Sn. Kekonunda belirttiği gibi 2024 yılı gerçekten bizler adına çok zor bir yıldı. İnşallah 2025 yılında geçmiş yıllarda yaşadığımız ivmeyi yakalamak nasip olur. Herkese hayırlı kazançlar dilerim.
Printable View
Sn. Kekonunda belirttiği gibi 2024 yılı gerçekten bizler adına çok zor bir yıldı. İnşallah 2025 yılında geçmiş yıllarda yaşadığımız ivmeyi yakalamak nasip olur. Herkese hayırlı kazançlar dilerim.
Bu hisse geçen yılı telafi ettirir umarım herkese yeni bir atp nin dığuşunu seyrederiz
Şirketin neler yapmak istediği güzel özetlenmiş..
Matriks borsada kazanmaya başlayan ve bilgiye ihtiyaç duyan yatırımcının el kitabı gibidir. Kullanabilen için her şey mevcut, eskiden daha karışıktı ama 2021 de matriks iq ile başka bir noktaya taşıdılar. Neden matriks alalım, ben de kendi adıma bu soruyu sordum, şirkete de sordum. ARGE de 130 kişi var, bu çok ciddi bir rakam arge çalışmaları için...İkinci nokta kripto varlık alım satımı için hazırladıkları Roobit platformu, spk onayı sanırım eli kulağında...Geleceğe yatırım yapan startup vari bu şirketler önümüzdeki dönem çok gözde olacaklar. Covid sonrası alternatif enerji kaynaklarına olan ilginin şimdi ve önümüzdeki dönem bu tür iş yapan şirketlere yönelmesi kaçınılmaz gözüküyor. Ben kendi adıma bir süre bu sularda gezineceğim.
Kripto varlık alım satımı platformu gerçekten muazzam ek gelir demek bu piyasaya da çok ilgi duyan var..
Kripto platformundan kimsenin haberi olduğunu düşünmüyorum ciddi bir beklenti ..başvuru 7.11.2024 tarihinde yapıldı.
Ayrıca yıl sonu ciddi bir zam yapıldı program kullanıcılarına..