benim grafik haftaya hareket devam diyor hadi inş. maliyete çok kalmadı ama 6 aydır ov olarak beklemedeyim bişeyler kazanmadanmı gidelim buralardan. Bakalım nasip
Printable View
benim grafik haftaya hareket devam diyor hadi inş. maliyete çok kalmadı ama 6 aydır ov olarak beklemedeyim bişeyler kazanmadanmı gidelim buralardan. Bakalım nasip
1,74 'e çıktık yine bakalım ne olacak.
yahu gecemez gecemez tam gecti diyeceksiniz yine asagıya yine asagıya ben son 1 yıldır boyle gordugum 2.mal spek bu 1.80 ustunde 2 gunluk kapanıs yapmadan donupte bakmam anca gel gel neyse mubarek gun cuma ya gidiyorum bosa yorum yapıpta gunaha girmeyeyim bosa yorum yapmaya degmiyor cunku :oleyo::kahkah:
Elinde para olan aşağı gelmesini bekler ,hisse sahibi yükselmesini.
Spek ise bu iki grubu nasıl yolarım derdinde.
1,76 oldu. Bu sefer olacakmı ne? :)
Ben sattım ve alamadım. Siz bu işi biliyorsunuz...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben bu işi bilmiyorum hocam....bu hisseyi alış amacım farklı...bu hissede hem potansiyel var bilanço anlamında hemde spekülatif.....15 tl lik hisse 1,5 tl den niye satayım...o zaman operasyon vs. vardı tamam ama ederide 1,5 tl değil...ben sadece heyecan olsun diye takip ediyorum....satmayı düşündüğüm noktaların bu fiyatlarla alakası yok....
bana gorede olması gereken yer en 4 tl ustu ama olmuyor ...gecen yıl 2 milyon bilanco karı ile 2.90 sın bu yıl 4 milyona yakın kar ile 1.74 sun mantık bunun neresinde ??? bu kara gore mantıken 4 tl lerde geziyo olması gerekir ...eski forumda yazılarım vardır millet cok para kazandı sayemde ..sirket o yuklu siparsileri her acıkladıgında 2 tavanı var derdim ve giderdi ...simdi zaten anlamadıgım nokta en son yaklasık 1.5 sene once is alımı haberi verildi ondan sonra hic haber verilmedi...avrupadan siparis geliyor diye zaten o sirketler orada kuruldu simdi soru su o zaman her 3 ay da bir is alım haberi gonderen sirket nasıl olurda 1.5 yıldır birtek haber gondermez ..? yurtdısından is aldım diye...hadi yurttici is alımı insaat sektoru kotu desek yok konut satıslarına bakıyorum son gecen yılla aynı oranda 1 milyon konut satılmıs eee kardesim onceden takır takır is alım haberi gonderirdin 1.5 yıldır niye yok ?* iste bu kagıt ne zaman is siparis ihale haberi gonderir eskisi gibi buyuk harketleri o zaman yapar ..2 gun tavan ardından %10 yapar isi bitirirdi eski spek ....otomotiv sektoru desen son 1 aydır satıslar patladı otobobilde yalıtıyor bu sonucta ..simdi ki spekse anca %10-15 git gel...aha da 1.77 demis yine gecememis 1.80 ustu kalmalı yukselis kalıcı olması icin yoksa yine fos yine fos ..nerde o eski spek nerde o eski berkosan ...zarar eden sirketler tavan tavan ustune gidiyor hergun en cok artanlarda onları goruyoruz ....onların fazlası ne bundan ??? spekleri kuvvetli ...bu gucsuz spekle anca bu kadar iste..iyi kazanclar .
haber gelmeyen hissenin tavanı tepesi belli 1.75.. 3 kere denedi gecemedi 10 gundur ...asıl mesele dibi neresi ??? grafige gore 1.10-.1.15 ..cıkamayan kagıt duser borsa kuralı ...al sat tut tavsiyesi degildir . hadi iyi gunler.
1,70 üzeri kapatsa yeter....sıralı dirençler 1,67....1,83 idi....
Siz düşebileceğini öngörürsünüz ona göre pozisyon alırsınız bir 👶 kası yükselebileceğini öngörür ona göre pozisyon alır vs.. vs.. ancak kesin ifadeler kullanmak bence etik değil sn mavi.. iyi akşamlar
Cıkacak olan kağıt böyle yapmaz arkadaşlar basar gider. Bu.....
Bana spek de yön konusunda sıkışmış gibi geliyor. Aşağı sürse trenden inenler tekrar binecek ve ilk durakta tekrar inecekler. Yukarı sürse inecek çok kişi var ve sonrasında tekrar binmeye çok hevesli olmayabilirler (nasılsa daha düşükten alabilme durumu hala var).
