Hoşgeldin many many. Sen daha iyi bilirsin. Eski gerek ortaklarından kimse kalmadı. [emoji4][emoji4]
Printable View
Hoşbulduk firat yilmaz, doğru dersin eskilerden kimse kalmamış. patron amacına ulaşmış gibi görünüyor. O değil de ben ESTİVAL İLE MALASAV a çok üzüldüm. Biz uzun vadeciyiz diyorlardı. Belki de buradadırlar. Burdaysalar görelim eski dostlarımızı.Forumun tadı yok. Şenlensin bulası
dansöz gibi hisse
al-sat yapabilene servet vaadediyor
Spek çapsız ve vizyonsuz şirket emin adımlarla devlet desteği ile büyüyor o hala üçün beşin hesabında ...
UV ve batarya fabrikası yeter diğer işleri bir yana ama elinden alacaklar yakında öyle hissediyorum
Bu izin çok önemli tüm hastaneler AVM ler kurum kuruluş evlere kadar ne varsa havalandırması olan yerler yasa ile taktırılır onca üretim var hemde yerli malı devlet seve seve çıkarır yasayı spek hareketlere aldanıp projeksiyonunuzdan vazgeçmemeyi tavsiye ederim artık gelsin siparişler zaten hepsinin alt yapısı bence hazırlanmıştır
Neyse yatırım tavsiyesi değildir bol kazançlar
kontrolmatik 1 dolardan 10 dolara çıktı.. gerel de o kadar olmasa da 3 ün 1 inin 3 katı olsa.. potansiyel var mı var.. sadece şarj lazım... :)
şarj aleti var ama şarj aletine gelecek elektirk yok