utanmasa bugün bile eksi kapayacak böyle rezillik var mı ya
Printable View
utanmasa bugün bile eksi kapayacak böyle rezillik var mı ya
eNDEKSİN EN SALAK KAĞITLARINDAN BİRİ ÇIKTI
http://www.tradingview.com/x/pmPRsE22
İyi beslenmek lazım.Spor yapmak,temiz havada yaşamak,strese girmemek ve temizlik uzun ve sağlıklı yaşamın önemli olumlu unsurlarıdır.Sigara ve alkolden uzak durmak gerekir uzun yaşamak için.Doğal beslenme de çok önemli.
Peki neden mi söylüyorum bunları?
BUCİM yatırımcısının en çok ihtiyacı olan uzun ömür de ondan.Allah tüm BUCİM yatırımcılarına sağlıklı uzun ömürler versin.
Bugün dayanamadım ısc den çıktığım yarısı ile daldim. Dolar bazında %50 ucuz geldi. Diver yarisi ilede btcim aldim. Insallah Ugur getiririm
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hoşgeldin :)
uğur getirme konusunda hem fikiriz :p inşallah diyelim :)
kağıt o kadar sıkıştıki ne yapacak bu hafta bakalım
Teknik olarak çok güzel bi noktada. Kısa sürede yukarı hareket yapacak diye tahmin ediyorum :ok:
YTD
Şüphesiz herkes biliyor ama sadece hatırlatmak açısından yazıyorum;
1)Ekonomi ve siyasetin karmaşık olduğu böyle günlerde sanayi senetleri beklemededir.
2)Küçük yatırımcının neredeyse hiç seviyesine indiği ve olan ky'lerin de zaten malda olmasından dolayı hisseyi yöneten şeytan birkaç bin lot kaybetse de hisseyi bir süre güdük bırakır.
3)Geçen yıl hissenin 4 TL altında olduğunu düşünürsek şu an gerçekte çok ucuz olmasına rağmen geçen yıl ki çok çok ucuz fiyatına rağmen epeyice pirimli.
4)Artan enflasyon ve riskler sebebiyle son günlerde bankalar mevduat faizlerini yine arttırdı.Bu gelişme sanayi hisseleri için olumsuzdur.
5)BUCİM'in temettü verimi çok az.Buradaki beklenti BUCİM'de özellikle Cemtaş'tan dolayı olabilecek olumlu gelişmeler ön planda olmalı.Yoksa yalnızca çimento fabrikası olarak ve varlık hesabı yaparak senedi değerlendirmek doğru olmayabilir.