+1 tamamen haklısınız bende %95 dolardayım ve 2 sene daha yatarım. %5 ile de coin işlerindeyim oradanda destek yapıp gerçek enflasyon olan min. %25'i yakalayacağız. TL de kalmak tam bir intihar,hele bu ölü faiz oranlarıyla.
Printable View
Şu an %15 lere gelen faiz bile son gelen enflasyon verisine göre negatif net faiz demek. Tüfe 12.98 mevduat eş değeri 15.27 sıfır faiz demek altı zaten külliyatıyla negatif faiz. İnsanlar göz göre göre tasarruflarının soyulmasına nasıl dayanıyor cidden anlak mümkün değil.
yazılmama sebebleri arasında başka nedenlerde var
ipini koparan gelip yazmıyor biz yazmadıkça sataşacak adam bulamıyorlar
bora yaşar ın yazmamasıda adamların hevesini kırıyor
pusuda bekliyorlar
benim açımdan yazıp yazamak çok fark etmiyor
almışım yatmışım beklentilerim var
gerçekleşsede mecbur kalmadıkça satmam
ister uçsun ister sürünsün bi anlamı yok benim için
kardesim 1,8 stopaj ödemiyor musun.gelmis bana yüzde 4 net faiz almış gibi konuşuyorsun.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
... heyecan, adrenalin kripto paralarda, yepisyeni bir inavasyon. herkes yaldır, yaldır ucundan kıyısından kripto coinler konusunda information yükleniyor.dolarlar, altınlar bozdurulup,coinlere aktariliyor. "bindik bir alamete gidiyoz kiyamete"
%75(USD)..%25 (BTC)... sari tenekeler haric. sari tenekeler sigorta.. doge, ve dash coin alimi icin son hazırlıkları tamamladım. banucann'in seyir defterine yazarım (kactan aldik).. dolarda yukselis tabiiki kacinilmaz.
Sürünsün derken herhalde siz yüzde 4 dolar faizini önemsiyorsunuz belkide harcamalarınız amerikada dolar olacak dolarınız artıyor yani..yoksa sürünürse yüzde 25 enflasyona yenilmeyecekmi .
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.