Hatanın karşılığı darmadağın olması anlamında,anlarsın.
Printable View
günaydınlar
TCMB bugün 2 hafta vadeli 500 milyon euro ve yine 2 hafta vadeli 500 milyon dolar tutarlı döviz karşılığı TL swap ihalesi açtı.
TCMB ayrıca 3 ay vadeli 1 milyar dolar tutarlı döviz karşılığı TL swap ihalesi açtı.
selam..
dün millet ittifakı liderleriyle davutun çocuğu masaya oturmuşlar..davut çocuğu ben masa başına otururum yoksa oynamam diye şımarıklıkmı yapmış ?
Özak ile alakalıda sabah yarısını 7.72 den vermiştim.Çekindim endeksden.
Lakin alımıma devam dedim.
akp sebep enflasyon,zamlar,döviz artışları,kıtlık = Sonuç
asıl ben yazdım ekonominin kıtabını :wu:
Faizlerde artacak kaçınılmaz son.
O kadar.:vk:
Bu millet ve milletin siyasetçileri er yada geç çok seslilik ve düzgün çalışan koalisyon ile yönetilmenin daha iyi olduğunu öğrenmeli. Tek partili yaşam ve parti devleti olmanın, stk lara kadar herşeyin partili olmasının demokrasi ile alakası yok.
Parti devleti olarak halkı refah içerisinde yaşayan ülke ben bilmiyorum.
O nedenle sınırları çizilmiş, denetlenebilir, yargılanabilir yöneticilerle çalışmayı kabullenene kadar biri gider diğer gelir. Halk da devletin asıl sahibi olduğunu öğrenmeli. Ama bizim halk okuyarak, eğitilerek öğrenmekten çok yaşayarak öğrenmeyi tercih ediyor.
Günümüzde yaşanan birçok şey 1950-60 lar da yaşananlara benziyor, sürekli kendimizi tekrar eder durumdayız. Kendi adıma ben umutsuzum daha iyiye gideceğimize dair.
Özak landım.
7.40 la beklemedeyim iyi gömdüler yine bakalım devreler yanacakmı endeksde.YTD.