Sen de maden suyu ve karbonatını.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sen de maden suyu ve karbonatını.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.ibb.co/xCj6ZY4/Ekran-Al-nt-s.jpg
emin olun şurada ki risk shorttan daha güvenli 23 ten sattığım kronta mı yanayım ...ah ulan ah..!!!
Buradaki arkadaşlar çok şanslı. Bırak tanıdıklarıma mesaj atmayı, normalde telefonlara bile cevap vermiyorum. Bir kaç kişi var beni tanıyan, arada mesaj attığım. Burada da bir kaç kişi senin her yazdığınızı biz not ediyoruz diye yazmıştı, lise edebiyat hocası da benim her yazımı çocuğuna okutuyormuş.
O iki hanımı görünce ben kanal çeviriyorum, birinin tipi tam benim istediğim gibi, diğeri de annemin istediği gibi, sonra kafa karışıyor.
Şu sıralar tercüme işine taktım kafayı, tercüme işi de sakat bir şey. Hiç bana göre değil 3-4 ihtimal olan yerde tercüme yapmak sakat. Yeminli tercüme, apostil tercüme gibi konular var. Google tercümelerinde bazen "He..." ve "She..." olarak iki ayrı tercüme gelmeye başladı önceden rastlamıyordum.
Dünya yıldızı
Mesut Özil
tuttuğu takım olan Fenerbahçe ile 3.5 yıllık anlaşma sağladı (DHA)
Geçen A101'den pasta tabanı diyorlar kek aldım. Sonra deneyim dedm ve peynir ile yedim. Lebne payniri sürülerek de yenilebilir.
BIM'den de aynısını aldım, görevliye söyledim kakaolusu da varmış, benim dediğim gibi deneyecekmiş. 5,95 TL simit veya kek türevlerinden daha fazla tuttum, çok hafif tatlı hamburger ekmeği tadında.