Şimdi `hayali `diyelim ki millet iyice tırstı fiyata bakmadan Tl mevduatlarını bozup Dolara dönmeye başladı ne olur ?
Printable View
Şimdi `hayali `diyelim ki millet iyice tırstı fiyata bakmadan Tl mevduatlarını bozup Dolara dönmeye başladı ne olur ?
KARDEMİR CEO `SU ÜNAL: Kurdaki dalgalanmalardan etkilenmiyoruz...
Aferim Ünal otur yalakalıktan sana 10 veriyorum ama yarın öbür gün battık devlet bize yardım etsin filan diye cığırtırsan ! mıçına tekmeyi koyar miktir çekeriz.
https://pbs.twimg.com/media/Dj8p-bxUYAApbM5?format=jpg
The number and magnitude of shocks hitting EM is notable: (i) G-3 yields rising; (ii) China's RMB deval; and (iii) idiosyncratic stories like Turkey and Argentina. This combination means that many EM currencies have sold off more than in the 2013 taper tantrum (above diagonal).
Belirli bir limit var o aşılırsa ilk önce şok bir yüksek faiz artışı ile bu grup caydırılmaya çalışılır. O da etki etmez ise sermaye kontrolleri uygulanır. Bunun sıralaması tamamen politikacıların kararı. Yani politikacı ikna etmek amacıyla yapılan şok yüksek faiz artışını es geçip direk sermaye sınırlamasına da gitmeyi seçebilir.
Normalde dünya ölçütlerinde politikacıların tercihleri %90 sermaye kontrolüne geçmeden önce şok faiz artışını denemektir. Ancak %10'luk bir grup, muhafazakar ideolojiler ile düşük bir olasılık ta olsa ilk adımı es geçmeye meyil edebilirler.
Kurda gün içinde 10-20 krş hareketler olacak ve bir şirketin `denyosu` çıkıp kurdaki hareketlerden biz etkilenmiyoruz diyecek. Yuh ulan yalakalık ve yalayıcılıkta tepe noktasına ulaşmışlar .
Muratbey Uşak, TBL'den çekildiğini açıkladı
Yönetim: "Bu seviyelerde mücadele etmek ciddi bir maddi kaynağa ihtiyaç gerektirmektedir. Ülkemizin bulunduğu şartlar da göz önüne alındığında altyapıdan beslenmeyen, oyuncu kadrosunu tamamen dışarıdan oluşturarak mücadele eden takımların olamayacağı kanısındayız."
https://twitter.com/dodekabasket/sta...03350783963136
Futbol bir şekilde devam eder de, Basketbol büyük bir % ile yabancı oyuncuya dayalı ve bunun etkisi hemen hemen 2 sene devam edecektir.