Enflasyon yok hayat pahalı..
İşsizlik yok iş te çalışacak fakir yok...
İşsiz zenginleşmiş iş istemiyor..
Orwel 1984
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Enflasyon yok hayat pahalı..
İşsizlik yok iş te çalışacak fakir yok...
İşsiz zenginleşmiş iş istemiyor..
Orwel 1984
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HER AY %20 ZAM VAR.
Durgunluk var ama vatandaşlar 4 misli fiyata ürün ve hizmet satın alıp o şirketin karını 5- 6 misli artırabiliyor. borsadaki bilançolar rekor kırıyor .İÇME SUYU FİYATI OLMUŞ 3 KATI ŞAKA GİBİ,, insanlar almak için sıraya giriyor , kuyruklar oluşuyor.
Birileri ise 2500 puan bist bekliyor, bir çelişki var, yerli KAPİTALİST sistemi yanlış anlamamak lazım maaşlar %100 üstü artmadı ama çoğu şirketin gelirleri %100-300 arttı, , karlari ise tırmanışını sürdürüyor .Çok sayıda bist firması devasa kar rakamları ile 2022 4 çeyrek bilançolarında arzı endam edecekler , 5-6 ay sonra...
DÜZELTME HARİÇ ben de düşüş beklemiyorum, ONUNCU KÖY HAKLIDIR . resesyon bekleyenlerin de bizim ülke gerçeklerimizin diğer dünya gerçeklerinden kopuk olduğunu anlaması gerek, dolar hani 25-30 tl geçecek ekimi bekle diyen de olur ama bu iktisadi ekonomi realitesi bir tür BİLGİSAYAR oyunu değildir.
oyun anlayışıyla bakmak hata verir. PARA KAZANAN ülkesini müdafa eden tüccardır gerekirse, ekonomi= game over değildir yeşilada tabiriyle yazıyorum çok daha fena ve zor krizlerin üstesinden gelen Türk iş dünyası 1989- 1991-1994-1999-2001-2009-2016 ...2022 de de yolunu çizer diye düşünüyorum .
Günaydın, hayırlı sabahlar borsanın ve ülkemin güzel insanları...
ben size sunu diyim bu borsa düsmez her ay bu zamlarla vs.. anca arada keriz silkeleme valla hedef 14000 :)))
Günaydin arkadaşlar
O gün bugün mu
bugün muhtemel yine eksi makas görünüyor ekim vade kontratında.....
yanlış hatırlamıyorsam siz eregl de 30 altını beklemiyordunuz 4-5 ay önce topiğinde görmüştüm ,
ama oldu badem sisteminde 1 günde sert hareketler olan borsa burası bu yüzden temkinli hazırlıklı hareket edilmeli .
benim graflarda 2650-2700 altı çok büyük bir olay olmadığı sürece şuanda yok