Bir süre böyle takılma olasılığımız daha kuvvetli gibi.
Şahsi düşüncelerimdir.
Hisseyle ilgili önceki bilanço konuşulurken xxtrader ya da başka bir arkadaş ilk sorularınızın cevabını vermişti aslında cemba38. Bu hissenin spekülatif bir hisse olduğunu, bilanço vb şeylerle bağlantılı olarak değil de daha ziyade bir grubun toplamasıyla harekete geçeceğini söylemişti. Güncel durum da bunu doğruluyor gibi.
Elinizde 10M nakit varsa faize bile yatırsanız 2M getirir ancak bu para toplu olarak yok. Firma bunun belki de çok daha azıyla üretim-satış yapıyor, istihdam sağlıyor, vergi veriyor ve bütün bunlardan sonra da “kar†denen kısmı türetmiş oluyor. Benzer durum benzin istasyonları için de geçerli. Kar marjları tahminen %10 mertebesinde ve bu değer enflasyonun altında, onların da kapatıp gitmesi lazım ancak ortada toplu bir para yok. Faaliyet sonrası %10’luk bir gelir türetilmiş oluyor. Açıklanan karlar bana göre de beklenilenin altında ama ben spekülatif hareketler haricinde de bu hissede potansiyel olduğu, iyi yolda olduğu düşüncesindeyim ve bu nedenle gerekiyorsa çok UV olarak burdayım. Tabii işler bozulmadığı sürece.
Şirkete güvendiğiniz ve çok iyi noktalara geleceğini düşündüğünüz sürece bence ortalama düşürmek mantıklı ama ortalama düşürmek için ayıracağınız parayla başka yerlerde daha iyi yatırımlar da yapılabilir mi sorusunu da sormak lazım.
Kendi bilgim ölçüsünde şahsi düsüncelerimi paylaştım. Mesajınızı kalabalık olmaması için bilerek alıntılamadım.
ameeg çok teşekkür ettim :)
berkosana sıra bakalım ne zaman gelecek...bu hafta için 1,67 tl geçilmesi durumunda 1,83 tl direnci var....ytd
yine güçlenme belirtileri var bir hareket çekerse süpriz olmaz..fiyat 1,70 tl...spek var yok bilemem ama hisse son zamanlarda diri duruyor...hazırlık olabilir..grafikte bunu destekliyor.....bol şans...
hala aynı tarane mi :kahkah: ula be 1.70 ken bunun patronu nibasa gitmistir hazır kazanmak varken derken derken nibas 1.02 idi oldu 1.71 ..%115 para kazandım ondan bu hala aynı yerde :kahkah: onu gece 1.25 ten gelen silver bile 2 gunde 1.72 demis bu hala mıy mıy mıy 1.67-75 bandını geceme 15 ay once geberdin hala devam senden adam olmaz olmaz dandik culsuz spek :kahkah:
1.8 e değdi berkosan, bakalım yine dönecek mi
hadi bakalım bol şans...yılı 2,5 tl üzeri kapatabilsek ne güzel olur....ytd
Buradan satarım,aşağıdan alırım diyenler havasını alacak galiba.
yahu o kadar komiksin ki eeee dedi de noldu ben adamı denerim 1.78 200 lot aldım 1.80 e satıs koydum onu bile almadı ulan alt tarafı 200 lot 200 :kahkah: sen neye bos konusyorsun bu fake yukselise kendini inandırmıssın ya pes :kahkah: %4-5 yukseliyor gobek atıyorsunuz benim gibi bir hisseden en az %25 kazansanız 10 gun takla atarsınınız artık %4-5 benim tuvalet peceteme yetmez :kahkah: ben %100-300 lerin adamıyım :kahkah:
iztarı 4.80 den alıp 16.30 dan vermisim hesapla bakalım % kacyuz yapıyor :kahkah: 2 yıllık prpfolime bakarsan daha nice hisselerden % kacyuz aldıgımı gorursun .. yahu 4-5 kademeye bu kadar sevinen insanlar var siz bosa borsada vakit kaybediyorsunuz :kahkah: fasfakir hissenizle size mutuluklar :kahkah:
Eee burda ne arıyorsun ozaman hemde yüzde 300 ler kazanıp ne pislik bir konuşma tuvalet peçetem filan nasıl konuşmalar bunlar ne kazanıyorsun kendine bilgi varsa adam gibi yorumunu yap yoksa terbiye sınırlarını aşmadan rahatsız etmeden...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mal lık bedava işte klavyeden sallamalı konuşmalar yüz yüze olsa konuşma tarzı beyefendi olur yemez ama ne yapalım bu asalağı böyle kabul edicez terbiye almamış
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.