-
Bu şimdi iyi bişey mi
http://m.milliyet.com.tr/google-hast...dunya-2690956/
Kişi hürriyetine bakınca kötü
Doktorlar için de kötü. Bazi durumlarda Ne kadar yeteneksiz olduklarını yüzlerine vuran basit program parçası var artık
Hasta ve hasta yakını için iyi
-
https://i.hizliresim.com/8zDJjn.jpg
Immannuel Kant'ın felsefi görüşüne göre bu durumda tüm dünya bir tavuk çiftliğidir. Dolayısıyla içinde yaşayan herkes de tavuk ya da horozdur. Ama bazıları darı ambarında dolaşırken kimisi de açlıktan çok az buğday danesi bulabilmektedir. Çünkü bazı horoz ve tavuklar diğerlerini sömürmektedir.
Gıt gıt gıdaaaak yumurtam sıcaaak.
-
dunya haritası güzel olmuş
sömürü konusunu hiç düşünmedim. sistematik olanı fena, bence
genelde bir sömüren bi de sömürülen taraf var
arada bi de sömürttüren de bazen dummy olarak ortaya çıkar, ucunda komisyon var tabi
hattızatında dünyevi dizilişte sömüren ve sömürülen artık kendini gizlese de, sömürttüren içün bu geçerli deği, o kabak gibi açıkta.. devekuşu mübarek..
aynı anda kişinin kendi kendini sömürebilmesi namumkun
individual bi olay değil yani
oyun kurucu, hem şirazeyi (tartıyı) dengede tutarken hem sömürü düzeninde nalıncı keserini kendine yontmaya devam etmekte. malesef
ama tabi nire kadan devam??? sonsuza dek mi.
bu arada sigarasız yeşilaycılıkta 8. zafer günü ve gecesi
bakalım ne ka dayanacağuk
Os kırık sene bilem içmem kafaya kodummudu
sigara acizlik alkol çaresizlik
bi tavuk gününü daha geride bıraktık
her nerede gıdaklanılıp gıdaklatılıyorsa
yumurta da çıksın neticesinde
tavuk tavuk oldu beri böyle topik görmedi be heyt hoyda bre
-
Simdi aslinda hepimizin malumu havalar sicak. Epeyi sicak. Gavur şeyi gibi yaniyor. E haliyle kanatli dostlarimiz da cok etkileniyor bundan.
Tavuklar sicagin etkisini azaltabilmek icin topragi kazip toz banyosu yaparlar. Tuylerini tozla kaplarlar. Bu da ısı gecirgenligini azaltarak serinlik saglar. Koltukaltlari ve kanataltlari da ter kokumaz. Burunlarin selameti icin reskona degil tozkona kullanirlar.
Tozuttular diye onlara kizmamak lazim. Kirlenmek guzeldir. Momo. Halooo.
Ön yikamasiz program. Kirec cozucu. Birakiniz kirlensinler birakiniz oynasinlar. Topraga degmeli ki bagisikligi kuvvetlensin. Bu sicakta hem yumurta üret hem de temiz olsun diye sokaga salma. Cixxxx olmaz yaziktir.
Beyaz renkli yumurtaya kabugunun rengini vanilya verirken gayverengi olanina ise kakao verir. Besin degeri olarak aynidir. Kakaolu olanina adinizi yazip kendinizi latte mociato icerken hayal edebilirsiniz. Unutmayin, hayal etmek sizi ucurur. Bedbull ise kanatlandirir. Klima ise carpar. Amman diyim.
