Hanımla edevletten emekli maaş detaylarına bakıyorduk
İkimizinde 2000 öncesi çalışmışlik var ama aylık bağlama oranı bende 61 onda 64 gözüküyor
Sebebini bilen varmı? Bu ABO herkese aynı degilmi?
Printable View
Hanımla edevletten emekli maaş detaylarına bakıyorduk
İkimizinde 2000 öncesi çalışmışlik var ama aylık bağlama oranı bende 61 onda 64 gözüküyor
Sebebini bilen varmı? Bu ABO herkese aynı degilmi?
O kadar yazdım ettim pisikletçinin mayışını Keçiören Urfalı Aile Kebap Salonunda günde iki lahmacun ve 170 cc bir ayran karşılığı hizmet vermektedir yüksek ihtimalle
Bunun Miami deki karşılığı ise Baker street de ki Hot Dog çu yani vosvos minibüs te sosis satan Freddy Brown dan günde bir sosisli sandviç mayışı bu.
Fakat benim esas merak ettiğim miami de oturduğu evi ve çevresi, nasılsa Miami de bi sorun olmaz, buraya bir iki foto falan atsa gerçek adıyla Evinin kapısında zilinde adını görsek de imrensek falan, değil mi yaa. Adam bahsini etmiyor sanki Florida Eyalet Mapushanesinde.
Ben Miami de oturacam buraya hergün bir fotoğraf koyarım mesela, millet görsün de ah vah etsin diyerekten :kahkah:
Kapı zilinde ne yazarsa ikna olacaksınız?
Gamet mi?
Eğer Keçiören’de oturuyorsa ki ben buna asla inanmıyorum; Keçiören’de Sosyal Güvenlik Müdürlüğü var. Oraya sorabilir maaş işini.
Forumdan aldığı maaşı kime sorsak?
Sn Güneysu bilir belki.
Bütçe açığı Aralık'ta 800 milyar. Aşağı yukarı 25 milyar dolar. Bu kadar açık veren bütçe hiç tasarruf yapmıyorsa çok radikal tasarruf tedbirleri almıyorsa hiç bir şey tutmaz. İnculiz Mehmet bulsun yüksek faizli krediyi ye yiyebileceğin kadar. İki sene sonra 800 milyar dolar dan fazla dış borcun olacak. Bu kur ile daha fazla cari açık vereceğimiz için bir sonraki seçime 1 trilyon dolara dayanan borçla gireceğiz. Asıl enkazı bir sonraki seçim de devralan olacak.
Yurtdışı çıkış harcını emniyete aktarıldığını nasıl öğrenebilirim .
Pul kalktığı için bu konuda tecrübem yokta burada bilen birileri vardır diye sormak istedim