hangi fiyattan almıştı patron memsa yı bilgin varmı
Printable View
Kemal bey çıkmadık candan umut kesilmez derler fakat bunun canı çıkmış. Bu denli borcu olan şirketi kendi sahibi neden alsın zaten adamın hesabında para olsa alacaklılar icra yoluyla hesaba el koyar. Ben sana milyarda bir ihtimal süreci anlatayım önce mevcut borçları itirazsız kabul ettiğini varsayalım faizleriyle ve dava masraflarıyla geri öder ya da yeniden yapılandırır ve öder sonra şirketi işler hale getirir (şube açar mal koyar faal hale gelir) sonrasında ya bist'e kota dönme başvurusu yapar ya da elinde sizde olduğu gibi hisseleri geri alırım çağrısı yapar. Bugün bir şirket kurmak 3 bin tl sen olsan bu kadar uğraşıp 1,5 milyar TL yatırıp şirketini mi kurtarırsın ya da yeni bir şirket mi kurarsın? Adam parayı cukkaya indirdi faizini yese yedi sülalesine yeter.
Sadece o sebepten degil. Faaliyet yok, kotasyon ucretini odemedi ve bilancolari aciklamadi. Orada da cok sorun vardi ama sonucta sirket batmamisti. BMEKS durumu cok farkli. Yazimda belirtmistim. Bu tahtanin bir daha acilacagini ya da sirketin ayaga kalkacagin asla dusunmuyorum.