Bekara karı boşamak kolay olsa gerek ben şahsım adına bu hisseyi alırken yatırım için uzun vadeli aldım ve 1.30 dan başladım o dönem 100 civarı mağaza vardı sanırım 1.5 milyar TL ciro kar da vardı bir anda sihirli çük deydi bişeyleri bahane ederek bir anda herşey terse döndü fiyat da tabi ve satamadık ve alıma devam ettik buradaki suç yatırımcıda değil 100 milyonluk şirkete 800 milyon kıredi veren bankalar ve buna müsade eden SPK dadır ve hırsız ak Giray ailesi nin derdi şirket değil aldıkları kredi leri dolaylı yoldan zimmetine geçirdiler dolaylı yollardan soygun yaptılar başta VEDAT ve Murat akgiray denen şahıslara dolandırıcılıktan hapse atmak gerek benim şahsi fikrim ky deki hisse miktarı yüzde 10 geçmez diğer hisseler kimde bilinmiyor benim umut beslemem şundandır şirket kottan atıldı diye ortaklık bitmez nezaman iflas açıklar tasfiye başlar ozaman hersey biter yarın biri çıkar konkordato ilan edip ben şirketi aldım derse ne olacak ha BİST de ha dışarda faaliyet devam eder lütfen elinde hisse bulundurmayan birdaha buraya yazmasın moralimiz zaten bozuk elimde 250 bin lot var ama pul olur ama tekrar işleme. Açılır bunu iflas açıklanınca öğrenecez benden çıkacak para varsa çıkar mevlam ne eylerse güzel eyler yapılacak ve beni teselli edecek tek şey adalet tecelli etsin bu dünyada da ahirette de akgiraylar cezasını çeksin