nisan 2017 de 113 bin tl ye aldigim 2017 tiguan - led paket li sunrooflu araci ilk bakimina goturdum ve sok oldum..Sifiri 230 bin tl etiket vardi..
Printable View
nisan 2017 de 113 bin tl ye aldigim 2017 tiguan - led paket li sunrooflu araci ilk bakimina goturdum ve sok oldum..Sifiri 230 bin tl etiket vardi..
bu arada adamlar resmen dolarcilara bayram hediyesi verdi..
Geçen iş için Almanyaya gittim. Özendim e class kiraladım 2 haftalığı 750 euro. Sifir araba verdiler 100 km deydi epey de uzun yol yaptım kendimden geçtim kullanırken. Sonra pişman oldum çünkü burada bindiğim arabalardan tiksindim.
Dudu amcam imkan varken en güzeline binmek lazım golf dediğin buzdolabından hallice bir araç ona 180k bayılana kadar gereğini yap derim cari açığı biraz da sen şişir :)
Bu arada bir tanıdığım var Almanyada öğretmen 2014 A6 ya biniyor 3000 motor eskidi değiştireceğim diyor. Maaşı 3500 euro sıfır A6 30k euro üzüldüm halimize...
Super mario bayram öncesi yaptı yapacağını fed bırakıyor ecb başlıyor bizde faizin zararlarından bahsedelim daha
Bu sene 25 subat da 155 bine peugeot 3008 almıştım. Dün ugradım ufak bir iş için bayıye.
Aynı araca 210 bin çektiler. Daha 3,5 ay olmuş. :notr: