Merkez bi 2 puan daha derse ebemizi tersten görürüz.
Nasıl olsa reisin karizma çizildi derler mi derler bence.
Printable View
Merkez bi 2 puan daha derse ebemizi tersten görürüz.
Nasıl olsa reisin karizma çizildi derler mi derler bence.
Hayır kanal istanbul işi biraz şeetçek.Ben ona üzülüyorum.Neyse artık reis seçilsin ziraattir halkdır bişiler yapılır artık.Gerçi halkbanka ceza falan diyolar.Artık ziraat,vakıf falan el atçak o konulara.Bu vatan bizim.Kanalsız bence de pek estetik durmuyor.Açıyorum haritayı kanalı yaptı mı,istanbulda mis gibi bir ada oluyor.Dört tarafı suyla kaplı dev gibi bir ada ne güzel.Ama sanmam bu muhalefet bunu anlasın, biraz söz meclisten dışarı bizim muhalefet salak.Bu dünya projesine de bir ton kulp bulurlar şimdi.Halbuki 60 milyar dolar nedir ki ,sen o ada oluşsun kaç milyar dolar eder bir hesap etsene ,hesap kitap ne arar bizim muhalefette,hep hayır de hep münafıklık yap, e bu kadar müteahit ne yiyecek, taş mı yesin bunlar.Vijdansız herifler 300 000 muteahit var çoluğu çocuğu çalışanı şusu busu bu kadar adam aç mı kaLcak.20 yıl nedir ki 0.98 den kredi veriyoruz 20 yılda borçlanma imkanı, kimse kredi çekeyim şu evleri alayım,şu kadar insan aç kalmasın demiyor.Bizim halk ta ne diyeyim biraz bir miktar şey ya,neyse, ramazan ramazan fazla yazmayayım ben.
:))
Dolarda yukselis kacinilmaz basliginin vazgecilmezleri
Crashh ci Bosporos
Yeter olsunlar ki beter olsunlar umutabi
Eve ekmek götürmenin derdinde olan ayhan basgan
Dolar 5 gayme olacak reha abiyi goremiyorsakta takipteyiz onu da baska konularda :)
Artik bu deyimler halka mal olmasi lazim,yok oyle patent falan :)
Baslik resmen allstar benim icin. Sn. Xrpu gibi cok degerli yorumcular var. Benim gibi hisse yatirimcisi icin bu baslik bazi konularda radikal kararlar almamda yardimci olmuştur. Herkese ayri ayri tesekkurler efenim...
An itibari ile 69a merdiveni dayadi. Fedin faiz artis karari fiyatlanmakta deniliyor ancak son 3 gune bakildiginda yukselis tekrar 4.40-4.92 hareketini hatırlatmakta. Dolar ne yapilirsa yapilsin secime kadar dizginlenemeyecegini mi anlamaliyiz?
Ayrica yukselisin maas zamanina gelmesi manidar hehe . Memurlarda umudu kesti herhalde
TR 2030 7,42 % 0,60 13/06/2018 11:52:37
GÜNİÇİ EN YÜKSEK: 7,42 GÜNİÇİ EN DÜŞÜK: 7,38
Döviz sepeti 5.080.-
Bugün ve yarını 4.70 üstü kapatsın önümüzdeki hafta 5 i rahat kırar
Dün hazinenin ihalede % 20-21 talepleri karşılamayıp en yüksek %19 lara kadar vermesi ve satışın istenenin 1/3 kadar olması burnuma çok pis YANIK kokuları getirdi. Mb tekrar bir faiz arttırırsa fena olmaz yoksa Dolarda uçuşa devam. Bizim tasarruflarımızı enflasyon altı faizlerle mundar edip BETON beyinlere 5-6 yıl kaynak aktardılar işimdi sıra bizde aldıklarını geri verecekler yoksa 1 Cent yok böyle biline...
Seçimden önce 4.80'i kırması acil toplantıya götürebilir.
Tahvil faizleri 200 bazpuan faiz artışını fiyatlıyor. Piyasa faizini zaten buna göre arttırdı.
Tcmb'nin 200 bazpuan faiz artışı zaten var olan faiz dengesini teyid edecek.