Çoğu alınamayan,düşük almak istesen almak istediğin hisseler yerlerde sürünüyor:whistling:...pek pirim yapmamış petkim bile 15:notr:
Printable View
Çoğu alınamayan,düşük almak istesen almak istediğin hisseler yerlerde sürünüyor:whistling:...pek pirim yapmamış petkim bile 15:notr:
Yapma be,adamlar ülkemizin içinde ne olup bittiğini senden iyi okuyor,ükenin içi it,kopuk,psikopat dolu,bırak faili belli olmayan cinayetleri,faili belli olanlar için işlem yapılmıyor,üstelik yargı mekanizmasını görüyor kollandıkları için,tehlikenin büyüğü tepedeki zat,gevrek,gevrek sırıtıyor muhalefete karşı,merala tehdit savrulduğunu,kılıçdaroğlunu hedef gösterildiğini,yapılan saldırılar hiç görülmüyor sanki,zaten sınırlar yol geçen hanı:he:
Haydi bakalım borsaya kote ettiğiniz senetlere el atsanıza,satmak güzeldi,sattığınız sermayeylen toplasanıza patron bozuntuları :seyt:
Zamanında çok eleştirdik uyardık endex tehlikeli noktada gerçek yabancı yok,borsa kara paracıların,mafyanın elinde diye,haydi bakalım ne mok yiyeceksiniz uyarımızı dikkate almıyanlar:rules:
günaydınlar
Tilkiler artık yuvaya döndü:wave:
Borsa 4600 sınırında,hadi bakalım SPK bir devre daha kestir,zaten sende borsaya güvenmiyordun %20 baremini %10 bıraktın epey zamandır,gemi batıyorrr,batan geminin malları bunlarrr,uzuncuları uzatıyorlarr alan yokmu,borsanın b'sini bilmeyenleri borsaya koşturursanın faizleri düşürüp olacağı budur,adam stop loss olayı nedir bilmiyor,ben uzuncuyum diyor,hısse çıkatken katlasın diye bekliyor,peşinden sert satış yediği zaman ben zaten uzuncuyum diyor,biz öylelerini çok gördük,darmadağın olmuş ailleler,intihar etmişleri,borsa 2010 sonrası 12 senedir kurtların,çakalların cirit attığı yer oldu,%50 portföyümü %25 yaptım:whistling:
Borsanın geçici destek noktası 4600 sınırı gibi,oradan destek bulmuş gibi hızlan 4700 üstüne attı,güvenilirmi,göreceğiz,oynak borsada hisse bazlı takip edilmeli vurkaç taktiği uygulanmalı...ytd.
Borsada sasa sağlam duruş sergiledi,oda galiba önceden sert düştüğü için:notr: