Savaş başladı kurumda bir kere.....geçen hafta yine sendika başkanı lafı soktu.....bakalım bu iş nerede son bulacak.....
Printable View
Savaş başladı kurumda bir kere.....geçen hafta yine sendika başkanı lafı soktu.....bakalım bu iş nerede son bulacak.....
Maalesef genel olarak çalışanların eli güçlü değil işvereneler karşısında; sendikaların da biraz konuşmak dışında yapabildikleri pek bir şey yok.
THY özelinde de durum aynı. İlk söylenenin üzerine ufak bir zam yaparlar olur biter bence. Kurumda savaş falan çıkmaz:)
Borsa olumlu etkilenir İsveç NATO yolu açıldığı için.Kesinlik yok fakat önemli yol alındı.
Mükemmel bir bikanço bekliyorum
Hisselerin dini imanı, milliyetçiliği, siyaseti olmaz. Ereğli’den temettüyü alıp 34’de ilk kez Thy’e girerken meslektaşımın da dikkatini çekmişti. O zaman bana “siyaseten” asla Thy’a girmem demişti, hala Ereğli’de maliyetine bekliyor. Thy ise o günden beri altı kat artmış.
Borsada üstat aramamıza gerek yok tecrübelerimiz en muteber üstadımızdır. Şayet tecrübemiz inadımızı aşamıyorsa borsada kaybetmeye mahkum oluruz.
Kime mi yazdım! derseniz, hala hissesiyle duygusal bağ oluşturanlara… Vesselam