40 üzeri zaten abartılı idi,beklentime yakın kar getirdi hayırlısı olur inşallah.
Printable View
Tekstil tarafındaki durgunluğa ve satış düşüşüne rağmen güzel kar.
bilanço çok iyide,bunlar bilançoyla götüren adamlar değiller sıkıntı orada.
Hemen hemen tüm enerji/elektrik/petrokimya firmaları, kârlarına/zararlarına bakmadan son 1 saatte uçtular. Bilançosu kesinlikle hayal kırıklığı yaratmayan ve teknik göstergelerinde sıkıntı bulunmayan arsan'ın, yarın (en azından saat 14'e kadar) bu atmosferden olumlu etkilenmemesinin kesinlikle sürpriz olacağını düşünüyorum.
Ben yine tekrar edicem ama ben genel kuruldan gündem dışı bomba haber bekliyorum.ytd
Piyasada hisse alım satımı yapan çoğu kişinin Arsan tekstilin büyük ağırlıkla enerji yada doğalgaz işleriyle uğraştığını bilmediğine eminim. Şayet yakında yapılacak Genel kurula elektronik ortamda yada şahsen katılacak yiğit biri varsa bunu toplantı gündeminde soru olarak sormasını yada önermesini isterdim. Bütün enerjiler %5-10 arası yaptı. Arsan Tekstil ise bilinmezliğinin de etkisiyle kayda değer bir hareket yapamadı..
Arsan Doğalgaz ve Elektrik Dağıtım A.Ş olsa mesela kulağa daha hoş geliyor. :) Farklı fikirler de olabilir tabi..