Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu haftaya cumartesi ok mi bu hafta sonu olmaz, bir yere büyükler dahil gitmem lazım. Benden tamam dönenin XXX, gerisini Mustafa beye sor!
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Mart ayinda Tavsanlida, Iraki Sofrasi düzenlersek beklerim.:yes: beni de alsın, yol parasından kurtulmuş olurum..:wave:
Alıntı: Originally Posted by guneysu beni de alsın, yol parasından kurtulmuş olurum..:wave: Yok siz o listeden, XXX oldunuz!:yes:
:notr::notr::notr:
Afiyet olsun Sofra.
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Afiyet olsun Sofra. Olsun bakalım, 1 saate viskiylen baslar, sarisinnarlan devam ederim...
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Olsun bakalım, 1 saate viskiylen baslar, sarisinnarlan devam ederim... Ben sigarayı bıraktığımdan beri daha az içmeye başladım.. İki duble yetiyor.. Size afiyet olsun..
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Ben sigarayı bıraktığımdan beri daha az içmeye başladım.. İki duble yetiyor.. Size afiyet olsun.. Ikide bir sigarayi biraktigimdan beri demeyin, sonu hayırlı bitmez!:yes: Imza: Bir Dost :he: