Yıllar önce zincirpara(bitCoin) hakkında bir araştırma yazmıştım.
Ne demiştim.?
bitCoin, gerçekte CIA projesidir. İcad edenin japon olduğu sadece kamuflaj dır.
CIA neden bu işte.?
ABD neden bu kadar zenginlik yaşıyor. Sadece CIA için harcanan para belki bizim ülkenin tüm harcamasından fazladır. Ordusu için harcanan paranın sınırı yok.
Bu parayı nereden buluyor.?
Matbaada odunları kağıda dönüştürüyor, üzerini yeşile boyayıp dolar diye bize veriyor karşılığında demir alıyor, benzin alıyor, yiyecek alıyor. Tüm harcamalarını matbaada dolar basarak bedavaya getiriyor.
Biz bunu yapamıyoruz, matbaamızda TL basıp gidip shell firmasını satın alamayız. Al 100 kamyon TL yi ver shell firmasını. Ama ABDli yapıyor. Geliyor yeşil kağıtlarla "ver Tupraş'ı" diyor, "al abi" diyoruz, "ver garanti bankasını" diyor, "al abi" diyoruz. Sonra ülkenin emeği her yıl bu tür firmalarla yurt dışına taşınıyor. Sömürgeyiz.
O zaman doları para olarak kabul etme.?
Saddam etmedi, kafası kesildi, Kaddafi etmedi, kafası kesildi. Küçük ülkeler kabuul etmeme eğilimi gösterirse anında kafayı koparıyorlar. ABD ordusu ve CIA bu işe yarıyor.
ABD için USD nin dünyada kabul edilmemesi demek, hayatının sonlanması demek.
USD'ye tehdit başka nerede var.? İnternette var.
ABD li akademisyenler, eni sonu internetin, tüm dünya işlemlerinin yerini alacağını gördüler. İnternette kullanılabilecek bir para gerekiyordu. Eğer bu parayı başka bir ülke yaratırsa, USD nin hakimiyeti kırılmış olacaktı çünki geleceğin para birimi internet para birimiydi.
İlk biz yapalım dediler ve BITCOIN ortaya çıktı.
Ama ABD bu bizim derse dünyada gönüllü kabul görmesi ve hızlı yayılması zordu.
O sebeple bir japon yazılımcının icad ettiği masalı uyduruldu. Ama şu an bakıyorsun, bitCoin yazılımı, yahudi ailelerin kurduğu abd li princeton üniversitesinin elinde. Onlar kontrol ediyor. Açık kaynak deniyor ama bunun bir önemi yok, detaya girmeyeyim.
Sonra dünyada yahudi medyası aracılığı ile bunu kabul ettirmeye başladılar. Bizde yahudi mahfi eğilmez reklamını yapıyor ayrıca yahudi kanallar ve internet siteleri bitcoin reklamından geçilmiyor.
Önce yahudilerin kontrol ettiği şirketler ve ülkeler adım attılar, bitCoin kullanılmaya başladı.
Ama bişey oldu.
bitCoin algoritmasına dayanan başka paralarda ortaya çıktı. Şu an belki 100 den fazladır ve bitCoin deki bazı kısıtlamalarda onlarda yok.
Bu 100 adet paradan hangileri ABD ve avrupalı yahudilerin kontrolunde onu bilemiyorsun. Mesela ethereum u bir rus yazmış ama bu Rus Kanada'da yaşıyor yani ingilizlerin kurduğu ve yahudilerin kontrolunde olan bir ülkede. Kimin yazdığı değil, kimin kontrolunde olduğu önemli.
Sanırım türk yazılımcılarında var.
Her neyse.
Zamanla bitCoin deşifre olunca, bitCoin kelimesini kullanmamaya başladılar. Benim yazılarımında etkisi olabilir, bitCoin, CIA projesidir diye 2 yıldır yazıyorum.
bitCoin yerine blockChain kelimesini kullanmaya başladılar. blockChain deyince, hangi zincir para yı kullandığını anlayamıyorsun.!
Bugünki haber, AB karar almış, piyasa işlemlerinde blockChain uygulamasına geçilecekmiş. blockChain kelimesi kullanılmış, arkada bitCoin mi kullanacaklar belli değil. Almanya varken bitCoin kullanırlarsa şaşırırım.
ABD yada daha geniş anlatımla, yahudi kontrolundeki bir zincirPara(blockChain) kullanımına geçilirse, o zaman dünya ABD ye hizmet etmeye devam eder.
Umarım avrupa birliği(AB), kendilerine ait bir blok zincir yazılımı ile yollarına devam ederler.