Şener Şen Neşeli Günler filminde şıkları vermişti..
Cevap bunlardan birisi bence...
A...Taçsız Kral Pele
B...Beckenbauer
C...Kaleci Mayer
D...Bricit Bardo
E...Rahmetli Başkan Kennedy
F... Fenerbahçe li Cemil...
G...Reis
Printable View
Sn EMLAK dostuma söyle senin sözün geçer ağabey.
Kazandığını biraya yatırmasın.Gelirse bizim Marmara'nın Kuzey sahillerine ona bi kasa bira ısmarlayacağım.
Hatta istiyorsa bulunduğu yerden alacağım.Özel uçağımlan almak isterdim emme namümkün.Biizm pegout206 da uçak gibin sayılır.Her yerinden hava alıyor.Uçakdan bile daha havadar :)
yıl sonunda bile satıyorsa yeni yılda haydi haydi satar. fonların yüklü taşıdığı tahtalar satılmıyor. onlara da bir aya ayar çekerler.
çok güzel fırsatlar oluşuyor :ok:
Noldu büüüle Karaduman abi bombe mi attı bistti darmaduman etmişler
neyse MB ye 5 seans kaldı sonrasında gerçeği görürüz
şu topiği whatsup gibi kullanmasak daha çok severdim.
artık hiç yazasım yok. fırsat görsem bile yazmıyorum. nasıl olsa faydalanan olmayacak.
poz terse gelirse paragöz iti gelip bilemedin mal pazarladın diyecek.
yönetim de reklamlardan gelen kayıntısına bakacak. burada doğru yazmış, yanlış yazmış, mal pazarlamış umurlarında değil.
sallaaaaa. :drunk: keyfine bak.
Paragöz geçenlerde geldi Karaduman abiye lafı yapıştırdı gitti, o gün bu gündür zopalıyorlar bistti
En güzelini yaparsın el turco abi, zaten mal batıya kaydı :kahkah:
https://youtu.be/yFQ5B2k_qyE?si=LcrphGjwLNeRJqhF
Bitcoin im olsa bugün satardım...106 bini görmüş bugün..
Grafik beni sat diye bağırıyor...
çok büyük ihtimalle yazdıklarıma ceza verecekler. sallaaaaaa :evil:
bunu burada herkes bilir ki yönetime sallarsan kesin ceza alırsın.
ama iki kişi misal hakaret minvalli aynı iki yazıyı ardı ardına yazarsa biri alsa da öbürü almayabilir.
inşallah forum bir gün sağlam bir hukukçunun eline düşer de buraya giren herkes önce bir bismillah çeker :p
Fethe çıkıyoruz.
.................
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
Ufkumuzu 782 bin kilometrekareyle sınırlandıramayız. İnsan nasıl kaderinden kurtulamazsa, Türkiye ve Türk milleti de mukadderatından kaçamaz, saklanamaz.
Cüneyt Özdemir:
"İstanbul Havalimanı'nın 1,2 milyar Euro kirasını 2042'ye ertelemişler. Şu devletin koca yürekliliğine bakın. Şu beş müteahhitin canları sıkılmasın diye devletimiz tatlışko bir hareket yapmış."
10 bin civarı dususe yakalanan hissecilerin maliyeti endeks bazında %40 civarında 14 binlere tekabül ediyor maliyeti
Hisse bazlı durum fecaat ötesi
Bu son tepki de de yazmıştım aradan 2 3 hisse ile endeks tepkisini yapıp geri kalan tüm hisseler için daha kötü durum olusuyor
Yani tüm hisseciler için 8500 deki endeks şu an ki endeksten çok daha iyidi
Yaklaşık 2000 puanlık tepkiden diskilar bunlara kaldı:)
Tahminim erken seçime kdr böyle gidecek dün spk daki badem çok fazla batık şirket halka arzı bekliyor dedi
Endeks çıksa dahi ellerindeki hisseden kurtulma şansları 0 bence torunlarıniza kalacak diyordum aynen değişen birsey yok endeks 2025 yıl sonu 14 15 bin olsa da elinde mal kalan kurtaramayacak
Yeni arzlar ile pasta iyice bölüsulecek
Durum vahim bence
Bi umut bu yönetimin gitmesi o gerçekleşirse tüm geri kalmisliklar telafi edilir yıllardan beri
Trump reis saatler olsun.
