Çelişkileri liste yapsak kitap olur. Aşıları-80 derecede saklayacak altyapımız yok eywah ne yapacağız denmiyormuydu ya birkaç ay önce? :D
Dün ne yediğimi hatırlamıyor olabilirim ama böyle şeyleri hiç unutmam.
Printable View
Sidik yarışı, ünvan yarışı, ispat yarışı yapmadığımızı,
kimseyi ikna etmek gibi bir derdimiz olmadığını,
sadece bize yapılan baskılardan artık usandığımızı "hala" anlamayanlar var.
Milletin aşı olmasını ben niye engelleyeyim ki? Manyak mıyım?
Aksine herkes aşı olsun, yeterli sayıya ulaşılsın ki bizim de üzerimizdeki bu "faşist zihniyetli kesimin baskısı" kalksın artık.
Lütfen beyler hepiniz aşı olun.
Siz olun ki ben kurtulayım. :)
Aşı olanlarda gözlemlediğim bir durum var. Aşı olduğu gibi yakınlarına / kendine yakın gördüklerine sen de aşı ol diye baskı yapıyorlar.
Komşum bana diyor ki; sen aşı olmadın beraber kahve içmem seninle. [emoji23]
İçmezsen içme de bu böyle söylenir mi?
Aşının psikolojik yan etkisi olsa gerek.
Not: Sn djoz lafım size değil.
MB Başkanı, enflasyon raporu sunumu yapıyor.
Bloomberght TV de
Sonra soru cevap varmış
İlk yüz yüze toplantısıymış
Bir de Avustralya'ya bakalım, ülkesinin değerini bileb vatansever insanlar tarafında yönetilen bir ülkeye:
Tartışmalı afiş: Avustralya'yı eviniz yapamayacaksınız
https://www.paramedya.com.tr/devami/...pamayacaksiniz
Durdururlar tabi, oylar kaçmasın :)
5-6 milyon suriyeli cepte (o da resmi rakamla, gayri resmisini allah bilir)
2 milyon falanda afgan gelse bunların en az %50 si 18 yaş üstü saysak totalda 3,5-4 milyon oy demek olur.
Zaten ahali mutsuz bıkkın, oy oranları sürekli düşüyor, ufaktan ufaktan seçim hazırlıkları da başladığına göre ?
Taze oy taze kan lazım memlekete , yok öyle yunana kaçıp gitmek önce oyunuzu ampule basın sandıkta sonra kaçın nereye kaçacaksanız :kahkah:
Burda olsa millet birbirini ezer bi tane aşı karşıtı kalmaz memlekette. :)
Çoluk çocuk anane babaanne yedi sülaleyi hastaneye taşırlar :kahkah:
New York'ta aşı yaptırana 100 dolar ödenecek
Günaydın,hala aşı tartışması devam ediyor:)Sayın Egeduk,komşunuzun üslubunu bilemem ancak aşı olmayan esnaf arkadaşıma ziyareti kestim,kendisine de söyledim şimdi sıkıldıkça telefonla arıyor.
Çok Sayın aşı karşıtı arkadaşlar!bende kendi adıma konuşuyorum;evet covid aşıları gerekli tüm aşamaları tamamlamamış olabilir,belki ileride rahatsızlıklarda oluşturabilir,çevrenizde aşı olmadan hastalığı geçiren bir yakınınız grip gibi atlatabilmiş olabilir,sizler;ne idüğü belirsiz bu aşıyı olacağıma hasta olmayı tercih ediyorum diyebilirsiniz,bunlar sizin tercihiniz saygı duyarım ANCAK! benimle aynı toplu taşımayı kullanıyorsan,yoğun saatlerde aynı küçücük marketten alış veriş yapıyorsan,ben AVM,mağaza gezmemden geri kalmam bunu da cumartesi pazar yaparım diyorsan orada dur biraz......
Arada tekil örnekleri veriyoruz;aşı oldu felç oldu,kuşu ötmüyor,yataktan kalkamıyor diye,peki biliyor muyuz şu anda hastanede yatanların kaçı aşılı kaçı aşısız?tekrar söylüyorum el-içi kadar ilçenin hastanesinde kovid teşhisiyle yatan 8 kişinin tamamı aşısız ve 35-23 yaş aralığında...
Aşı olmamak tercihtir ve saygı duyulmalıdır ama bulaşıcı çok yüksek bir hastalığı önlemenin şu an için tek yolu budur,ayrıca aşı olmayı reddeden arkadaşım! ya taşıyıcıysan benim hayat hakkım ne olacak? anlamamakta ısrar ettiğiniz şey bu virüs kimi bünyeye grip etkisi yaparken kimi bünyeye ölüm getiriyor,tekrar söylüyorum bilgisayar oyununda değiliz herkesin bir canı var bunu korumaya çalışan insanları da yaftalamak çok yanlış.