pala gun yuzu görmek istiyorsa 10224 ustune atmalı yok ben kış uykusuna yattım diyorsa başka
Printable View
pala gun yuzu görmek istiyorsa 10224 ustune atmalı yok ben kış uykusuna yattım diyorsa başka
sizlere şöyle bir sorum olacaktı
BOP ne demek EŞ BAŞKANI kimdir?
1-Bizden Olanların Partisi = Mehmet Yıldırım
2-Büyük Oluşum Partisi = Hüsamettin Şimşek
3-Büyük Osmanlı Partisi = Ümit Bahçeci
4-
5-
........ cevapları bekliyorum :)
Adil değeri 100 cm olan yayı 40 cm e kadar sıkıştırabilirisiniz.
Hatta birazda BASINÇ uygular bunu 30 cm bile yapabiliriz..Hatta hatta 25 cm bile olur...
Ama şu bence kesin, yayı sıkıştıran -basınç uygulayan o faktörler ortadan kalkınca yay ilk önce 100 cm olur ..hatta o potansiyel enerjinin verdiği momentumla 140 cm bile olur.
Şahsen yay 40cm olmuşsa SHORT AÇMAKTAN KORKARIM.Elbette 30cm bile olur..ama yukarı yolu çok daha sert olabilir.
O shortu yay 130 cm iken YANİ 12-21 temmuzda yapmak lazımdı...Buna YAY FORMASYONU DİYORLAR:)
ADİOS1
Yılmaz Özdil i izliyorum şimdi bu domuz eti geyiği anlatıyor.. Karadeniz bolgesinde domuza " dağ koyunu" , Trakya bölgesinde " kır danası" diyerek millete kakaliyorlarmis.[emoji3][emoji3]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Matriks Haber
@MatriksHaber
Şimşek: Küresel bir yapay zeka devrimi yaşamaktayız
-Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, küresel bir yapay zeka devrimi yaşandığını belirterek, "Bunun sonucunda sadece endüstride bir devrim yaşanmayacak, hayatımızın her boyutu bundan etkilenecek. Dolayısıyla bu devrimi kaçıramayız." dedi - AA
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Daily Türkist
@dailyturkist_
Bülent Arınç: (2. Çözüm Süreci)
• Adına isterseniz “kuşkonmaz†deyin, yeni bir sürece ihtiyacımız var.
â*
• Adam çıkıyor, “dünya Türk olsun†diyor. Niye tüm dünya Türk olsun kardeşim?â*
• â*Ben de, Tayyip Bey de, Türkçülüğü de, Kürtçülüğü de zararlı gören bir anlayışa sahibiz.
• “Öcalan çağrı yapsın†diyorsanız, bunun içini doldurmak zorundasınız. Öcalan bu çağrıyı 11 sene önce yaptı.
Siyasette bir değişim olacak gibi görünüyor artık adı ne olacaksa.
Bunun da temelinde Anayasa referandumu olacak gibi.
Anayasa referandumu da seçim gibi geçer bu kadar çok isteniyorsa.
Bu da ekenomoi içün dezavantaj olmaz mı?