Çin, dünyanın en büyük iki ekonomisi arasındaki ticaret savaşının diğer ülkeleri de içine çekme riski taşıdığı bir dönemde, ABD ile iş birliği yaparak Pekin’in çıkarlarını zedeleyen ülkelere karşı misilleme yapacağını duyurdu
Printable View
Çin, dünyanın en büyük iki ekonomisi arasındaki ticaret savaşının diğer ülkeleri de içine çekme riski taşıdığı bir dönemde, ABD ile iş birliği yaparak Pekin’in çıkarlarını zedeleyen ülkelere karşı misilleme yapacağını duyurdu
grama 4153 yazıya ben mi yannış görüyorum.
:drunk:
Enerji Bakanı Bayraktar:
Bulgaristan ve Libya ile sondajı başlıyoruz.
Gençler hazır mıyız pencerelere açmaya?
eline geçenle altın alan teyzenin bize uyguladığı tarife buna döndü :oleyo:
https://www.youtube.com/watch?v=uIl5r4djKNY
Gram hızlı yükseliyor, geçen hafta ve bugün. 4600 lira 3-5 ayın tepe değeri olabilir. Basit mantık, bir ürün satılacaksa fiyatı son günlerde hızla yukarı çekilir.
Trump in dunku aciklamasi "Muzakere ve basarinin altin kurallari: Altini olan kurallari koyar.
Adam elon musk tan manupulasyon ile ilgili çok sey öğrenmis.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün Adana'da 1 çiftçi soğan tarlasını, 1 çiftçi ıspanak tarlasını ve diğer çiftçinin de marol tarlasını sürdüğünü gördüm.
Korkunç maliyetlerle üretilen bu ürünler, toplanıp hale götürüldüğünde işçilik ve nakliye maliyetini çıkarmıyor.
Ben geçtiğimiz yıl parasız toplayın dediğim limonu tüccara toplatamadım, aynı limon ise migros'ta 38.20 TL den satıldığını gördüm.
Tarım sektörü uzun süredir bu halde.
Ayhan başkan, hisse netin kurucu ortaklarından birisin, elbette senin fikirlerin önemli olacak. Ancak altın göz göre göre para kazandırmaz, pandemi arac işi gibi düşün, paran var 100-150 bin fazla vererek arac alınıyordu. Piyasa bir üründen çıkmak isterse onu hızla yukarı sürer. Şuan sürülen şey altın, yarın başka bir şey olabilir. Ama çin trump iran dersen evet haklısın. 4600 liradan satmayı engelleyecek daha büyük konular gelecektir. Bu ürün toplanmış dağıtım günü gelmiş catmış, dikkat etmek gerekir.
tofas için elinde tuzlukla koşacak adaylar aranıyor...
yandasların aldıgı hisseler birilerine yıkılmak zorunda...
150 liradan 180-190 iyi para...adamlar bosunamı aldı senin benim haberim yokken hisseyi...
Bi kaset hikayesidir gidiyor. Nedir bu kaset olayı bilen var mi
Herkese günaydın. Hayırlı bereketli kazançlarla dolu bir hafta olsun inşallah
Teknik olarak günlük graflarda oluşan simetrik üçgen mevcut geçen hafta bu konuya değindim anlayanlara 2.42 altı günlük kapanışlarda aşağı yönlü kırılım başlar 2.33 formasyon hedefi 2.20.
yukarı kırılımda 2.70 şuanki konjöktörde yön bana göre global ve iç siyasetteki huzursuzluktan dolayı aşağı yönlü gözüküyor.
Analistler 2024 sonunda 2025 beklentileri 16000-17000 lerle açtılar şimdi 13-14.000 çektiler goldman 11200 dü bilicek galiba:)
grafiğin güncel halini atalım...akşam 16:00 ya kadar bana müsade...
nasdaq açılışta burda oluruz...düşen çizgiyi hep satış fırsatı olarak kullanıyorlar...
o alt band kırılırsa nereye düşersiniz Allah bilir...
https://i.hizliresim.com/d592sdi.png
Papa Francis vefat etmis.
amerika endekslerinin geçen haftaki bar ile SAT'a döndüğünü yazmıştık.
BİST şuan kolin kazım ile korele olacağımın derdinde.
yanlız SAT'a dönmeleri 2 hafta önceki gibi, günde 4- 5 eksi yazacağı anlamına gelmez
orta vadeye yayılı, çok fazla düşürmemeye çalışarak, her gördüğü fırsatta yukarı götürerek...
yatay eksi günler içinde olacaklar.
BİST... yükselen herhangi biryer varsa ona bakarak oynamaya çalışacaktır.
grafikleri akşam paylaşırım (inşallah )
öreneğin bist bugün sabah yurtdışının 1 eksisine rağmen pozitif görüntü verdi... 10150-10160 lardan aşağı düşmez gibi algı oluşturup
10080'e % 1 sattı... şimdi geri geldi 10140'e..
