Millet 2-3 kontrat short yapıyor...Yoksa 10 kere batarlar...
Neyse en iyisi 20-30 kontrat short yapın ki, bizimkisi dellensin de hisselerimiz uçsun..
Ciddiyim 20 kontrat short yapan var mı?..efendim hemen görüntü alalım.sonra tebrik edelim...
Printable View
Millet 2-3 kontrat short yapıyor...Yoksa 10 kere batarlar...
Neyse en iyisi 20-30 kontrat short yapın ki, bizimkisi dellensin de hisselerimiz uçsun..
Ciddiyim 20 kontrat short yapan var mı?..efendim hemen görüntü alalım.sonra tebrik edelim...
Sortlayin sortlayin :evil:
Ben bu filmin sonunu biliyorum.
Hatta bu akşam sert hareketler olmalı..... aşağı yukarı.....
Hafta sonu Bi haber var sanırım...
Mehmet şimşek te affını istemiş olabilir..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şortlayın ama dayanın.. [emoji846]
984 açan birgün 884 kapatabilir..
Bugün ne oldu öyle. Bozkuş teyzemin avatarı değişik. Yoksa teyzenin kuyuyu mu zorladı bu Karacaoğlanlar. Biri üjbej cümle ile özet geçerse sevinirim
Cevdet Akçay görevden alınacak dedikodusu var
Hafize ve Mehmet şimşek defterinin kapanacağı(Hafize malulen emekli edilmişti) ve
Borsada aşağı yönlü güzel bir ralli başlayacağını düşünüyorum..
Dolarda da 42...45 arası.. Sanayicilerin istediği hedefede yakın zamanda ulaşılacaktır..
Şimşek efendi yüzlerce sanayici yüksek faizle, iflasa getirmeye başladı, başardı..
Hiç belli olmaz..!
O sanayicinin batması gerekiyorsa batsın.10.000 sanayici yüksek kar elde edecek diye 85 milyon ,doların artışından sıkıntı çekemez.
Onlar KATMA DEĞERİ YÜKSEK ürün pazarlasınlar.Kolaya alışmışlar.Bedava kredi-yüksek kur..oh ne ala...
MŞ görevden alınamaz..Alınırsa bu direk ülkenin havlu atması olur.TEK ŞANSIMIZ.Zaten NACİ ile güven kayboldu.Zar zor MŞ ile bunu kurmaya çalışıyoruz.
Eğer olur da cinnet geçirip MŞ görevden alınırsa 1.30 dolar endeks iyimser tahmindir.
Gerçi o kadar mübarek ülkedeyiz ki,ASLA OLMAZ, dediklerimiz oluyor.:(
Mehmet Şimşek'e göre bu daha olası ama,
bence seçimden sonra olur.
Çünkü hafize işini soğutup, bir ay sonra harekete geçmişti reis.
Cevdet Akçay'ın da iki sene önce ALi babacanla videosu var ayrıca.
Cevdet Akçay bizden önceki yönetimin hatası demekle reisin hışmını çekmiştir.
%100 işçiye zam yaptı, baba sanayiciler..
Dolar 42.. 45 arası..
Hazirana kalmaz..
Vatandaş mı?
Kim onları düşünüyor ki?? SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ARGE yok,dış pazarlara kaliteli ürün sokmak yok....
STOK yapayım ,kur artsın ,yüksekten satayım derdindeler.
%10 ile kredi alıp çoğu başka dallara yatırdı(ev-araba) ve zirveden satıp kar ettiler.
Kusura bakmayın ama sadece sabit gelirliye üzülüyorum..Malum TUİKin kurbanı onlar.
Benim eksik gördüğüm şeyler bu ekonomi yönetiminde bir rant vergisi, kayıt dışı ekonomi, nereden buldun yasası, devletin lüks ihtişamdan tasarruf yapmadan devam etmesi. Bunlar için seçim bekleniyor olabilir. Dün maliye banka tapu otomobil kayıtlarının inceliyor diye duyum aldım.
Genç sayılır görevden affını istemiş olmasın?
En büyük sendika diye biliyorum, bizde asgari ücretli yok diyordu.
<<<<<<<<<<<<<<
Türk Metal'den yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Nisan 2009 tarihinden bugüne kadar Türk Metal Sendikası Genel Başkanlığı görevini yürüten Pevrul Kavlak, 8 Şubat 2024 tarihi itibariyle sağlık sorunları nedeniyle kendi isteğiyle görevinden ayrılmıştır.
<<<<<<<<<
1962 yılında Kırıkkale’de doğdu. İlk, Orta, MKEK Çırak Okulu ve Lise eğitimini Kırıkkale'de tamamladı. Çalışma hayatına, 1979 yılında MKEK Silah ve Tüfek Fabrikası'nda başlayan Kavlak, 1991 yılında Çerkezköy’de Profilo Telra Elektronik işyerinde çalışma hayatını devam ettirdi.
Sorun ticaret kesiminde.
Limandan veya üretciden alınan mal vatandaşa fiyatı çok artarak geliyor.
Lojistik sektörü çok dağınık ve verimsiz. Kamyon dolu gidecek boş gelecek diye hesap ediliyor muhtemelen.
Nereye yapmış o zammı.? Çoğunluğu asgari ücretli. Dediğin zammı yapanlar zaten işçi ücretinden tasarruf etmez kat be kat fazlasını kazanır, ya da kas gücü yerine teknolojik gereçlerden yararlanır.
Doların dediğin seviyelere gelmesi demek zaten hiper enflasyonun başlangıcı demek.
akşam spot 954200 iken vadeli 973 yaktı
spot 960000... 6000 gitti... vadeli 984500...11700
11700-6000 = 5500 pivan fazla var.
gece gece bunu değerlendirmeye kalkışmalı mı ? kalkışmamalı mı ?
pazartesi spot 30... hem 965000 açacak ve üstünde kalacak :whistling: mümkün mü ? düşünelim eccük
Hiper Enflasyon mu?
Hangi ülkede yaşadığını bilmiyorsun sanırım..
Geçen sene 15.000 verdiğim aylık daire.
Bu sene 45.000..üstelik 4 aylık peşin ister..
Örnekler çok..
Size gelen dedikodular palaya gitmeyecek he mi?
Göreve yeni atanan isimlerden Osman Cevdet Akçay'ın seçim öncesi Erdoğan'ı ve ekonomi politikasını eleştirdiği ortaya çıktı.
Fatih Altaylı'ya yaptığı konuşmada Akçay, AKP iktidarının seçimi kazanması durumunda ekonomi politikalarının değişmeyeceğini ve faizleri yükseltmeyeceğini vurgulayarak, "Seçimi aynı iktidar kazanırsa hem Meclis hem de Cumhurbaşkanlığını aynı şekilde muhafaza edebilirlerse yaptıkları şeyin aslında tasdiki diye bakacaklar. Yoksa oyu almazdık insanlardan diyecekler. Seçimi kazanırlarsa daha realistik davranacaklarını sanmıyorum" dedi.
THYAO iç hatlardan çok dış hatlardan kazanıyor. En büyük pazarlardan biri ABD.
Herifler istese sen fazla uçuyorsun diyebilir, nerede ise bütün büyük havalimanlarına uçuyor.
Trafik sonuçları güzel gelmiş %10 kapasite artmış doluluk aynı.