Ben sattım ondandır
Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]
Printable View
Ben sattım ondandır
Batisokeciler nerdesiniz ?
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden gitmiyor dostlar bu? Bütün kağıtlar uçuyor
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tavan nereden çıktı bilen varmı?Bedelli yada satış kokusumu var acaba???
Yatırım Önerisi Değildir...
İkinci tavan geldi.Toplamda yüzde 60 oldu.Ne var acaba.
Gıda diye almışım sonra aklım başıma geldi kar iyi yarın olsun bakarız
Şirketin satılacağı hakkında söylentiler var biri bu konuda bilgilendirebilir mi ? Gerçekten böyle bir şey var mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Söylenti değil kardeşim kap haberi var
İMKB nin en dandik hissesi anketi yapsak 1. bu hisse olur.
Unye ile bu karaktersiz hisse arasında kararsız kaldım bunu aldım. Elimi s..m bunu aldım.
1,20 nin üzerinde kapatır mı?
102 Milyon Zarar.. 82 Milyon Finansal,20 Milyon İsletme zararı gorunuyor diye okudum..
Btcim Bsoke birleştirilmeli. Sonra fşbansal borçları eritecek kadar adamakkılı bir sermaye artışı yapılmalı veya şirketin pasif varlıklar varsa satılmalı. Bu finans borç maliyetlerinin ağır yükü ile bu gemi iyi gitmez!
Berber hikayesini herkes bilir ..... adamın biri berbere gitmiş ama 3 tel saçı varmış ....... berber sormuş sağa mı tarayayım sola mı demiş ............ adam biraz düşünmüş bırak dağınık kalsın demiş ....... bu hikayeden yola çıkarsak bence ortak olan bu iki şirketin bu şekilde faaliyetlerine devam etmesi daha iyi olur.Çünkü finansal konularda veya pazarlama konularında ortak işbirliği yaparak avantajlı olabiliyorlar diye biliyorum.Fakat bir ara bsöke nin satışı ile ilgili haberler vardı ne oldu askıyamı alındı bilemiyorum son zamanlarda takip edemedim ...... her iki şirkette ege bölgesine yönelik çalışmaları bakımından kaliteli güvenilir konumdalar.Diğer çimento şirketlerine göre fiat yatırımlık gibi görünüyor.Değerlendirenler olur herhalde.
Herkes çok sessiz.
Bugünkü pasta.
http://share.matriksdata.com/share.a...06300001146595
Bu kağıttakimse yokmu?
Sattım kalanlara bol kazanç dilerim.
Yuh be size .Endex az bi düşünce bir anda kaç kademe aşağı basmak da ne demek .Yalama yaptınız kağıdı.Sürekli patinaj ..Alın verdim uyuz kağıdınızı size.Bir daha tövbe bulaşırsam ..
Yazıktır be kardeşim .Bu ne acımasızlık .Günlerce düş sonra paninaj .Bin pişman ettiniz beni.
Bu gün tahtada ne yapmaya çalıştılar ben anlayamadım.
Değişik bir hisse.
Ytd
Endeks kırmızı olsun da 1.60 'ın altına salmak için pusuda bekliyor gibi Şerefliler....
Sözde bu gün mal çıktılar ha.
Hey yavrum hey !
Ytd.
Ben böyle kağıdın a.g. 4.500 lotu yarim saatte zor sattım. Büyük ihtimalle pazarliyorlar kimse bu tuzağa duşmesin derim. 172 milyon zarar açıklayan kağıt insani korkutuyor.ytd.
1veya 2 hafta sonra bende bu kagıda gırecem Tabı bu surecte 2.00 yı gecmezse.1 aydır takıp edıyorum kagıdı.%5 kazandırdıgı zaman bır sonrakı gun %3 cıvarı dusuyor sonrakı gun yatay sevıyede gıdıyor 4.gun tekrar %5 artıs yapıyor.Al sat bu kagıtta iyi gibi YTD
Yarın bu tezim dogru ıse %3 dusecek
herkesin ağzında şu 2 TL. ama tık yok hâlâ
Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6 aydır takip ediyorum.
Ünye çimento veya başka bir firma ile birleşme durumu varmı onu iyi araştırmak gerek fiyatı çok düşük. Bilançolarda düzelme olurmu
zorakipaşha
bı haltlar olacak ama ....
bunlar boşuna toplamazlar.
çok bekletti POLHO çooook.
içimden bir ses diyo
"güzel günler yakında"
ne POLHO'su be
biraz yanlış olmuş :)
BSOKE yazacaktım ama klavye kedi kafasına göre yapıyor birşeyler
benim bildiğim faaliyetlerine zaman zaman ara veren, mali durumu çok da iç açıcı olmayan bir yapısı var.
peki hal böyleyken ve sektöründe bir çok öncü çimento firması varken ben neden BSOKE'deyim?
kara geçecek, düzgün bilanço açıklayacak, teknikte yükselen kanala girecek vs zırvaları için mi?
bir mucize gerçekleşecek de, %50-100 kar edeceğiz diye mi?
güleyim mi? güldüm :)
eğer amaç buysa beklediğim her güne, parayı kullanamadığım zamana, diğer hisselerde kaçan fırsatlara oturup ağlayayım bari. hazır gülmüşken ağlamayalım, bipolar'a bağlamayalım.
bu hissede benim tek bir beklentim var o da bir gün satış haberinin kap'a düşeceği beklentisi. olursa kaybetmeyi göze aldığım paramla ufak çapta ihya olurum, olmazsa o para bu piyasada, bu şirketle büyük ihtimaller bir miktar erir. olsun erisin. sepetin güzelliği bu zaten. birileri ısınacak, birileri eriyecek değil mi?
sahi bir ünlü&co vardı ne oldu ona? o alıcıları bulacaksın hocam. çin'den mi getiriyorsun, katar'dan mı, yoksa avrupalı mı seversin, amerikalı mı ben bilmem. sen bulacaksın, bana çekirdeğimi çitletirken ekranı izlemek düşecek. çok süründürmezsin değil mi?
slm arkadaşlar.
daha düne kadar BSOKE hoşuma gidiyordu
gerçekten bir beklentim vardi.
ama şimdi okadar emin değilim.
bugün kulağıma bazı dedikodular geldi.
bedelli yapabilirmiş diye.
sizin fikrinizi alayım lutfen.
Bedelli bunların ruhunda var. Her an yapabilirler. Borsanın en karaktersiz hisselerinden biridir kendileri
bu hisse, fabrika satış beklentisi haricinde yatırım yapan çoğu kişiyi üzer...
satış olacak mı peki? bence mecburlar. çünkü fabrika kar etmiyor, hantal, ait olduğu gruba yükten başka bir getirisi yok
asıl mesele alıcı var mı yok mu meselesi... hadi la alsın birisi artık şu fabrikayı. kanal istanbulda oturacağınız evleri yaparsınız çimentosuyla hadi.
Hepinizi utandırdı zirve ye tırmanıyor escom verip yarın alsam mı
Kimse yok