--ben pozisyon alıyorum..en az 3 yıl bekleyecek şekilde plan yapıyorum....
--shortcu longcu, 1 e 10 rsik alan batar ise hiç üzülmem...
Printable View
--ben pozisyon alıyorum..en az 3 yıl bekleyecek şekilde plan yapıyorum....
--shortcu longcu, 1 e 10 rsik alan batar ise hiç üzülmem...
911 de sadece ABD borsaları değil Londra borsası da kapandı. Sebebi dünya ticaret merkezine yapilan terorist saldırının borsalara da yapılma riski. Çalışanlar dışarı çıkarıldı güvenlik için ve bu nedenle işlemler durduruldu.
viop tarafını geçtim...
spotta adam overall mal aldı cuma günü...
salı yatırması gerekir enkaz altında canıyla boğuşuyor...
nasıl olacak...
Şu var geçen cuma günü birileri hem borsa da hem Viop da deli gibi dipten mal alıp yüzde 5 yukarı sürdü... Pazartesi de deprem olunca planlarını bozdu baya bir zarar yazdı birileri....şimdi bunlar ahtapotun kolları gibi kendilerini kurtarma peşinde olacaktır...
Soru şu çıkışı ansızın ne zaman yapacaklar...yada birileri varlık fonunu devreye sokup endeksi yukarı taşıyacak mı
--sonuç olarak, borsa açık olsun...varsın düşsün...ama ihtiyacım var ise satabileyim...tabandan da olsa...ihtiyacım var ise 3 e 5 e bakmam...borsanın cazibesi bu benim için...evimi arsamı parça parça satamam...
Borsanın çok çıkacağı belli... Büyük yıkımlar piyasayı canlandırır ama bizim canımız kalmayıncaya kadar zorlamak isteyecekler. Sıkıntı olan şu bir hafta kapalı kalıp serbest marj açmaları gerekiyordu. Ayrıca bütün borsa tedbir zimbirtilari kaldırılmalı. Yine en azından yüzde 20 bandina yeniden getirmeliler. Pandemi öncesi neyse o... Bu devre kestirmeler falan senin benim işime yaramıyor tamamen balinalara yarıyor. Hele bofa nin zararda olduğu tahta yok. Hala şuna inanıyorum şu durumda bile rant peşinde devlet içinde birileri, spekülatör manupulatorculer elele kazanma derdindeler. Bu kepazelik, pacozluk başka türlü açıklanamaz.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.