Muğla Aydın turistik bölgelerinden yazlık villa bakıyorum 1 yıldır .tek tük dışında satilan yok.hep aynı ilanlar dönüp duruyor.ytd
Muğla Aydın turistik bölgelerinden yazlık villa bakıyorum 1 yıldır .tek tük dışında satilan yok.hep aynı ilanlar dönüp duruyor.ytd
2 milyon civarı 2+1 ler var Didim de.. Denize yakın.. Müstakil evin derdi çok.. Akarı kokarı, çatısı, bahçesi, suyu.. Millet bi heves alıyor uğraşamayınca atıl kalıyor.. Miras kalıyor, eskimiş, satmak istiyor.. Villa tarzı alacam diyorsanız böyle evleri kovalamak lazım.. Bakımsız ev olunca hemen satılmıyor.. Bunları denk getirmek lazım..
Müstakil evler hala güçlü.. Dairelerin eski direnci kırıldı.. Son senelerdeki şâşâlı dönem bitti.. Kışın bastırınca sıkışan iyi fiyata denk getirebileceğiniz evler olur.. Başladı bile tek tük oluyor.. Ancak müstakil evlerde hala durum vahim.. İster şehir merkezlerinde olsun, ister deniz kenarı yazlık tarzı olanlar olsun hala çok yüksekler.. Bakalım ne zaman kırılacak dirençleri..
mustakıl iyidir.komşulardan bıktım.bende istiyorum.ama guneyde cok pahalı
Müstakil lere yabancı talebi olduğu için ve senin 6 milyona alacağını o 200 bine aldığı için fiyatlar gebermiyor.
Ben 6 milyon
Bospo 200 bin
Sonra crash otobanda
Askerde her türk asker doğar marşı vardı şimdi o değişti
Her türk borçlu doğar
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.