Burada sorulari toparliyabiliriz
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Burada sorulari toparliyabiliriz
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence 1 kipaya 4 migros verirler. Hisse 100 lira olmalı. [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] . Ne kullanıyorsanız bana da söyleyin. Bu neyin kafası. İnşallah kimse mağdur olmaz ama 2 kipa da 1 migros etmez yani
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sana yalan borcum yok bu bir. Siz gibi her boka yorum yapmıyoruz bu iki. Kimin kim olduğunu bilmeden yorum yapma adamında asabını bozma bu üç. Teşkilât bilmem ne diye bütün üstadları kaçırdınız akbaba sürüleri buda dört. Şimdi yönetici beni kovabilir nasılsa 5 yorumum varmış.
Ek 18440
Bu topikte 1-2 paylaşım dışında pek yorum yapmadım.Ben teknik açıdan bakarım.Temel yönden yeterince paylaşım var.Sterlin bazında bir grafik hazırladım.Altta 3.02 TL 3.19 civarında destekleri var.Üstte ise 1 sterlin civarında bir direnç.Kur farkına göre değişimler olabilir.Şu andaki kura göre 3.02 desteği var ve düz hesap 3 TL altı STOP.
Ben grafiğin destek ve dirençlerini yazdım,AL-SAT tavsiyesi asla yok...
Bir yıl önce birilerinin hissesi için el altından hisse başına 10 tl verelim ver diyen Migros ne oldu da şuan hisse üç kuruşa düştü diye soracaklardır raad olun.
Ne oldu zorunamı gitti.?
O zaman yazdılarına dikkat edeceksin.!!!
Sizin kim olduğunuzla hiç mi hiç ilgilenmiyorum.
Yazılarımın sizi rahatsız ettigini belirtmişsiniz. Olabilir.
Kendi payıma şimdiye kadar kimsenin yancısı olmadım. Olmamda.
Asla Yatırım tavsiyesi degildir
Kardeş yalnız yapılan her yoruma cevap veriyorsun hisse 4,20 üzerindeyken gaplar ne olacak diye sordum aslında ben gap kapanmadan gitmeyeceğini tahmin ediyordum maksat milletin kulağına kar suyu kaçırmak istedim atlamasınlar 4,20-4,30 arası diye
Ama sen hemen cevabı vermişsin kül halinde devrolan firmada gap lara kim bakar diye
Şimdi anladın mı kim bakar kim bakmaz diye
Gidecekse bundan sonra gidebilir tabi aşağıda gap varmı yokmu bilmem elimde şuan hisse yok ama tekrar alacam hareket edeceğini düşünüyorum 15 kademe zararım var onu almam gerek