Bu ulkede patronlar sirketlerini kurumsallastirmak icin degil...kendisine guvenenleri yolmak icin halka irz ediliyor...Kanunlarin zenginlere uydugu ..fakirlerin kanunlara uydugu ullkelerde de
Korunup kollaniyorlar...
Printable View
Bu ulkede patronlar sirketlerini kurumsallastirmak icin degil...kendisine guvenenleri yolmak icin halka irz ediliyor...Kanunlarin zenginlere uydugu ..fakirlerin kanunlara uydugu ullkelerde de
Korunup kollaniyorlar...
borsa 100 bini geçmiş piyasa normalleşmiş şirket sürekli kar ediyor daha ne olması lazım ki..gecen hafta teknik olarak al pozisyonundaydı ama atak yapmadı..destekler 4,34-4,22-4,15 uzun vade düşünenlerin %10 luk alımları her desteğe geldiğinde yapmaları en mantıklısı.ben öyle yapıyorum her alt destekte %10 alım yapmaya devam edeceğim.YTD
20 yılda bunlar karun oldu ama hissesini alan zararda bu nasıl oluyor bizden kaçırıyorlar aynı devletten vergi kaçırmak gibi.. Ben çalışıyorum neden hissedar benim kadar kar etsin diyor bu arada aldığı ücret ve huzur paraları hariç.. Sonra alınları açık beyfendi ve hanımefendi oluyorlar madem paylaşmıyacaktın neden borsaya açıldın
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu milli soyguncularla ilgili görüşümü yazarak konuyu ben açtım görüyorumki hemen herkes aynı fikirde buda demek oluyor ki küçük hissedarlar olarak organize olabiliriz.Şahsen kar açıklayacak fakat yine bilanço hileleri ile soyguna çanak tutan bir bilanço bekliyorum(20 milyon civarı)bu sefer Avukat tutarak suç duyurusunda bulunmayı cidden düşünüyorum sanırım kayıtlara geçecek böyle bir durum tiwıttırda(benim yok)yazmaktan 10000000 kat daha yararlı olacaktır.AYKIRI düşünenlerin değerli fikirlerini almak isterim.Saygılarımla.......YTD
[QUOTE=kutupbaşı;3145004]Bu milli soyguncularla ilgili görüşümü yazarak konuyu ben açtım görüyorumki hemen herkes aynı fikirde buda demek oluyor ki küçük hissedarlar olarak organize olabiliriz.Şahsen kar açıklayacak fakat yine bilanço hileleri ile soyguna çanak tutan bir bilanço bekliyorum(20 milyon civarı)bu sefer Avukat tutarak suç duyurusunda bulunmayı cidden düşünüyorum sanırım kayıtlara geçecek böyle bir durum tiwıttırda(benim yok)yazmaktan 10000000 kat daha yararlı olacaktır.AYKIRI düşünenlerin değerli fikirlerini almak
Sevgili kardesim
Onceki yorumumda yazdim
Bazi ulkelerde kanunlar zenginlere uyar..fakirlerde kanuna uyar..eger boyle bir ulkedeysen Allah dusurmesin..birak hakkini almayi..haksiz duruma dusersin..Bazi ulkelerde ise kanun vardir. Zengine de fakire de esit uygulanir.Zengin hem itibarinin zedelenmesinden hem alacagi cezadan korkar.Kanuna dikkat eder...Bzimkilerde itibar yok onu ben soyleyeyim..ulke olarak hangi gruba giriyoruz sen dusun
Kesinlikle yüzde yüz size katılıyorum. Firman kıymetliyse halka açma. Açıyorsan adam gibi kazancını paylaş.
Her zaman yazdım yine yazıyorum; İstanbul da 2018 de teslim edeceklerini ilan ettikleri ikiz kuleler hâlâ bitmedi,neden? Ben bunları yazdıkça onlar kutponun dediler,kardeşim bu ailenin değilmi? Kesin ya XXL beceriksizler, yada büyük problem var.... piyasada Karaca show yapıyor,kutponun esamesi yok,daha ne diyeyim...ytd...!!!
İyi haftalar milli ve zengin patronun fakir ortakları.
Bu finansmandan mal almadan beklemek lazım, kussun nereye kadar olursa.
Bugün de bir mok olmayacağı başından beli oldu, %1 artı olan endeksed 1 kademe bile almıyor.