BAKAB müdavimleri hiç bir yere gitmez herkes bir çalının arkasına saklanmış siper almıştır efenim, sabırla temettü miktarını bekliyoruz.
BİST-temettü 25 endeksine dahil edilmişken bu yıl ne açıklayacak bakalım Enver BAKİOĞLU
Printable View
Icımızdeki en kıdemlimiz sız olmalısınız Sn guccuk yatırımcı.benimde ilk aldığım günden itibaren 7-8 yıl olmustur.Sımdı portföyündeki değeri % 10 nun altında %90 tupras artık.Sansa oda göçtü.Allahtan bir miktar nakit vardı eskiden 1000 lot için 20 bn ero bozarken şimdi 10 bn ero...oncesınde maalt tan yüzde 80 kazandık 3 ayda sımdi koçun en ucuzu tupras.4.45 den geçen hafta 3560 lot bakab aldım.ne yapalım fiyat cezbeyi.ilk ask GB almadan duramıyorum...tek lot bile zarar yazmadı ama son 5 yılı hesaba kattığımda kaçan balıklar hep balina idi...ytd
Az önce haber kanalında Izmir Çığlık AOS de bir fabrikada Corona vakası nedeniyle işçiler eylem yapıyordu.Arka planda da bareks yazılısını okudum.Barex sanırım grup surketıydı.Acaba bokab muydu orası...Insallah Cb ye bi şiycik olmaz...Topladığı 10 milyon lotun turşusunu kurar artık... corvide iyi gelir belkım...ytd
Kral sağlam ama dısarı çıkamıyor.Bi enfekte olsa kesın olur kagıdı 10 lira bile yapamadı.Sızlerın yüzünü güldürmedi.Ben eğlencesine sattıklarımı her gün 20-30 lot alarak yerıne koyuyorum...dusmez kalkmaz bi Allah...ky Nın yani sızlerın hakkını yiyen zebaninin odununu yesin şnsallah...ytd
Mevcut durumdan en olumlu etkilenen hisselerin başında geliyor ama kağıtta inanılmaz bir baskı var. İlk etapta iyi tepki verdi ama şu anda üretimi durduran şirketler bile bunun kadar artmış durumda.
2020 yılında tonaj olarak minimum %20, ciro olarak %30 artış bekliyorum.
Fab çalışıyor mu biz kısa çalışma odenegıne basvurdu dıye duyduydum.Cb avanta yardımı sever kacırmaz.Insallah ongorulerınız gerçekleşir.Sızın GB yatırımcıları çok yıprattı artık bi yüzünüz gulsun ınsalkah...Ytd
Bir saat yüzümüzü güldürdü mü güldürdü yeter.
Yokluğumu hissetmişsin🤣🤣🤣
Ben yokken raad ol
Ben başka hisselere yelken açtım son 1 aydır
Ama yakında buradayım tekrar, araniza tekrar katılacağımdan şüpheniz olmasin, Riki wort kardeş yazilarimi çok özlemiş kimseyi bekletmeyelim degilmi?
Şu siralar Enerjisa da takılıyorum
Amacımız kimseyi kirmak değil daha olgun ve daha üsluplu konuşmak lazım, sanki kırk yıllık arkadaşımsın gibi yazıyorsun da o itibarla
Devre kestirecek sanırım. 7.06
ümitsiz vaka mı bu ? yazan çizen yok pek.. ne olur ne kalır, sanki level atlıyor gibi..:)
:party::party::party::halay::halay:
9.50 lerde yüksek hacimle düştü. Öyle görünüyor ki piyasaya yedirmişler bayağı, tahtacının tekrar toplaması gerek sanırım
Şirket bu seneye kadar tüm olumlu gelişmeleri boşa çıkardı. 50 milyon eroluk yatırım yapmasına rağmen satışlar düştü. Piyasa değeri yaptığı yatırımın değerine bile ulaşmadı.
Şu anda bütün gelişmeler şirketin lehine. Birincisi kurlar istikrarlı şekilde yukarı gidiyor. İkincisi petrol fiyatları hiç olmadığı kadar düştü. Üçüncüsü virüs sebebi ile gıda ve temizlik maddelerinin tüketimi arttı.
Şirket bu kadar olumlu gelişmeleri 47 yıllık tarihinde birarada yakalamamıştır muhtemelen.
Bakalım bu sefer neler olacak?
Yüksek oran düşüşelere devam ediyor. Biryerden sonra tepki olacaktır sanırım.
Uyanın millet!... Bilanço gelmiş:
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/845756
Kâr beklentiye göre düşük mü kalmış ne? Bizim DURDO ne yapacak bakalım???
Bol kazançlar.
Şirket her zamanki gibi kamu yararına çalışmaya devam etmiş. Son 10 yılda iki sene hariç hep %2-3 net kar marjı ile çalıştı. O iki sene de %8-9. Yani o da olması gerekenin altında. Diğer grup şirketlerine burdan para aktardığı için sorun değil onlar için.
Virüsün etkisi bu çeyrekte çok düşük oldu. Buna rağmen ciro fena değil. Ama kar marjları çok kötü. Muhtemelen stoğu düşük göstererek karı erittiler. Kurlar artmışken 2019 sonu 90 milyon olan stoğun bu çeyrekte 82 milyona inmesi pek görülmüş bişey değil. Bilançoda iyi olan konu finansal borçları biraz azaltmış olması.
Burda bilançoyu artık çok detaylı değerlendirmek istemiyorum. Şu anda rüzgar şirketin arkasından esiyor ikinci çeyrek çok daha iyi olacaktır.
Bilanço parlak değil. Gecen yıllara göre kar performansında gelişme yok. Finans borç giderleri de hep yük, doviz farkı ve faiz maliyetlerinden de kurtulması gerek.
Eğer teknik olarak mümkünse, piyasa ortalaması üzerinden tahsisli olarak (hakim ortaklara) sermaye artışı ile ödenmiş sermaye 50 milyona çıkarılıp, finasal borçlar temizlenseydi şirketin çok faydasına bir iş olurdu.
Şirketin borçlardan kurtulma gibi bir derdi yok. Tüm satışları euro olduğu için dövizle borçlanmada sıkıntı görmüyor. İstese kasadaki nakit ile borçların yarısından kurtulur. Geçen seneden beri borçları ufak ufak azaltıyor zaten.
Bence temel sorun brüt karlılık. %15 civarlarında brüt karlılık olmamalı.
Kabak tadı verdi behlül kaçar
8,38 den bir miktar aldım.En azından 2.üç aylıkta üretime ara vermedi fabrika.Birazda ben taşıyayım bayrağı..:one: