Halkbank 3 aylık yıllık yüzde 3 prim dönüş halinde 50 faiz.
Halkbank 3 aylık yıllık yüzde 3 prim dönüş halinde 50 faiz.
politika faizi 42,5
nkolay 44
aradaki makas çok dar
tl mevduatı özendireceğiz der tcmb
napcak, stopaj mı almayacak? kkm ye stopaj mı getirecek? anlamadım
Tl ye özendirmek kesenin ağızını açarak olur
mesela 60-70% standart mevduat faizi gibi
Evvelki gece Akbank’ta yaşanan sistemsel mevduat faizi 60-65 oranları hatasının o anki hali ile kabul edildiğini söyleyenler var.
https://i.hizliresim.com/eulmrrd.jpeg
AKBANK dün 1 m üzerine 35 güne %47 oran, 90 güne %48 oran verdi,
Zaten sistemsel hata olsa bile iptal edilemez bu iş çocuk oyuncağı değil.
Sen kendi resmi web sitende neyi yayınlıyorsan onu beyan edip kabul etmiş sayılırsın.
Mudi de onu görüp ama hata ama bilmem ne sistem hatası o onu ilgilendirmez. Senin sunduğun yayınladığın şeyi görüp yapar. Aman efendim o kadar oran olamaz bilmem ne hikaye.
Yakalayanlar yılın kazaanaanı olmuşlardır içinde olduğumuz senenin son günlerinde tebrikler.
Gerçi gece saatlerinde böyle bir şeyi yakakayıp yapabilmek içinde 3 seçenek aklıma geliyor.
1- vadesiz hesabında yüklü tl boşta tutacaksın
2- yakın zamana kadar vadeli yapmış olup o ana kadar getirdiği faizini hesap kitap edip yakmayı göze alacaksın o vadeliyi kapatıp hatalı verilen orandan bağlayacaksın
3- dövizini gece saatlerinde bahçıvan makasından bozdurup geçeceksin
Bu kadar ihtimal nasıl bir araya gelir o da muamma.
Mümkün değil
Akbank, DDKM 6 ay, yıllık %7 prim ile 420k bağlandı. Deniz Bank, DDKM 6 ay, yıllık %8 prim ile 300k yarın bağlanacak.
Ykb ddkm ye ne oran veriyor oran aldinizmi?
Dolar ve euro faiz falan dinlemiyor.Sinsi sinsi ilerliyorlar.
2 gün nkolayda durayım dedim pişman ettiler.
Bu arada %50 faizle mevduat toplayan banka o mevduatı ne yapacak, kime satacak.
Kimse kredi falan çekemez hale gelince iş nereye varacak.
Ek 29967
bileşik kaça geliyor bunlar burdan para satiyorsa digerleride satar.
Seçim sonrası tüm politikalar terse döner piyasa kilit
Dolarda 0.16 euroda parite kaynaklı 0.48lik yükselis var çok yüksek hareket yok .
Döviz aylık %3 artmıyor şu anda günlükte en iyi N kolay günlük net 0,001145 veriyor. PPF larında günlükte bundan daha iyi veren yok önümüzdeki hafta daha da yükselir. Ama net %50 alan varsa yıllık bağlasın. Ben bağlardım. Borsa en az %75 net getirmesi lazım. Ayrıca 2024 yılı TÜFE 45 i geçmezse iyi faiz. Geçerse bir ihtimal zarar edebilirsiniz. Karar size ait.
Sayın paramanya ve Melih şah o getirileri 1 hafta takip etmek lazım 1 gün veya 2 gün üstünde verebilir sonra çok aşağıya verdiği zaman aynı hesaba gelir. Onun için takip ettikten sonra karar verilmeli
Nkolay 0.114 net.
Hergün sat al yaparsanız biraz daha artar.
Fona göre avantajı anında sat ve al olabilmesi.
Fonda 13.30 sonrası satayım deseniz para ancak neredeyse 24 saat sonra geliyor o kısmı kötü.(Bankaların kendi ppf'leri hariç)
13.30 sonrası alayım deseniz fon ancak neredeyse 24 saat sonra geliyor bu da kötü.
O yüzden şimdilik ppf yerine nkolay daha cazip bence.
Rpp uzun süre istikrarlı gidiyor daha önce 1 ay kadar hiç değişiklik yapmamıştım. mesela ıjv ıry oyke değil bı bakıyorsun en tepede ertesi gün en dipte.
Enpara 90 gün 49,5 oran var ilgilenenlerin bilgilerine
Bankalarda ne tıkırtıııı var ne sıkırtı
Hareket olmamış hâlâ dünden beri
Vallahi haberimiz yok modundalar
Vov 47
Renkli 46
Marifetli 45
Kiraz 45
N Kolay 44
ON 43
E Turuncu 42
Oksijen 41