Badem bofasının karşılığı çoğu tahtada tacirler karşılıklı işlem ve hacim yaptırıyorlar tahtalara ve endekse benim gördüğüm oyun düzeneğinde.
Printable View
Badem bofasının karşılığı çoğu tahtada tacirler karşılıklı işlem ve hacim yaptırıyorlar tahtalara ve endekse benim gördüğüm oyun düzeneğinde.
Mart ayında oldu bitti o ..Hala insanların aklı orada..
O da hepi topu 2 gün idi ve o salı sabahı olan dibi bir daha görmedi o gün bugündür..:)
Sence 2 günde yüzde 20 düşüp de düştüğü yeri bir daha görmemesi normal mi sevgili dostum..
Sıfırın altına allerjisi var..0.1 bile eksi oldu saldırıyorlar..
https://www.youtube.com/watch?v=5LRq4jVvJjU
Tabi öğrendiğim en önemli şey stop koymadan işlem yapmam. %2 ile sınırlıdır beni zararım.
resmi %20 gayriresmi %40 enflasyon olan ülkede endeksin TL bazlı düşmemesi bir şey ifade etmiyor ki... yerinde saysa reel bazda düşmüş oluyor fazla fazla...
Uzak dur o zaman borsadan..Böyle geçmişe takılıp yaşayacaksan..
1994 de insanlar battı idi 1 haftada..Hemde spotta hisse taşıyanlar..1994 den beri düşüş mü bekleyelim şimdi ne yapalım..:)
Böyle düşüş olmaz..Düştük düşüyoruz çöküyoruz faiz indi inmedi dolar uçacak uçmad kaçtı black out face çöktü evergrande amanın FED faizleri yükseltecek tapering..woaww falan..
eee sonuç
Yüzde 3 güç bela aşağıda DOW...(nasd** a bakmayın..zaten yüzde 1500 primli)
Bitcoin 50.000 dolara dayanmış durumda..
Nereye çöküş..
Algılara sahip çıkmak lazım....
Tastamam aynı muhabbetler bayram sonrasıda 1350 lerde yaşandı..
1470 de bulduk kendimizi 2 haftada..
Düşüş müşüş yok..