Turka'yı satmış, bizden adamların bana ceza kesmesini anlayamadım diyordu videosunda.
BIST30 değişiklikleri için CCOLA da sanki olabilir.
Hatta buraya yeni bir sistem gelip temel analiz veya yabancı payı da göz önüne alınabilir.
spot sasaları temmuz vadeden arbitraja soktum...
yani 69,26 satmış oldum...
spottan satmak yerine %9 gibi bir para daha cebe koyduk bakalım..
Normalde cumhurbaşkanı finansal ürünlerden anlasa buraya çok karışır.
Manavlarda satılan ürünler çok yetersiz bir kaç sebze ve meyve var bunların çeşidini artırmalıyız demişti ben de not ettim.
Önüne Matrix ekranı konsa başka şeyler ile ilgilenmez bence.
Ben olsam Reuters, Bloomberg vs ekranları koyun karşıma arada bakacağım derdim.
kcholde iyi toparladı...
muhalifti yandı bitti dediler...
o hamit altını galiba bozkurt ..çok fazla altını takip etmiyorum esasında adet yerini bulsun biraz var aldım attım kenara
bende döviz var kendimizi koruma adına iş gereği
ayhan 69 filan olacak diyor bekliyoruz bakalım :) ))
dövizde anormal çıkış ilk anda kazanç gibi görünsede hiç kimsenin işine yaramaz döner dolaşır vurulursun yine
bekle kağıt al yine diyecem ama baksana Şimşek ciddi rüzgar yaptı borsada 5300 ü devirdi endex ..
malları verirsen tabii
7 işgününde xu30 4900-5900 hareketi oldu .
Olanı az bilirim , olacağı hiç bilemem faniyim ben :)
Özgürlük isteyen yalnızlığa, sonsuzluğu dileyen minimalizme razı olmalı.
Telekomlar da göre yaya kalanlardan Bist30 tarafında
Ariston üstad valla değme politikacılar taş çıkartırsın .konunun etrafından dolanıp bambaşka mevzulara bağlama mesaj verme özelliği müthiş buda bir yetenektir :))).A101 e yakınsın gözlemliyosun fotoğraf çekmelerinin sebebi stand dizaynıyla değişimiyle alakalı olabilir :) benim hanım uzun yıllar gm.yardımcısydı .
1 haftada şu ortamda 1000 puan yaptık daha ortada birşey yokkken..buradan mal alacak cesaret bende yok elimdekileri de satamıyorum kaçacak diye.gözüne far tutulmuş tavşan gibi kaldık arkadaş :)
%2 altında artan resmen kırmızı sayılıypr bugün.
https://i.hizliresim.com/16qhtf4.jpg
BIMAS'da ve A101'de çalışanlar halinden memnun. ŞOK da sürekli şikayet var, bir kaç kez promosyonu almayacaksanız ben satın alabilir miyim dediler benim yerime aldı çalışan.
Geçen A101'de çalışan telefonda biri ile konuşuyordu yeni sistem geldi artık biz memnunuz vs dedi. Bu fotoğraf çekme işi ondan sonra daha sık görüyorum.
Tohatlı da çarpıldı real time online olarak
Sasa tavan olmuş
geçmiş olsun
şimşek geldi dertler bitti
Vadeli fark faizleri
https://i.hizliresim.com/6wd3k73.jpg
Değirmenin suyu nereden geliyor belli değil. Kurumlarda yönetim değiştiği an su kesilebilir. Bizde örtülü fon vardı oradan piyasaya istikrar sağlıyorduk diyorlardır, yeni yönetim bırakın bu işleri diyebilir.
Nağci ağbal geldiğinde de benzer bir ralli yaşandı. Verilen boşluk kapatılmadı.
bakkalla vedalastım...
xbank - xu030 arası yaklaşık % 2 getiri farkı var .. :) no pain no gain . :28:
Bir kaç kez duydum yabancılardan ay sonuna kadar hisse kiralayıp vadelide satıyorlarmış. Kira farkı faiz farkından düşük olmalı.