Reisin çetesi full shortta aylardır açık yapiyor
Gecenleree cevdet dun tayyip
Dusuremezlerse yine simsek çık vergi alacağını söyle diyecekler borsadan
Printable View
Erdoğan'ın İsrail'i tehdit etmesi ve İsrail'in de buna yanıtı endeksi etkiler mi?
https://www.sozcu.com.tr/cumhurbaska...gireriz-p69416
Yanlış okuyosun ,İsraile girmeyi kastedmedi
Karabağ da Libya da ne yapmıştı ?
Tutup Ermenistana girmedi Azerbaycana iha –siha askeri anlamda lojistik destek
Libya’da da aynısını yaptı ,orda tek fark bazı birliklerimizde vardı
Kastetdiği Filistine iha-siha askeri yardım hatta birlik gönderme iması
Ha bunun etkileri İsraile savaş açmak kadar olabilir o ayrı mevzuu
Çok da olası işler değil ,o durumda Ortadoğu bambaşka boyuta evrilir ki biz onu şu ara kaldıracak durumda değiliz
Meydan boş menzil müsaitken politikacıların çoğunun yaptığı işler
İsrail Dışişleri Bakanının Twitter paylaşımı
Kendi pozisyonları hocam
Piyasayı sadece bunlar satıyor malum kurum üzerinden
Geçen bir tablo gördüm
4 büyük banka ve bimas i çıkardığında endeks burdan tam 4 bin puan aşağıda
Malum kurumun 3 ayı aşkın süredir aciga sattigi tutar 100 milyari gecti
Bugün de 2 m üzeri basar kendi malı değil virmanlatip hergun basıyor
Emlak senin hidrojen düğmesine pek gerekkalmayacak durum onu gösteriyor :)
Dünya'ya Yakın Nesne Araştırmaları Merkezi (CNEOS) 2007'de ilk kez tespit edildikten sonra teleskopların görüş açısından çıkan kayıp astroitin Ekim 2024'te Dünya'ya çarpma ihtimali yapılan hesaplamalara göre kabaca 11,5 milyonda bir
Şans oyunlarında büyük ikramiye çıkma olasılığının 622 milyonda bir olmasına rağmen birileri buluyorsa , burdan hareketle 11,5 milyonda bir çok da yabana atılacak oran değil gibi
Büyük ikramiye bize de çıkabilir
Ne yazıkki Marsa taşınmak için çok geç kalmış olabiliriz :)
bahriyeli dünya minnak kum tanesi kadar yer.. bana kalırsa milyarlarca yaşam var kainatta.
dünya o kadar küçük ki sonu düğmeye bakıyor :) düğme çantada.. çantada ortalık malı olmuş :he:
dünyayı çokta şaapmamak lazım bizler mikro yaşamız organizma düzeyinde..
:drunk::drunk:
Gunaydın eksi açsak bile yeşil kaparız işallah...reis son longçularıda döker bugün...
İyi haftalar,
güne bakalım nasıl başlayacağız?
Reis'in sözleri bir miktar satış getirebilir belki aşağıda 12.150 ye kadar salsalar, yukarıda 12.290 üstüne atarsa, 12350-450 şeklinde sıralı gideriz. Pay vadelilerde vade geçişi nedeniyle biraz ıkınma olabilir. Ben endeks long tarafında pozisyon almıştım, aynen devam edeceğim.
Bugün koç grubu ile yukarı alabilirler diye sallıyorum.
Herkese başarılar.
Artunç Kocabalkan demiş ki
Geçen sene 660 milyarTL vergi borcu silinmiş. Vatandaşın önüne EYT'lileri atıp şirketleri arka kapıdan kaçırmaya benzemiş bu iş
gördüm üstad..
listenin tamamı var sosyal medyada.. dev şirketler 1 kuruş bile vergi vermemiş.
turkcell
ttkom
ülker
5li çete ve müteahhitleri (bunların vergileride silindi )
trendyol
............................
yazık yaw.
ey şimşek... garsonun bahşişinden vergi al anca sen !!
forum longdu zate.. % 1 e yakın eksi açılış.
berkimcans akşama MC rakamını koyar :drunk::drunk:
Reis durduk yere element uydurdu
şu hale bak
palada hidrojen düğmesine bastı
% 1 e yakın eksiyiz kimseden ses yok..
ula herkes mi long. :drunk:
ben hisselerde baya maldayım aralarından tavan neyim çıkarsa satarın..
