Printable View
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Reis sogana ufurmedi. Bir 14 yapsa da gorsek. Uzuluyorum... SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Hocam haftalik kapanis icin bastilar Next hafta kesin gibi
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmim bence aes aldi o Kar edince allahtan Zarar edince websterdan deyip gelio bana sariyor🙂😀 Petrol yine yerlerde kara çocuk...
Alıntı: Originally Posted by Econfin Petrol yine yerlerde kara çocuk... Ama aes yine artida Artik anla sunu ben petrol almiyorum
Aslan parcasi madem buraya ogrenmeye geldin iyice ogren Aes brent endeksini takip etmez Uso endeksidir bakman gereken
Kekeç dogru soyle aes mi aldin sen 😀😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Aslan parcasi madem buraya ogrenmeye geldin iyice ogren Aes brent endeksini takip etmez Uso endeksidir bakman gereken Bu USO'yu bilmiyordum kara çocuk. Sağ ol bakalım.
Alıntı: Originally Posted by Webster Kekeç dogru soyle aes mi aldin sen Kara çocuk çok düşmüşken biraz alabilirim.
Alıntı: Originally Posted by Webster Kekeç dogru soyle aes mi aldin sen Alıntı: Originally Posted by Econfin Bu USO'yu bilmiyordum kara çocuk. Sağ ol bakalım. Bak bak ne de güzel anlaşıyorlar.:) Haa şöyle Gerginliğe gerek yok.Fikir alışverişi iyidir. Arada espriler de olacak tabi.