şu işe bak doco alt tarafı catering 600 e geldi vay be almadım zamanında begenip
Printable View
şu işe bak doco alt tarafı catering 600 e geldi vay be almadım zamanında begenip
Doco nun karı Çelebinin yarısı kadar bile değil ama Piyasa değeri Çelebinin 2 katıdır, Çelebiler elini ayağını çekmeden bu hisse toparlanmaz ,,MESUDE 110.00 u dener yazmışsın bugün 105.00 de tutunursa ŞÜKRET bence 106.90 yaptı, oradan aynı hareket ele vermece :)
sabah iyi alış vardı ama şu an ekside 105 e de 857 lot koydu...maalesef sanki buralardan borsadan çıkacak gibi gelmeye başladı bana yazarken bile 104.9 a 1210 lot koydu götürmeyeceği belli bende aktif satacağım bir daha bulaşmamak üzere
97 lere yolculuk gene
Ne zaman şirkette karekter olur o zaman vur kaç yapamazlar, ama şu anda o karekter yok, o yüzden aracı kurumlar vur kaç yapar Çelebi de meydan boş çünkü , haber yok, sahipsiz...
Tam tersi sahipli istediği bu bugünde ünlü almış 8000 lot civarı
İlginç ma uzaktan izleyeceğim
Çelebi ye gene iteliyorlar endeks düşmüyor Çelebi perişan :)
çelebinin derdi citi satışı bitince başlar adamlar 3 ayda 389 bin ayda 191 bin haftalıkta 36 bin lottan fazla satış yapıyor
Bu virüs hindistana sıçrar mı? Aklımda deli sorular.
Sanki bugün patron almis gibi geldi
Vala patronda sonunda kazanmak istiyecek bu kadar lotu alıp ne yapacakki..çiti baksana 1 ayda ne kadar satmış ...numara çok
laştırma Bakanı Turhan, "İstanbul Havalimanı'nda, hizmete açıldığı günden 2019 yıl sonuna kadar 330 bin uçak, yaklaşık 55 milyon yolcu trafiği gerçekleşti. İstanbul Havalimanı henüz ilk yılında garanti edilen yolcu sayısını geçtiğinden, kamuya 22.4 milyon euroluk bir ek ödeme yapacak" açıklamasında bulundu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, 2019 yılı değerlendirmesi ve 2020 yılı hedeflerine ilişkin basın toplantısı düzenledi.
Turhan; 'İstanbul Havalimanı'nda, hizmete açıldığı günden 2019 yıl sonuna kadar 330 bin uçak, yaklaşık 55 milyon yolcu trafiği gerçekleşti
anlamak mümkün değil köprülerin hepsini çelebi işletiyor ama sürünüyor
bu gün 100 e yakın düşer %2 negatif kapatır bu olumlu havada, haftaya Gelsin 97.00 ler düzenbazlığa devam herkes alıştı ne de olsa ,tamamen sahipsiz Tahta .
başka sitede Bimere ve Spk ya şikayet edeceklermiş Çelebi yi adamlar sonuna kadar haklı,umarım iyi bir ceza yer .
https://resmim.net/f/BAmAx0.jpg
aylık takas
Çiti amma mal cikmis bence fiyatı burada tutmak için yapılan operasyon..artık bazı sitelerdede söylenmeye başlandı buralardan yüzde beş daha alıp 12 9 3 aylık ortalama ile borsadan çıkacak oda aşağı yukarı 100 civarı oluyor sen sağ ben selamet
Bugün saglam bir duruş var
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eksi endekste alışlar gelmeye başladı ilginç
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=mesude;4120712]Çiti amma mal cikmis
Ek 24280
Bitmedi adamların elindeki hisse, ne biliyorlarda böyle satıyorlar anlamıyorum.
Çiti boşaltıyor 411 bin lot var 2aydir sürekli satiyor işin ilginç yanı 100 bin den 200 bin küsur lot alan şirket yüzde 10 da bıraktı alımı bu kadar parayı bu kadar ay bağladı isterlerdi 150 ye getirirdi ama yapmadı burada bıraktı ilginç
eskiden şirket alım yapardı, haber gelirdi, bir aksiyon olurdu tahta da. % 89,9 beklenti ile yaşıyoruz.
Bende cok uzun yıllardır borsayla ilgiliyim boyle sacma hareket eden hisse görmedim ama bir plan var uygulanıyor ama tahmin ettiğim fiyatı buralarda tutma gayreti var Arcadia gurup bile su anki fiyatı 136 lardan almıştı blancoya az kaldı
bekleyeceğiz...
Bu kadar baskı nedir ya anlamadım bugün Çelebi'nin hizmet verdiği havalimanları na bakdim hepsi geçen yıla göre artıda DHMİ sitesinde ..uçak sayısı olarak buna ilave ist havalimanı köprüler ve yurt dışı..
Mesude o yazdığın arcadia değil actera olacaktı :)
işin özü çelebi sahipleri şiddetle hisseyi baskılıyor bu uğurda elinde ki her enstrümanı da kullanıyor , ama bu citi olur deutsche olur vs. Vs. Ve bunu şeffaf yapıyor. Yani istediğiniz yere şikayet edin sonuç alamazsınız, neden 1 yıldır bir kere iyi bir haber açıklamadılar sanıyorsunuz,, çelebi holding her şeyi yazmış,çizmiş, oyun ortada
kısacası Çok Şeffaf ve güvenilirler ya Çelebiler onlara sorun derim siz,, benim tahminin 95.00 - 97.00 arası amaçları hisseyi kimsenin gözünün yaşına bakmadan toplamak daha önce BSHEVALETLERİnde de görmüştüm aynı politikayı maalesef hissenin yükselmesine izin vermeyecek Çelebi grubu , yukarıdan toplamak istemiyor çünkü
Ne diyeiyim Allah bildiği gibi yapsın bunları o zaman...
Endeksin artı olduğu Thyao nın %4 Pegasusun %4 yükseldiği bir günde Çelebinin eksi olması Normal bir durum mu? sonuçta hepsi Havacılık Sektöründe hizmet vermiyor mu?
Bugünde Ak Yatırım gömmüş...
Ek 24284
Bugün aldım kar yaptığım hisseden çıkıp..umrumda değil isterse 5 sene beklesin sonunda oda bikacak veya senetler istediği yere gelecek toplam olarak özellikle citiyi kullanıyor 411 bin lota indirdi artık alımda yapmıyor..BSHEVALETLER İnde sonuç ne olmustu