Printable View
Alıntı: Originally Posted by emregunes Sefa Toptan: Yeni Yılda (2025) “Hesap Bakım Ücreti” açıklayan bankalar ve ücretleri: • Garanti Yatırım / Yıllık 500₺ • Yapı Kredi Yatırım / Yıllık 790₺ • Halk Yatırım / Yıllık 390₺ Kullanmadığınız hesaplar varsa gözden geçirebilirsiniz. dediğiniz iyi oldu qnb yi şimdi kapattım..
bankalar ayrı.. yatırım kurumları ayrı keserse bugece herkes 5 binlik olur .. oturduğu yerden. :drunk:
Alıntı: Originally Posted by EMLAK aldığınız maaş kiranıza bile yetmiyor mu.. ? dert etmeyin, extrayı deneyin. :drunk: yenilendi .. üstelik şimdi %25 daha fazla algollü.. :kahkah: Kirk yillik reklam metin yazarlari daha iyisini yazamazdi.
Alıntı: Originally Posted by alyel Kirk yillik reklam metin yazarlari daha iyisini yazamazdi. :))))) ağlanacak ülkenin haline gülüyoruz
Alıntı: Originally Posted by EMLAK :))))) ağlanacak ülkenin haline gülüyoruz Lugattaki "traji-komik" tanimina ornek gosterilecek durumdayiz.
Alıntı: Originally Posted by katırcı_bedri dediğiniz iyi oldu qnb yi şimdi kapattım.. Sayın Bedri e-devlet üzerinden mi kaldınız.... yada nasıl kapatılır...
Alıntı: Originally Posted by EMLAK aldığınız maaş kiranıza bile yetmiyor mu.. ? dert etmeyin, extrayı deneyin. :drunk: yenilendi .. üstelik şimdi %25 daha fazla algollü.. :kahkah: kasabınız asabınızı mı bozuyor patlat bir belfasttt...:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Sayın Bedri e-devlet üzerinden mi kaldınız.... yada nasıl kapatılır... aplikasyona girdim hesap kapatma tuşuna bastım katarlılar güle güle dedi..1 dakika sürdü..