keşke yapsalar gereğini söylenmeyen çok konu var vatandaşa 500yıldır bizleri yönetenler (dünyadan bahsediyorum) yönetme stratejisi aynı
uğraşmak istemiyorlar bu yüzden gizlemek en mantıklısı
üç kağıtçı sanayii ustası mantığı diyebiliriz
### ittfh ın olsun komhl ın olsun ROYAL ile aynı kefeye koyarım ben kişisel olarak ##
demek istediğim grafiğe bakarak alım noktası ayarlamak isteyenler nerelerden alım yaparlarsa faydası olur anlarlar
en son sert çıkışın ertesi günü yüklü hacimle boşalttmasalar kişisel fikirlerim değişmezdi ancak ne zaman ki birilerinin mal boşaltma heveslisi olduklarını gördüm anladım
bakın sadece ekranınıza eğer fiyat izliyorsanız
##ben fiyat izlemem aftalık ve aylık sal sat yaparım ##
alıcılı olan bir tahta hareketleri ile ittfh ı karşılaştırın birşeyleri anlarsınız ben yön söylemem hiç bir hissede iki yönüde yorumlara katarım
zaten amacım pazarlamak veya toplamak olsa yorumlarım tek yönlü olurdu###
belli seviyeleri vardır küçükleri silkeleyip atmak için buralara dokundurmaları gerekli grafikte belli
bu bir al sat yorumu değil aksine
kazançlı çıklması için teknik göstergeleri gösteren yorumdur.[/QUOTE]
Sırf size cevap vermek için üye oldum foruma,sürekli takip ederdim yalnızca...
Başakşehir bölgesinde gayrimenkul işleri ile uğraşan aynı zamanda borsa ilede uzun yıllardır ilgilenen birisi olarak birkaç satır yazmak istedim...
Teknik analiz yapmak başka şey,kızgınlıktan dolayı modaya uyup çamur atmak ayrı şey...Şunu deseydiniz kabul görürdü,zira bende aynı duygular içindeyim,karakter,haysiyet,şeref yok,mal boşaltıyorlar,teknik olarak bu seviyleer beklentim...tamamdı...
Gelelim doğru olana..suçladığınız şey bana göre afaki...nedenlerine gelince....
Başakşehirdeki proje 4 ortaklı...suudi ortak en büyükleri...fuzul inşaaat zaten akp ye çok yakın bir isim ve bölgede çok projesi var,biten ve devam eden...
geriye kalan iki şirken seha yapı ve adese...adese girdi zira sehanın sermayesi yetmiyordu....
arsa başakşehir belediyesinin..akp li belediye...garantörde belediye.gayrimenkul satın alanlar ödemeleri direk belediye hesabına yapıyor....
toplamda 1.125 milyar civarı hasılat bekleniyor...375 milyonu belediyenin hakkı,gerisi bu üç ortağın...3 etap şeklinde proje...ilk etap %90 satıldı,satılınca devreye 2 ve 3 etapları aldılar hemen.projede 1 rezidans ve avm de ayrıca mevcut...ilk satışa çıktığında 3.500 civarı m2 fiyat vardı,şu anda 4.5 tl civarına vardı...
imdi akp nin bölgesi hatta kalesi bir bçlge,akp li bir belediye...suaidi ve akp ye yakın fuzul inşaat içlerine fetöcü alıp işmi yaptıracaklar diyorsun yani sen....
hisse satışı,vesaire hile hurda,ky yı umursamama herşey diyebilirsin ,teknik olarakta açıklayabilirsin ama diğeri sadece çamur atmak olur...% 85 i halka açık bir firmadan başka türlü birşey beklemekte hayal olur.zira insanların paralarını alır,hisse verir,sonra yıllarca o hisseleri geri alıp şirkete sahip olmak için her türlü yola başvururlar.bunun en basit açıklaması budur...