Takasta ilk sıradaki işyatırım dan bu kadar yüklü satış gelmesi düşündürücü.
İnş bir tuzaktır. Değilse daha aşağılara yolculuk başlar:(
Ytd
Printable View
Takasta ilk sıradaki işyatırım dan bu kadar yüklü satış gelmesi düşündürücü.
İnş bir tuzaktır. Değilse daha aşağılara yolculuk başlar:(
Ytd
Is yatirim dan genellikle ky islem yapar. Böyle bakmak gerekir. Ky kar satisi yapmis olabilir diye düşünüyorum
Not: Yazdıklarımın tamamen kendi düşüncelerim olduğunu söylemeye gerek yok sanırım. burada yazılanlar ile yatırım kararı alanlar, önce bakırköy ruh sinir hastanesinden randevu alsın.
Borsanın son bir hafta on gündür tadı tuzu yok pek.
Sanki top çeviriyorlar.
U100 bir düzeltmeye girerse epey can yakacak gibi.
Şirket alımlarını iş yatırımdan yapıyor. Şirket dışı alımlarında da bu kurumu kullanıyor olabilirler. Satışlar karşılanıyor. Karşılayan kurumlar arasında Gedik ve İnfo var. Bence 2. dalgaya hazırlık yapıyorlar.
Şirketin 2 çeyrek karı iyiyse bunun içinde hisse senedi karı olacak tahminimce 1.000.000 TL'ye yakın, ayrıca kur stabil olduğu kur zararıda yazmayacak. 10.000.000 TL'ye yakın kar açıklayabilir. İnşallah hareket yukarı olur.
Yatırım tavsiyesi değildir. Bedava peynir fare kapanında olur.
Sizinle aynı fikirdeyim sayın Mausolos son 10 gündür hisselerde genel olarak yukarı hareketler çok kısıtlı oluyor.
Hemen bir kar satışı geliyor.
Blcyt daha geçen ay eksi borsa dinlemeden onlarca kademeyi 1 günde alıyorlarken şimdi 5 kademe çıksa hemen bir satış geliyor.
Sanırım bütün spekler artık endekste bir düzeltme ve yeni oluşacak fırsatları bekliyor.
Bende şahsen elimdeki hisselerde çok ısrarcı olmuyorum. Yüzde 3 5 kar görünce realize ediyorum bu ara. Sabah bile az sattım keşke daha fazla satsaydım dedirtti hemen:)
Maliyetim daha düşük ve nakitim de var diye çok önensemedim ama biraz sıkıntı var gibi geldi bana.
Umarım beni yanıltıyordur son zamanlardaki hareketler.
Ytd
Hissiyatımız benzer talebe kardeş. Elimdeki ve takibimdeki kağıtların hepsi öyle. Bir maraza var sanki.
Biraz daha izleyip, şelaleye yakalanmaz isem tribünden bir süre izlemede kalayım diyorum şu sıralar.
Şirket iyi bir dönem yaşarken son günlerde aşırı bir satış baskısı var.
Kasıtlı bir baskımı, birileri çıkıyor da ucuza malını mı almak istiyorlar yoksa bu kadar kar yeter deyip ana spek hisse satmaya mı başladı.
Sayın Cefakstan 1 haftalık takas istedim. İletincebiraz fikir verir bize inş.
Ytd
Hesabıma göre şirket ederi ucuz görünüyor.
Tabi ki ucuzsa vardır illeti, pahalı ise vardır sebebi.
Yine de şirket bilançoları eğer ilk çeyrek gibi gelmeye devam ederse neden bir Orge, Alka, Sasa gibi performans göstermesin bu şirket diye düşünüyorum.
3 aylıkları yakın takibe aldım. Geri gelişler alım fırsatı olarak değerlendirilebilir.
Bilanço bozulursa da bakarız çaresine.