:drunk::drunk:
zaten haftalıkta sat demişti. sürpriz değil.
birileri de o lafları söyletmiştir. vade sonu da geldi. gübreleri mecbur yollayacaz.
Fazla abartmadı mı...-%1 ne demek?
REİSİN ,topluluk karşısında heyecanla söylediği ifadeler olarak görelim.
Conflict
@ConflictTR
·
8s
🔴 İsrail Kanal 14:
▪️“İsrail Erdoğan'ı uyardı: Tehdidinizi yerine getirirseniz sizi yok edeceğiz.”
yaw ortada israil gündem değildi bişey değildi. durduk yere zaten tonla dış politika hataları yüzünden birde bu.
kısık seslide olsa erdoğan bişey dedi. buyur sonuç.
dış medya yahudilerin şimdi bunlar hakkımızda demediğini bırakmayacaklar hazır fırsatıda bulmuşken.
bizim zaten israile dalmamız hayal :)
o kadar para arıyorken dışarıdan "durduk yere " şimdi tribünlere oynamanın zamanımıydı ??
umarım ben ekonomistim diye uzatmaları oynadığı gibi oynamaz. yoksa dış politikada hepten zarar görürüz.
Düşüşün israille alakası yok zaten geçen hafta burada formasyonlu aşağı yönlü graf paylaşmıştım yön bariz aşağıydı zaten , cuma dipten biraz alış gelince dönücez muhabbetine atlayanlar onları sıkıştırıcaklar , yoksa bizler eset,sısı,brunson, mursi,şimşek neler gördük duyduk sonra herkes dediklerini unutur :)
ben ekranımda yeşili gördüm :ok:
Sağlam tepti...
GLOBAL zaten cuma ve bugün(uzakdoğu) iyi artı vardı..Biz de onlara uymalıydık.
şişe alım bölgesine epey yaklaşmış. şimdi gördüm. yeni vadede long fena fikir değil. bugün kapanışı bekleyelim bakalım.
Bulunduğumuz dönem bilanço dönemi ama kimse bilançolara bakmıyor ismi kaldı sadece ,sadece dükkan açık olduğu belli olsun piyasada:)
Evet zaten katalizörü kalmamış kritik eşikte endex için reisin açıklamaları aşağı yönlü durumu kolaylaştırdı
İsrail salvosu olmasa Açılışta bu kadar sert kırmızı yapmazdı
Neyse artık toparlarmı ona bakacaz
Burdan Toparlamazsa 10700 denemesi yapabilir ..
İsrail Dışişleri Bakanı Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı! Siyasilerden art arda tepkiler geldi! Saddam göndermesine, Hitlerli yanıt
Haber Aktif
@haberaktifcom
·
1 sa
Fatih Altaylı, Erdoğan’ın ‘İsrail’e gireriz’ sözlerini yorumladı: “Madem o kadar gücün var, önce Kandil’e gir… Sallamak serbest… Kafana odunla vururlar…â€
emlak söylemleri kimse artık ciddiye almıyor Rize de biraz atmosfer farklıydı diyelim:)
aslında İsrail olayından çok milletin kaçırdığı RTE nin Mahmet Abbas için konuştukları önemli
2 yan kağıdım var çok da kaydadeğer değil ikiside ayak bileklerime kadar suyun içinde
Suyun içinde ne yapılır ne edilir
Bozkurt olsaydı tecrübelerinden faydalanırdık
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:
"ABBAS BİZE OLUMLU CEVAP VEREMEDİ"
“İsrail’le bütün ticareti kesiysel, çıkıp da bir tanesi ‘Parlamentonuzda Mahmut Abbas konuşturulmalı…’ Kim bu? Yeniden Refah’ın bir tane adamı var. Mahmud Abbas’ı davet etmediğimizi sana kim söylüyor? Biz davet ettik ama maalesef Abbas bize olumlu cevap veremedi. Biz de bundan sonraki süreci ona göre işleteceğiz.
Bütün bu adımları atarken, kendi içimizden ne yazık ki vuruluyoruz. Biz bu parlamentoyu kimlere açmadık ki? Bunları bu işlerden haberi yok. Eğer bugün partinden birkaç kişi parlamentoya girdiyse sayemizde girdi.
mahmut abbas neden gelmiyor mesala sonuçta filistin başkanı
Az kaldı eşşolueşşek, torunlarımı seviyim:)
Süt fiyatları da düşüyor. Yerinden çıkış fiyatında düşüş var..
Ekim kasım aralık aylarında bu parayı harcayan harcamayan belli olur.
Gıda enflasyonu net eksiye gidiyor ..