bu durumda....ACILISLA burada verdigim hedeflerdeyiz....iki gunde 500 puvan kar cepte gibi....
Printable View
usaglar....
obur koydeki okuyucularim biliyor....
emme....burada yeni okuyucularim var....onlara hatirlatayim....
YARIN....KUZU BEKLENTI BITTI KURALI ESASTIR...gorecegimiz en dusukten bu pozdan komple cikiyoruz....500 puvan mi....300 puvan mi olur kar....saat 12 gibi hersey ayan beyandir....donup notr bile kapatabilir...
KARI CEBE ALACAKSIN.....bu kurali cignersen....yanarsin.
dunyada batacak firmalarin listesi ELIMIZDE.....BILHASSA AVRUPA....turkiyeyi avrupa bagliyor....
kesinlestirdik mi....buraya asarim....cogu DAX dalar....temsilcileri turkiyede....DIKKATLI OLUN....ELINIZDE...BU TUR KAART VARSA...KARA ZARARA BAKMAYIN UFLEYIN...battilar mi....SIFIRLIYORSUN.
ONUNUZE....ihracata dayali turk sirketlerini alin....
misal....TEKSTIL...malinin yuzde 50 sini AMRIKIYE satiyorsa....UFLEYIN ONU.
MISSAL....bir yabanci sirket....turkiyede yedek parca uretiyor....amrikiye satiyor....UFLEYIN....
GIBI.
OBUR KOYDE KI OKUYUCULARIMA....
ne yazmistim ARALIKTA....TUM DUNYA GOCECEK....bu TRUMP secildi....ELE BELE DEGIL....FECII GOCECEGIZ...
simdi.....
hergun batan....DEV sirketleri okuyacagiz....onumuzdeki 6 ay....
BU ALEMDE BEN NE DERSEM ODUR.....cunkii....ben BILGIYIM.
Degerli okuyucularim.....
YARIN BEN COK DOLU OLACAGIM....COK POZIZYONUM VAR....
buraya yazacak vaktim olmayacak.....
IKINCI VE COK ONEMLI OLAN....BIR BEKLENTI DAHA VAR....
oda....asya ve avrupanin karsi saldirisi....BUNUDA GOZ ONUNE ALIN....
BU GUNLER....feciii para kazanma gunleridir....kirk yilda bir gelir bunlar....
TURKIYEDEN KACAN CARRY TRADERLER....bu yuzden tuyduler....imamoglu basit...bunlar gidince onemli oldu......BUNLAR....trump in ne yapacagini bildikleri ucun tuyduler.
Almanya Maliye Bakanı: Bunun olmasına izin verirsek her şeyin daha iyi olacağını düşünmek naif olur, AB'nin ABD tarifelerine güçlü bir karşılık vermesi gerekiyor
Bist pozitif açtı sanırım Abd ye bütün malları biz satıcaz :)
UYARI....paritelerde furusanlar....
ILK kursun bunlarda sikilacak.....CEKIKLER paralarini devalue edecekler.....sonra avrupa....
AMRIKIYI cokertecekler.