Hocam 15 gün 3 ay süreyle değil
Printable View
Hocam 15 gün 3 ay süreyle değil
Hissenin hareketi sermayesinin dört katı gelen yüksek kârdan kaynaklandığı için yükseliş devam eder , bundan sonra volatilite azalır o da küçük yatırımcının sağlığı açısından iyi olur. Pzrtsi için aşağı yönlü başlasada sonra toparlar diye düşünüyorum. Sonuçta burda kilit nokta yükselişin spekülatif amaçlı mı yoksa elle tutulur bir sebepten mi kaynaklandığı önemli, kendi adıma hareketine aynı hızda olmasada sürekli olarak devam edeceğini düşünüyorum...
Açığa satış YOk bu iyi en azından
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşlar Paniğe gerek yok.Okumayan,Okuyunca da bunu Anlamayan bir Milletiz biz.Sadece 15 Gün Açığa satışa ve kredili alıma müsade yok sadece.!
15 Gün Açığa Satış ve Kredili alışa yasaklandı.Bürüt takas değil yani.!
Bu volatilite sistemi ilk kez bu hissede test edilecek. Nasıl başlarsa öyle gider. Açığa satış olmaması olumlu algılabilir. Tahta yapıcılar bu durumdan faydalabilirler. Eğer ki hissenin yükselişi temel e dayanıyorsa birkaç gün sonra yeniden 10 tl yi görürüz. Ben tek lot satmam 10 bin lot var bugün üç kez aldım sattım. Daha da satmam.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günlük pastayı paylaşabilirmisiniz...
Böyle sığ bir tahtada iyi cesaret 10.000 lotla al sat yapmak. Şimdi 15 gün kredili alım satım olmayacağı için çok daha sığ olacak. Artık isteseniz de 10.000 lotu zor satarsınız.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.