-
başarı bireyde tesadüfi olabilir
for instance ---> ben sen ve birkaçı gibi
ama toplumlarda olamaz
örnek vermeye gerek yok
ama recep ivedik serisi izlenirse
adam süper bi tanımlama yapmış ve sürekli dillendirirdi bunu filmlerinde izlediysen hatırlayacaksın
ne diyordu şahan
'agresifim kompleksliyim'
bu minvalde sigarasız 11. günde geride kaldı şükürki
el netice ül müzakere
protein için en ucuz kaynak yumurta ve tavuk ötesi yok
fazla anlam yuklencek bişey değil
gerçi hep proteinde olmaz
bu sabah menüde soğan yahnisi çay kahve ile yeme içme vardı bende
herşeyden dengeli yiyip içcen her duyguyu dengeli tatçan
psiko bilimi derki
korku korku değildir o olaya yüklediğin anlamdır çekirge
yani velhasılı anlamı öyle kafa içinde katmerlendirmezsek
herşeyi başarırız
tabi zamanlamayı da doğru kurarsak, olayların gelişi gidişatı içersinde
bence tabi
diğer yandan vefat eden tüm tren yolcularının ailelerine sabır kendilerine rahmet
yaralılara da şifa
dileyerek , bi ilave
yav diyodum. evden halkalı istasyon yürüme mesafesi bi git gör şu çorluyu çerkezköyü ancak böylelikle bana da nasip olmadı bir süreliğine daha
gerçi bnm argüman fazlada mühim değil
çok canım çekse araba otobüsvs de var o imkanlarda kullanılabilinir
selamlar oralet müdürüm
sıcaklarda dikkat et :-)
bende öyle hiç şapkasız çıkmam
ama arada benim kelle d vitamini alsın şöyle diye
güneş altında ısıtıyom kafayı fena olmuyo :-)
çok korunma iyi değil vücut adına
az hoyrat davranınca vücuda daha iyi
tabi çok hoyrat değil
az
-
Ustadim
Emektar bi doktoğ ğeno aracim var. 10 yasinda kendisi ellerinden öper. Triger kayisi degismesi lazimmis. Bi kere degistirmistim ama cikardiklari kayis tas gibiydi. Kimisi 10 yildir degismemis. Bi mok da olmamis.
Fren diskleri de cortlamis sanirim. Onlarin da degismesi gerek. Masraf cok. Degissen olmaz degistirmesen hic olmaz.
Araba da dert arabasizlik da. Asi kiz moturcu Oslem Tekin de koye yerlesmis tavuk keci besliyomus. Helal olsun.
Ne dölar ne oyro ne politika faizi ne hisse. Her sey dogal. Tavuklar hindiler kazlar. Hoffff icim daraldi.
Bizim bi rahmetli Hulusi abi vardi. Temmuzda sigarayi birakti. Guneslenirken gitti adamcagiz. El mevta ül mukadderat. Tikkatli olmak lazim.
Sen basarirsan ben de denerin. 3 ay once 2 ay biraktim yine basladim. Salaklik ruhuma islemis. Zor is ama impasibil da degil. Zoru basaririz imkansiz biraz zaman alir. Tavukcuyuz tavukcu. Gerci ben 3 yildir tavuk yemen. Hindi yiyorum. Agululululu. Yatirim tavsiyesidir.
-
:-) aynı dertlerin karbon kopyası --- teksir makinesinden -- geçirilmişine sahip oldum hep daha düşünmüyom ondan
ulen diyom triger kayış değişiym ne gerek var
değişmeden koparsa motor kucakta
sanayide onno ustayı mı arasın nonno konno için yoksa servise mi çekerim aracı
yani
neme lazım
hayat bi risk alış abi
o risk alışta ben hep kaybettim dolayısıyla
şiddetle tavsiyelerimin tavsiye alınmamasını tavsiye ediyom artık etrafa Ne diyim
sigarayı bırakmana üzüldüm abi
ben şöyle kompanse ettim bunu yazıyım
gidiyom her ay bi gun evde bi kadeh bişey içiyom o sigara içmemişliğin acısını ordan çıkarıyom
yani planda bu var
daha gördüğün bir ay olmadı bırakalı sigarayı bu uygulamada olmadı
daha az kötü olan bişeyi daha çok kötü olan bişeyle yerdeğiştirme mantığı işte benimkisi
trigerden anlamam o biraz kader ama
frenle alakadar herşey maksimum iyi olmalı
melmekette kamikaze araç kullanan malum çok, ben gibi
bastınmı frene zınk durcan gazık gibi
hiç tavizsiz.....
-
üstte ne dediydik
gazuk firen
ama araç ta hala atalet var
o ilk hareketi almaya yönelik bi eylem gazuk firen yane
sonra amma araç az daha ileri gidiyo kontorolsuz, netekim surratler yusgek (yüksek yane)
ne edecen ufak bi manevra ile aracı sağa sola salındırıp usulca
çarpışmadan kurtattırecen. toplucen
mesela haberleri okuyom
zannımca muazzam bi devlet adamı olan
tabi bu kişi İngiliz biri boris conson istifa etmiş sessiz sedasız evveli günü makamından
bu önemli bişi. dünyanın seyrü seferi açısından
ben bireysel yeteneğe sonsuz inanan biriyimdir. sistem vs olsa da hikaye . birey birey değilse istedğin sistemi ko geç, nafile..
brexit yaptın yani firen kodun ama bi ilerisiki manevrayı yapamıyon yaptıttırtmıyon o durumda e bende istifa ediym o zaman demiş
dünyanın sonu deyil ya
gerçi bu örnekler çokta yazmaya zmn yok bilader