https://x.com/bpthaber/status/1869342695510114771
Endeks 20 binler de senin maliyete anca gelir bunu çok önceden de soyledim
Ama düşüşler de senin hisse endeks 1 iken 3 düşecek yine :)
Bistin yapısı bozuldu, mal taşımak eşeklik
Al sat yapan erken seçime kdr idare eder
Endeks hedefi 15 bin işte x yatırım demis
Aptal twitci seviniyor havaya uçuyor
Salak twitci hostadi senin hissen artmayacak ;)
sen hergün tırtıklıyorum ayağına yazıyorsun ya burada bak bakalım senden başka burada yazan varmı.
benim oyunumla senin olmayan oyunun aynı fotorafta değil önce onu öğren.
ben vıopçu değilim spotta yüklü pozisyonum olursa sadece hedge amaçlı kullanırım sen palayı sabah akşam tırtıkladığını iddia edensin yazdığın rakamlar hayali burada sana bunu birçok kişi söyledi bu yüzden biz tebrik etmek istiyoruz bu kadar başarılı trader hikayeni buyur koy ilk tebrik benden.
ayhan başkan gelmiş uzun süredir görmüyordum
başkanım hoşgeldin... bir sorum olacak
Bugunde tebrik edecek vıop çu bulamadım:)
karaduman,
balkon konuşması hazırlıyor büyük ihtimal :)dün yaptıracaktım ona mal çok yavaş dağıtılıyor yan tahtalarda bugune kaldı
Gulsum Khalilova
@KhalilovaGulsum
·
3s
Cumhurbaşkanı Aliyev: Azerbaycan'da Türk üslerine gerek yok.
Bizde Karabağ savaşından sonra ne hayaller kurmuştuk...
https://m.youtube.com/watch?v=XgWVT6WPBkc
biraz gülelim :he:
başkanım şimdi bu sene enflasyonu % 47 çıkacak... çıktı diyelim
memura temmuzda % 19,3... 20 verdi
ocakta 47-20 = % 27 verilmesi gerekmiyormu ?
yoksa şurada 13. dakikadan sonra ''baba siz yarın pikniğemi gidiyordunuz ? diyor
https://www.youtube.com/watch?v=v4G9cXpjIaQ
devamı öylemi olacak memur için :kahkah: :dvr:
benim beklentim de en ufak bir değişme yok..yine de yazalım benzer cümlelerle..
tepki için 9300-9500 yeterliydi aslında..ama hırsız çoban ve destekçileri gerçek dışı beklentilerle 10.300 e kadar taşıdılar..
( faiz hızlı inerkene gyo ların kıçı tavana furacak,Suriyeliler davul zurna ile giderkene ekonomik yük azalacak gibi..ama yalan oğlu yalan) sağlamasını yapın yahu..her Suriyeli oy demektir..Suriyeliler giderse çok şeyler olur içerde..öyle böyle değil..faiz hızlı inerse de doları zapdedecek para yok merkezde..
bir yandan da esnaflık var bizde..esnaf adam yalanı az çok anlar..bakın ekranlarda elbirliği ile 2025 borsa hedefi veriliyor..13 bin olmadı arttırdılar 15 demeye başladılar..niye ..çünkü 13 bin demek enflasyon altı demektir..hatta faizin atında getiri demektir..15 dediler bu yüzden..kim söyletiyor bunları..hırsız çoban..
artısı var, onlarca halka arz şirketler vardı, borsaya girer girmez her gün tavan tavan ve en az 5-10 kat çıktılardı, çoğu halka arz fiyatlarına yaklaştı..ben bunlar tepede iken de yazdımdı bazıların sayfalarında..bizim patronlar halka arz fiyatından toplamadan bu hisseler uzun vade çıkmazlar..( istisnalar var dürüst olanlar yani) sistem böyle işliyor bizde..ve bana göre hala halka arz fiyatlarının üzerindeler az da olsa..tamamen altına inip ky i kusturana kadar uğraşacaklar..gördük mü bunları..HAYIR..o zaman aşağıya devam..
Ne doğru düzgün para kazanan var , ne ekstre paylaşan var , akşama kadar bomboş ego savaşları ve goygoy var , çöplüğe çevirdiniz forumu , ben 2009 dan beri burdayım hepinizden eskiyim çok üzülüyorum forumun bu durumuna...
ben parayı vurdum oğlum. forum köşelerinde mahalle karılığı yapmadın. işime baktım.
borsa 4 binden 10 bine giderken % 25 faize kuruş yatırmadım.
benim için üzülme. o dediklerinde son 6 aydır suriye krizine denk geldi. bilançolar da çok iyi gelmedi.
sen itliğe davarlığa devam zuhahahaaaa :kahkah:
onlardan da vuracam. merak etme.
asgari ücret artış minumum %70 in altında olursa 2025 de aileler içerisinde facia yaşanır :ok:
vantandaş ciddi öfkeli öyle böyle bir öfke değil :)