Dün selçuk Gönençler bu sene trade piyasası ,ekran takip edenler şanslı olabilir dedi -gerçekten de öyle gibi ..fakat ben bu ara ekran başında olamıyorum ancak bu saatlerde bakabiliyorum ki çok iş olmaz sanki ..
Printable View
Dün selçuk Gönençler bu sene trade piyasası ,ekran takip edenler şanslı olabilir dedi -gerçekten de öyle gibi ..fakat ben bu ara ekran başında olamıyorum ancak bu saatlerde bakabiliyorum ki çok iş olmaz sanki ..
Ula bu kadar sene ekran takip ettim bi şey olmadı bari gidip bi sigortalı iş bulayım dedim bu yaştan sonra :notr::he: o da trade zamanına denk geldi ..iyi ki ekranın parasını aracı kurum veriyor yoksa aldığım maayiş ona gidecek :dvr:
Ama sigortalı olmak iyidir ..hastalanınca falan güvence oluyor ..bi dispansere falan gidince bedava bakıyorlar :rules: gerçi geçen gittim dede sana anca eğitim araştırma hastaneleri bakar dediler şutladılar ..:dvr:
XU030 kırmızı fakat vadelisi ve xu100 yeşil ..
146600 bugünün düşüğü ve bir sonraki işlem günün de en önemli desteği ..dün tam da ordan şortlamıştım ..bu nasıl bir vobculuktur ya ..yazıklar olsun bana :cool:
Şimdi 147200
2 Nisan 2021 cuma kapanış
XU100 ,1430.19
XU030 ,1463.15 ..YVADELİSİ 1473.50(uzlaşma 1473.00)
Amerika endeksleri ve Dax tarihi zirvelerini gördüler bugün
USDTRY 8.1684
Borsa işte oluyor böyle şeyler :)