bir açıdan bakarsan hisse 3 ayda 6 kat yapmış 3 aylık yatırımcı için bu tatmin edici bir kar
Printable View
Bugün tavan yapmaması için uğraşan bir el var.
Galiba spk bedelsiz orranında düzeltme istedi yoksa 5 ayda niye onaylanmasın.eğer şirket oranı aşaya cekmeyince spk kendi uygun gördüğü kadarına onay veriyor benim bildiğim, mazharzorlu ve egeplast da öyle olmuştu SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 ay olmamış 3.5 ay olmuş . Naten ile karıştırmışımSM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın ortaklar,
SPK'nın almış olduğu tüm bu tedbirler ile hissenin eli kolu bağlanmış durumda. Tüm tedbirleri anlarım da "tek fiyat" tedbirini anlamakta zorlanıyorum. Muhtemelen 1 ay boyunca genel olarak taban yaparak hisse düşecek, arada bir bazı günler %5 civarı artışlar göreceğiz. Hissede yeni bir hikayenin yazılması bence bedelsiz sermaye artırımının (her ne zıkkım oranda olursa artık) onaylanması ve bu "tek fiyat" tedbirinin kalkması ile gerçekleşecektir diye düşünüyorum.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR, BANA KULAK ASMAYIN BATARSINIZ...
KAP
MIATK
Gerci Havelsan ciddi bir kurum, ihale belki ufak ama ilerisi icin buyuk bir adim olabilir
Şirketimiz ile HAVELSAN HAVA ELEKTRONİK SANAYİ ve TİCARET
A.Ş. arasında Kritik Tesis Güvenlik Sistemleri kapsamında geliştirilen ve
tamamlanan, Türkiye Geneli Faz- 1 Kapsamındaki, PETROL VE DOĞALGAZ BORU
HATLARININ GÜVENLİĞİ (PDBHG) PROJESİ FAZ-1 işi için Genel Bakım ve Onarım
Hizmeti sözleşmesi 345.000 USD + KDV bedel ile imzalanmıştır.
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.
Gercekten kotu bir durum, hisse durulsun diye 3-4 gunluk tek fiyata gecersin ama bu durum 1 ay surecekse cok buyuk sikinti
bizim gibi UV cilere yazik oldu
son 30-40 sayfaya bakin tek basima yazdim