Onu bunu boş ver cistak dayu. Aselsan ne zaman düşmeye başlayacak. Boynunu ceviremiyom:he:
Back to the future/ geleceğe dönüş serisi gençliğimde izledim ve beğendiğim bir bilim kurgu serisiydi..
İnsanoğlunun ölümsüzlüğün sırrını ( yunan mitolojisinde yarı tanrı yarı insan olma )arama ülküsünden sonra belki ikinci sıraya oturacak bir arayışta zaman makinasıdır/yolculuğudur ..
Ben böyle bir zaman makinasının içinde olsaydım istisnasız navigasyonu/ rotayı geçmişe ayarlardım...
Elbet geçmişi biliriz , geleceği bilemeyiz fakat bazen geleceği bilmek için de zaman makinasına ihtiyaç yoktur.Çünkü gelecek çoğu zaman geçmişte saklıdır...
Bu zamanda yaşayan bir insan olarak beş altı aydır burada açık açık ama üstü kapalı bir biçimde gelecekten haberler yazıyoruz....
Dedik ki; bu süreç başka bir süreç değil, sistem/ yönetim/ iktidar/ anayasal bir süreç..
Toplumda evreler vardır,bu evreler sürekli değişim halindedirler.Bu değişimin katalizörü aşırılıklardır.Her aşırılık zıttını doğurur büyütür.Daha sonra zıttı aşırılığı ( aslını) yutar ve yeni bir evre başlar ...
O meşhur çağrıdan sonra ,yeni bir evrenin/gezegenin atmosferine girdigimizi,bu atmosferde yol aldığımızı,yeni gezegende bizi nelerin beklediğini bilmediğimizi söyledik.Esas büyük sarsıntılar ise atmosferden çıkış ve yüzeye iniş esnasında olacak...
Çetin Altan'ın köşesinin adı; şeytanın gör dediği' ydi.Bense şeytanın gör dediğini değil insanın görmediğini yazıyorum.Fakat artık insanlar görmeye,yazmaya, konuşmaya başladı.Bu nedenle ben insanların gördüğünü yazmam.İçinde yaşadığımız zaman ve gelecekle ilgili yazmayacağım artık,benim açımdan bunun bir esprisi yok.Ben geçmişten yazacağım artık, geçmişte de görülmeyenleri...
Sistem, kararını çoktan verdi,karar kesinleşti, yaşadığımız süreç hükmün infazı aşaması...
"Sonradan kör olmadığımızı düşünüyorum,biz zaten kördük, gördüğü halde görmeyen körler "....
Jose SARAMAGO
Körlük
dün faltaylı ve celal hocanın da vinci sohbeti vardı..
ikiside konuya hakim değil anlaşılan.. prg mın yarısı müthiş muazzam kelimelerinden başka bir şey yoktu.
mona lisa tablosunun .. davincinin en basit eseri olmasınarağmen neden bu kadar ün yabtığını bilmiyorum dediler :he:
o tabloyu ünlü yapan şey.. çizimi değil.. tablonun hikayesidir.
calal hoca bence ezber hocası. pek bir hayal gücü yok.
Bu başlığı şu anda 51 kişi okumaktadır. (11 üye ve 40 ziyaretçi)
herkes suyun içinde birbirine bakıyor ellaam....
Çok pis alacakmış gibi hissediyorum. İçim dışım kağıt oldu. Aselsan hariç:oleyo:
Mümtazer Türköne 'Bahçeli Erken Seçime Götürecek' Dedi Erdoğan İddiasını İlk Kez Açıkladı!
https://www.youtube.com/watch?v=B0sCbgu3nSc
yutubda nereyi dinlesem yeni infaz kanunundan bahsediyorlar..
şaka gibi.. rakamlar verilmese ülkenin neye döndüğünü anlamak zor.
teksasdan beter olmuşuz.
içerdekilerin sayısı 400 bini geçmiş. tüm avrupayı topla .. almanyası fransası bilmem neyi tüm avrupadaki hapistekilerin toplamından büyük diyorlar.
:drunk::drunk:
ekonomik çöküntünün sosyolojiye etkisinin net göstergesi.
Senin ki, bir insanoğlunun işleyebileceği en korkunç suç! seni hayatını boşa harcamakla itham ediyorum!
https://www.hdfilmcehennemi.nl/papillon/
https://www.hdfilmcehennemi.nl/papillon-hd-izle-hdf-6/
Bugun koç grubu ile piyasayı tutma derdindeler 16.30 ABD açılışı ile kimin ne kadar ciddi olduğunu görürüz:)
10500 kırılmadığı sürece... suyun içinde ölü taklidine devam :oleyo: